• Lihtmašinac
    449
    Čestitke Riječanima. Ovo šta sam od tekme danas vidio (a gledao sam cijelu utakmicu uz periodičan posao po stanu sa strane) - pojeli su naše u svim segmentima, i to od terena do tribina. Dečki su odigrali mušku tekmu, cijelo vrijeme stiskali gas, držali koncentraciju, igrali pametno, efikasno, lijepo posloženo. Istini za volju, Kanga je pregrubo isključen, ali kad uzmemo sve skupa - ovo je po meni bila zaslužena pobjeda Rijeke. Armadine tribine su grmile, old school provocirale, naši su se u kavezu malo pogubili, pa ajmo reći da je i tu domaćin večeras bio bolji, hebga. Ali jednu stvar ću napomenuti: Bitku su dobili, rat još nije gotov. Respekt moj Rijeka ima, ali to ne znači da potpisujemo konačni poraz! U svibnju se živi i mrtvi broje.
  • thomas22
    298
    Znaci da sam bil prisutan na sve 3 tekme s pušingom od 4:0! Tekma s varteksom 1992 je nezaboravna.
  • Kristijan992
    466
    Jako je teško išta pametno reći nakon ovakve utakmice, dojam je da smo totalno energetski bili u knock downu. Gledam na sredini 1.pol statistiku i kao "ubijamo Rijeku u tom trenutku statistički", a dojam na terenu mi je bio da su nas pojeli... Ako sam jučer nakon tekme bio ljut, razočaran, bezvoljan, danas ujutro već gledam prema šaranima i tovarima i vjerujem da se tu s pobjedama vraćamo... iz nekog razloga izgledamo na terenu kao skup individualaca što može nekad proći u manjim utakmicama pa se riješi na klasu pojedinca, ali u derbijima ne prolazi to. Što se mora napraviti da se to promijeni ne znam, ali se nadam i vjerujem da je Rijeka bila prošlogodišnja "Lokomotiva".
  • tomi-pds
    91
    tražil sam stream jučer,fala kaj mi ga niko nije poslal
  • prefontaine
    1.1k
    Neka vam je "dobro" vam ovo sasrano jutro! :vomit:
  • NKDZ86
    3k
    Jučer nisam bio ni tužan ni žalostan, nego kaj je najgore zabrinut i iznenađen, a inače sam klasa optimist, tako da nije dobro ni malo...
    Po meni, predaje nema, ali nismo zaslužili osvojiti prvenstvo... Nadam se da ga neće tuga s juga osvojit.
  • Jaro
    9.2k
    Kanga je pregrubo isključenLihtmašinac

Nije - oba kartona su cista ko suza. Prvi ko Kacavenda u LP jer je glup, drugi jer je isao neoprezno...
  • plavi72
    1.2k
    Rijeka je ušla agresivno,muški,prljavo,domaćinski...žuti karton nije dobio cijelu utakmicu nijedan igrač Rijeke?!Janković,Majstorović,Petrović...su mogli dobiti odmah za čišćenje,guranje ,gaženje...
    Naši mlaki,beskrvni,nepovezani,ne znam ,ne ide hnl nikako drugu godinu borba svaka utakmica,nema agresivnosti,želje,htjenja,Rijeka je imala 8-9 prekršaja mi ni jedan prvih 15',meni to sve govori,Teofil desni bek Gabrijel na klupi,početi utakmicu s novim igračem,neuigrani,tek se upoznali ?!Pa se sjetim Monaka ,Gabrijel i ostali "jedu" loptu ,a jučer i cijeli hnl "kamilica".Popričali su na kraju,nema predaje,svako vraćanje u prošlost je podapinjanje,idemo "ispeći" šarane i pravednike s juga "vratiti" na tvorničke postavke(kakav optimizam) ! Puno nam i "naših"pravednika želi da se ovo događa,ali nije još gotovo iskreno se nadam,kup je važan,ako ne
    budemo 1.,radi EL,ovaj tjedan daje odgovore.
    Prolaz i pobjeda u nedjelju ili ...nema ili
    :blush:
  • FelceAzzurro
    185
    Nek postave sebi u glavama kako igraju u srijedu i nedjelju protiv Milana pa možda bude nešto od njih.
  • OldSchoolZG
    305
    Nažalost nemremo nikaj bolšeg očekivati gda/kad imamo najslabšo obrambo od 1956/57.
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-ovo-ne-pamti-skoro-70-godina-bolest-je-pocela-s-jakirovicem-bjelica-hitno-mora-naci-rjesenje-15517483

Jučer sve isto, Theo je prespor, marokanac kasni, Batiju neide i tak morem svakog igralca
    špotati vekši del sezone. Nezainteresirani jesu.
    Če/ak se hočemo zvleči , Cannavaro mora deti v igro več/više dinamovcov od prve minute s osli/tovari
    kajti ovi igralci nemaju ni volje ni želje igrati za naš Gnk Dinamo.Pa makar igrala deca.

Takaj/takodjer me brine kaj je Cannavaru kriv rihter/sudac a ne igralci ili on sam.
  • ZrnTSCHeZ
    859
    Ovo je bil masakr.

Što je najgore, još smo dobro i prošli...na moment mi je mirisalo i na epski potop kak su nas gazili i svaki prelazak centra priliku stvarali, srećom da su od 60.min igrali u leru...a mi unatoč tome bili baš nemoćni.

Cijelu tekmu smo jednu akciju složili (udarac Kange).
    Taktika i inicijalna ideja tekme? Meni nejasna.

Jel negdje objašnjeno zašto RPG nije igral od starta?
    Invertirani lijevi bek čime onda ostavljamo autostradu na toj strani? (a nije baš da je Joško tamo pa da nešto u tom stilu dobijemo napadački)
    Mmaea je još jesenas JJ ispravno dijagnosticiral, a iako nastavlja prezentacije na razini "druge ŽNL", postal nam je kamen temeljac momčadi...najviše sam zabrinuti da to ne uviđa nekad najbolji obrambeni svijeta...jer ako stopera ne prepoznaje i ne "osjeća", skeptičan sam kak bude onda bilo kaj drugo.

S druge strane, Đaloviću očito nitko nije objasnil da je "prevara" pa je lagano "preživjel" i našeg trećeg trenera ove sezone...i drsko opet ima 7 bodova fore iako mu gazda pola ekipe nedavno prodal.

Na euforičnom istoku gdje su svi prostajali i proskakali tekmu, jedino ja na karminama bil...nakon tekme sam se osjećal emocionalno silovan...a još je trebalo satima solo voziti doma na drugi kraj domovine.

Al unatoč svemu čuval sam ja leđa svom dinamu vozeći direkt iza busa od rotora Rujevice do Lučkog gdje smo se pozdravili.

Famozna udarna bojna "grupe" se isto proslavila...al o tome ću detaljnije na drugom mjestu.

Za sada im samo čestitam na gospodskom navijanju kako i priliči građanskom klubu...posebice tamo oko 70.minute pa nadalje.
  • Izet Hajrović
    4k
    kartoni zbog prigovora su glupi, slažem se, ali ondje je bio opravdan prigovor. Ono je jednostavno morao biti žuti za Radeljića, prije toga je na početku utakmice imao gaženje Ademija gdje nije bio suđen niti faul. Kanga je za vrijeme provedeno na terenu bio dobar, nakon njihovog gola imao je onu priliku gdje je još dobro pucao iz teške pozicije, ali lijepo se izborio za taj udarac.

Možda i svi mi previše filozofiramo. Rijeka nije bila bolja do prvog gola, stali su u niski blok i čekali kontre. Prvih 25 min. nas jednostavno Rijeka nije nadigrala, igrali smo kao većinu utakmicu do sad ove polusezone, mi dominiramo posjedom, a protivnik se zatvori u gusti blok kojeg je teško probiti. Bez obzira na to, uspjeli smo nešto kombinirati po lijevoj strani i Hoxha je imao nekoliko ubačaja. Desna strana je bila skroz izvan utakmice zbog taktičke odluke stavljanja KTC-a na desnog beka. Bez obzira na sve, dominirali smo. Dogodio se taj prvi gol i uspjeli smo brzo stvoriti šansu za povratak što sam već spomenuo malo iznad kod Kange i onda dolazi do tog crvenog i to je bio raspad sistema što je logično za očekivati i tu svaka analiza prestaje.
  • Crni86
    8.2k
    e, ali ondje je bio opravdan prigovor.Izet Hajrović

Nema opravdanog prigovora. Pogotovo mahanje za zuti karton za koji se zna da je kaznjiv kartonom. Glupo i nesmotreno. Za igraca s takvim iskustvom nema opravdanja za takav potez.
  • BBBaranja
    3.1k
    Bolje izgubiti jednom 4:0 nego četiri puta po 1:0 ..
    Još uvijek možemo do titule samo se treba resetirati nakon ovoga,skupiti glave i baciti na glavu skijaškim rječnikom..
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Sve ok, nije sudac kriv za sinoc. Samo ne vidim gdje je problem reci da kriterij kartona nije bio isti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.