• Paggini
    39.3k

Brate, prvi si na braniku obrane Kange, Cordobe i Mbukua kad ih se napadne nakon jedne utakmice, "treba ih pustiti da se aklimatiziraju" i slično, što nisi nužno u krivu, a sad radiš istu stvar i Belcara napadaš nakon što je imao dva treninga i potpisivanje u fanshopu.
  • Enco
    82
    Loncarevic za sportske , voljeli ga ili ne čovjek pogodio u sridu

Ne znam zašto bih uopće komentirao igru Dinama. Samo budale, neznalice i lažljivci izbjegavaju reći maksimirsku istinu. Dinamo cijelu sezonu nije izgledao dobro. S izuzetkom tri ili četiri utakmice, odigrane uglavnom u Ligi prvaka. A to je odlika momčadi, koje nemaju kvalitetu, ali niti karakter. Cijelo vrijeme istina se prešućuje ili gura pod tepih. I na Rujevici smo vidjeli da Dinamo u napadu ima problem realizacije, a u obrani može primiti koliko hoćeš. Stalno se ističe kako Dinamo ima najkvalitetniji roster igrača. Ali, prava je istina da maksimirski kadar igrača nije dobro izbalansiran. To je posljedica dovođenja poluigrača, koji u Dinamu zarađuju novac, kakav drugdje ne mogu dobiti niti u snovima. Poraz se uvijek može dogoditi. Pa i ovakav, kao protiv Rijeke. No, problem je puno dublji. Dinamo treba, iz temelja, stvarati novu momčad.
  • NitkoBitan
    23.1k
    To je posljedica dovođenja poluigrača, koji u Dinamu zarađuju novac, kakav drugdje ne mogu dobiti niti u snovima.Enco

Zagorac, Peric, Ademi, Ristovski... Dovodenje ili drzanje igraca?
  • Enco
    82

I jedno i drugo
  • Orc123
    10.7k
    opce ga ne napadam, reko sam da je dobar igrac koji je trebao biti razmatran za ljeto...ali trenurno on je profilno promasena investicija, a ne igracki....nadam se da kuzis

Btw. I Mbukua i Cordobu sam u zadnjim tekmama pokudio i to na njihovim profilima tu....
  • Tom Hanks
    3.5k
    Ja krivim @Kaj je za poraz
  • Kaj je
    1.1k
    ako ti je tako lakše... Krivi.
  • El Madrigal
    130
    Samo pi...e pričaju o sudcu. Uključujući i Cannavara. Ja smatram da treba biti pošten i frajer i reći da dinamo NIJE ZASLUŽIO biti prvak. Osobno sam bio optimist, ali očito je to bilo bez pokrića. Sada sam realist. U dinamu se događa nešto čudno ove sezone, što nadilazi sami sport. Jesmo poharani ozljedama, ali ovi koji si tu, ako su mogli Milana pobijediti i Osijeku stvoriti 6-7 zicera, onda su i jučer mogli odigrati barem pošteno. Ali očito ih sve boli za dinamo ona stvar.
    Mene živcira narativ da ako dinamo ne bude prvak smak svijeta. A i ekipa koja je radila nered, unakazivala stadion - sramota!
  • don
    11.2k
    sad kad je već Belcar teški promašaj i s obzirom da smo bacili lovu u vjetar. To se za Leona nažalost baš vidi nakon jedne utakmice u kojoj je cijela ekipa bila odronTongo Doumbia

nisan odma ubra da je sarkazam i da se to odnosi drugom forumašu, srića jesan na vrime, dobro je. :lol:
  • Nogo
    5.5k
    Mene samo zanima zašto nismo išli više defenzivno jer Rijeka i očekuje da ju napadnemo i da nas kontrira.
    Promjeni nešto, daj im loptu i onda kasnije sa zamjenama da nešto napravimo.

Neva, Franjić, Torente, Galešić, Rpg, Ademi/Kačavenda, Rog, Baturina, Pjaca, Cordoba i Kanga

Kasnije uvedeš : Kulenovića, Hoxhu, Sučića, Belcara...
  • Boysica
    620
    Sorry htijela ucitati fotku i nisam uspjela
  • Hrvatski Gradjanski
    52

A možda ima smisla izdvajati domaće i strane igrače ako je Bjelica detektirao da je po njemu problem manjak kohezije (što je očito i to svi primjećuju sad) u momčadi zbog velikog broja stranaca? Uz to što su nam nekad glavni igrači jako pali ili ozlijeđeni (što je opet izašlo od Bjeličinog stožera da ne mogu vjerovati kako su neki senatori pali)

Nama je već na ljeto najkasnije trebao remont momčadi. A na zimu se trebalo krenuti jako. Ovo kalkuliranje, štednje, u trenutku kad nam naslov i Liga prvaka visi opasno je neodgovorno. Kostur one velike momčadi nam je star, a doveli smo poluigrače kao pojačanja.

Iz ovog kadra 7-8 igrača nije za Dinamo, a treba nam 6-7 pojačanja. Ako hoćemo biti prvaci i igrati Ligu prvaka u narednim godinama.
  • Peškaman
    6.1k
    8 derbija, 1 pobjeda, 2 remija, 5 poraza, 3 različita trenera.
    Svaka vam čast igračine.
  • El Madrigal
    130

Sve je rečeno ovom statistikom. Onda pametni kažu prvenstvo se dobiva na malim utakmicama. Da, ali oliko smo ove godine bodova izgubili na "malim" utakmicama? Slaven 1:4, Gorica 2:2, Slaven 1:1, Lokomotiva 3:0... To samo ovako iz glave 10 bodova izgubljenih. Plus ova gore užasna statistika u derbijima.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Rezultat je jedna stvar a sudenje druga, nije nam sudac kriv za 4 gola, ali...

Nije ovo smradini Belu prvi put da uspostavlja svoj "kriterij" na utakmicama Dinama i usmjerava tijek tekme. Sjetimo se nedavnog gostovanja u Gorici kada je 90% stadiona poludilo na tog celavog idiota. Previse je tu "slucajnosti"...

Dajte nam strane suce!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.