• Danko
    1.4k

Točno to, možete samo zamisliti kaj nas čeka na poljudu u 4. krugu, pogotovo ako budemo "tu negdje" na tablici.
  • Izet Hajrović
    4.1k
    isto tako je i Franjić tražio žuti pa ga nije dobio. Ona situacija kad ga je Janković povukao s leđa i Franjić pada nakon nekoliko metara, kamera tada pokazuje Franjića kako u sjedećem položaju širi ruke i viče "Žuti!". Kriterij jednostavno nije bio jednak i s pravom se žalimo na suđenje.
  • Crni86
    8.2k
    tu se franjic izvuko. Svako mahanje zutog je zuti karton. I to vec jako jako jako dugo.

Nije bio jednak jer nam je jednom to oprostio pa drugi put za ro dao zuti? Ozbiljno?

Dajte nemojte bit luzeri i pricat o sucima nakon ovog.
  • rioda
    7.1k
    I s Goricom i jučer s Rijekom zakuhali smo si sami i to generalno gledano iz iste situacije. Govorim o prvom golu. Dobili smo ih na isti način. Dva-tri dodavanja i pokušaj izlaska iz presinga pa nakon toga ispucavanje na centar, protivnik odnosi loptu i u par poteza nam zabija gol.

Jučer je to izgledalo posebno glupo jer je Nevistić imao slobodnog Mmaeea, ali je svejedno ispucao loptu.

Jednostavno ne možemo tako igrati s igračima koji na to nisu spremni.
  • bbb medimurje
    3.6k
    Da prvi gol gorice i drugi gol rijeke su isti
    Prizemni centarsut na penal i gol
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Nema zadnjeg veznog, jucer je Ademi igrao ofanzivnije od Belcara koji se pogubio u zadatku da iskopira Misica. Selahi i Petrovic su sinoc kupili sve sto je proslo prvog igraca, nama je krater ispred zadnje linije jedina konstanta ove sezone.
    Jednostavno se pogrijesilo, umjesto teske sestice smo uzeli Belcara jer, valjda, Ademi to moze..
  • Jaro
    9.2k
    Dajte nemojte bit luzeri i pricat o sucima nakon ovog.Crni86

Sve oko kluba se pretvorilo u luzerstinu - spominjanje kako netko protiv nas grize, a drugdje skida gace, stalna kuknjava o sucima, prozivanja komentatora i novinara (jer valjda oni primaju i daju golove) dok s druge strane sa rekordno visokim proracunom si natrpao svlacionicu bezmudim, nekvalitetnim poluigracima i pridruzio ih onima koji su nekad nesto vrijedili al im se ili vise neda ili su na zalasku, sve zacinjeno lutanjem s trenerima i manjkom preuzimanja odgovornosti i povlacenjem populistickih poteza...
    U gotovo svemu se uspjesno iskopiralo jedan projekt s juga koji vec 20 godina bezsupjesno gura isto. E pa svaka cast svima koji su to omogucili. Sljedece sezone imas 30 milja manje - kaj - po svemu to znaci borba za ostanak s Goricom i ko ce vec iz 1.HNL uletit?
  • emreli21
    192
    manje krivim Belcara, vise Ademija. Jednostavno, vise nije za Dinamo, ne za prvih 11. Ne prilazi po loptu, kasni u duele, kasni u presingu, nema ga u zavrsnici, on bas nicime ne pridonosi momcadi kad je na terenu. Vec dulje vrijeme. Baturina se kao osmica spusta i nudi, dolazi po loptu, Ademija nigdje.
  • Dani Olmić
    1.1k
    U pravu si, al problem je u tome sto se to govori vec mjesecima i nikako da se taj ‚reset‘ dovrsi
  • Crni86
    8.2k
    Reset… stalno neki reset, lekcija, sad cemo. Vec dvije godine ista prica. Ova ekipa je gotova, reseta nema osim potpunog redizajna ekipe. Ak ti nisu 9 komada u munchenu i po 4 od belupa i osijeka doboljni za reset onda ni ovih 4 protiv recana nece pomoc.
  • Efes Pilsen
    9.9k
    ja uopce ne krivim Belcara, decko je doveden da pokrije ucinak kljucnog igraca veznog reda i odmah bacen u vatru. Ja jucer ne bi stavio Belcara, nema sanse. Rog ili Kacavenda bi mi bili prvi pick, a ne Belcar. Ademi je ove sezone dobro izgledao dok je igrao sesticu, ovo kad glumi Stojkovica gore nema nikakvog smisla.
    Kazem, promasili smo rok, vratili smo Roga, toboze na zahtjev trenera, a on je negdje 10a opcija, Kacavenda je imao dobrih utakmica, a minutaza mu sve manja. Postenog zadnjeg veznog nemamo vec jako dugo.
  • Blueshadow86
    2.7k
    Meni od svega nije jasno kako smo toliko potonuli nakon crvenog kartona? Pa mi smo izgledali kao da smo dobili odjednom 3 crvena. Mogli smo 10 komada popljugati.
    Recimo, Gorica se ok držala protiv nas kad su ostali s igračem manje, držala je samo tih 2:1 do 93. minute kad je Kule dao za 3:1.
    Horor utakmica.
    Tovari nabiju Osijek 4:0, poštede i Livaju i Uremovića, a nas Rijeka nabije 4:0.
    Horor subota.
  • sport
    4.2k
    Puno negativnih stvari se ove godine posložilo kao i jučer.
    Nedostatak energije(možda je na naplatu stigla posljedica gripe i viroze 14 igrača od prošlog tjedna)
    Ozlijede igrača (Petković,Mišić,Stojković i tek oporavljeni Sučić)
    Kriterij suđenja i dodjele javnih opomena kroz cijelu sezonu favorizirajući samo jedan klub (informacija od nekih ljudi iz sudačkih krugova) a to i sami vidimo
    Ego nekih igrača koji se kunu u klub a onda ne slave gol jer su ljuti na ...........,neki šutaju bočice jer su ljuti nakon zamjene itd.
    A nakon što 99% posto zonaša,ljudi iz nogometa misli da Dinamo ima najaći kadar onda je jedini izlaz da se dečki u svlačionici sjednu,porazgovaraju,popičkaju i odluće žele li svaku utakmicu odigrati na 120% ili ne jer nitko drugi im ne može pomoći ako si sami ne pomognu.
  • Orc123
    10.7k
    Ja sam i dalje siguran da Belcar ne moze igrat 6icu, nikako! Decko je i previse nonsalantan. Rog bi bio puno smislenije rjesenje jucer. Rog, Kača i Baturina.....barem bi mogli trcati ako nista drugo....mi i dalje nakrcavamo momcad 8icama a mogli smo dovesti pravu 6icu i jos oslabiti direktnog konkurenta. Ja ne znam tko je skautirao Belcara ali tko god misli da on moze igrat 6icu bez nekog terijera iza sebe, taj nema pojma o nogometu. Nista peotiv decka, moze biti koristan igrac u rotaciji ali trenurno potpuno promasena investicija jer nam peofilno ne treba....sreca pa je samo posudba s otkupom.....

Isto tako Max sa svojim defanzivnim nedostatcima je bio avion za Mmaea a jos k tome decko je imao lopte s ocima i bio strasno vazan kotacic u izgradnji napada.
  • Tongo Doumbia
    5.8k
    Mislim da u klubu sada uspješni poslovni ljudi mogu razmisliti o povratku Maxa.

Njegovo nam čitanje igre i defanzivna odgovornost mogu pomoći na “šestici”, sad kad je već Belcar teški promašaj i s obzirom da smo bacili lovu u vjetar. To se za Leona nažalost baš vidi nakon jedne utakmice u kojoj je cijela ekipa bila odron, dok su nam stoperi igrali šije šete, jer inače smo u negativnoj tranziciji bili savršeni do kobnog dolaska Belcara.

Upravo, reagiraj!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.