• GZomanid
    712
    Nije bilo ni naznake agresivne želje za osvajanjem prvog mjesta. Jbt pa nismo se došli nadmudrivati na rujevicu nego valjda pokazati tko je gazda u ligi.
  • Rakovica1986
    941
    a to se radi batinjanjem ili? Igra se nogomet, a ne ragbi.
  • GZomanid
    712
    Kad ti tehnika nije jača strana onda bar pokaži želju s agresvnom igrom, nemaš drugog izbora..
  • ŽacZgb
    100
    Di god danas pogledam nakon tekme,svi spominju kak je Bel loše sudio.

Naši suci sude za onu stvar kaj se i vidi koliko sude po natjecanjima van HNL. Nema ih ili sude pretkola trećerazredne Konferencijske lige.

Na stranu njihova kvaliteta,danas bi mi crveni dobili i da je bio strani sudac. Naputak je da se prigovor osim kapetanovog kažnjava žutim kartonom,to je brzo osjetio Kač u LP… Drugi žuti bi Kanga dobio kod velike većine sudaca bili oni strani ili domaći. U LP smo i sami vidjeli različite kriterije gdje su neki puštali agresivniju igru,a neki svirali i sitne kontakte,tak da ovo kaj je puštao riječanima će komisija reći da je Bel imao takav kriterij.
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    Smijesno mi je uopce da Sucic prica o sucu nakon ovako sramotnog poraza, po njegovim rijecima kao da smo bili egal u najmanju ruku, a ne da su nas nokautirali u 20 minuta.
  • Felip
    333
    Mislim da smo pomalo izgubili moć i autoritet kod sudaca jer očito da neke li-la situacije koje bi obično nama išle u korist sada idu na stranu protivnika i oni su tu namirisali krv. Nisu bezveze kmečali godinama o svakom krivom autu ili prekršaju jer realno puno puta nas je kriterij znao pomaziti kad bi se negdje lomilo.
    Koliko se puta žmirilo na Akijevu ili Riletovu galamu, a sad jadni Kanga izvisi kao Pedro. O tome koliko je Livaja ove sezone zaštićen sve je već rečeno.
    Izgledno je da se kriterij suđenja mijenja na našu štetu, a zakleo bih se da je cijela stvar povezana s var aferom baš negdje u ovo vrijeme prošle godine.
    Dakle, priča je sad da nas je sudac "ubio" s tim isključenjem. Ok. A pitanje je zapravo tko je dozvolio da se nakon toga obezglavimo i raspadnemo na razinu trećeligaša, da nemamo alternativu i prilagodbu na neočekivanu situaciju.
    Ovo je prvenstveno poraz kompletne struke, a vađenje na kriterij suđenja je samo odraz nemoći nakon još jednog poniženja ove sezone.
  • Pacho
    207
    Nema koristi od glumljenja gospode dok ostali udaraju po sucima. Kao da je slucajno da se pola godine boje dati tovarskoj masnoj budali 3. zuti
  • Felip
    333
    Livaja, Uremović i Kalik će se vjerojatno čistiti sad u nedjelju da bi mogli igrati protiv Rijeke. Dakle, ići će u kost i molit će suca za karton. Ti likovi su tempirane bombe i s njima treba od prve sekunde ući u tenziju i fajt. Igramo doma i moramo biti mudriji u svakom duelu da bi isprovocirali kriterij na našu stranu.
  • NORTE
    13.7k
    Do crvenog kartona nije bilo baš nikakvih naznaka ovakve utakmicerioda

Po meni je crveni potpuno nezaslužen.
    Kanga realno nije napravio prekršaj.
  • rioda
    7.1k
    Po meni je crveni potpuno nezaslužen.
    Kanga realno nije napravio prekršaj.
    NORTE

Po meni pretanko za drugi žuti, posebno s obzirom da je prvi apsolutno smiješan. U cometu piše da je dobio žuti zbog gestikuliranja za žuti karton Radeljiću. Pogledao sam snimku za taj prvi, ne vidim nekakvu posebnu gestikulaciju tako da mislim da je Bel jedva dočekao da mu da karton, a s druge strane je Rijeka završila bez kartona, iako ih je u prvih 20-25 minuta zaslužila barem tri.
  • Infinity
    17.4k
    Ako ono nije start za drugi zuti, onda je za direktan crveni. Djonom na nogu igraca koji je prvi na lopti? U kojem to svemiru nije karton?
  • Ivanmtk
    1.2k
    Izgleda da kmečanje na suce nije vezano za neki klub, mentalitet i navijače nego za mjesto na ljestvici. To nam ove godine potvrđuju Dinamovi igrači, treneri, a pogotovo navijači.
  • MarK
    871
    Treba uvesti da je bilo kakvo obraćanje sucu karton. Nemaš što pričati sa sucem. Šuti i igraj. Tek tada će bit suci hrabriji i opuštenije suditi znajući da im se neće razni krkani tipa livaja unositi u lice.
  • Efes Pilsen
    9.9k
    To i je na snazi, ali se primjenjuje selektivno. RPG je sinoc za prvi start dobio zuti, smijesno.
  • NORTE
    13.7k
    Ako ono nije start za drugi zuti, onda je za direktan crveni. Djonom na nogu igraca koji je prvi na lopti? U kojem to svemiru nije karton?Infinity

Koliko sam ja vidio igrač Rijeke je opalio Kangu koji ide na loptu. U kojem svemiru je to prekršaj za Rijeku?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.