• Peškaman
    6.1k
    Žuti karton Hoxhe.

ezgif-com-video-to-gif-converter-2.gif

Start bez kartona

Čisto da ostanu faulovi Čuića na večerašnjoj utakmici ako tko prigovori od ostalih.

Faul #1 * bez kartona
    ezgif-com-video-to-gif-converter-3.gif

Faul #2 * bez kartona
    ezgif-com-video-to-gif-converter-4.gif

Faul #3 *drugi žuti

Faul #4 *prvi žuti
    ezgif-com-video-to-gif-converter-5.gif
  • NORTE
    13.6k
    Faul #1 * bez kartona
    Faul #2 * bez kartona
    Peškaman

U jebote pa ovaj je stvarno dobro zaslužio svoje isključenje, nekažnjeno gaženje pa nekažnjen lakat u glavu, sve to prije prvog žutog.
  • Peškaman
    6.1k

I to sve u 20 minuta.
    #1 46. minuta
    #2 54. minuta
    #4 56.minuta
    #5 64. minuta
  • mali M
    6.9k
    Gledam ovo od Livaje kako lik uzme ruke od dečka prebaci ih preko ramena i nabije ga leđima u stativu... Pa dobio bi mi zabranu igranja 10 utakmica. Ovo nije sportsko "koškanje" .. lik je mogao strgat rebra klincu il ga ozbiljnije ozljedit. Da zbilja nitko ne reagira kad izađe ovakav video mi je van svake pameti...
    A Rakitić gleda i šuti.. Fakat mi se srozao u očima teško...
  • Kermit
    212
    Čuić je stvarno zaslužio šamarčinu u tunelu zbog ovakvog ponašanja.

I di je taj VAR na ovoj utakmici. Kad se pogleda intenzitet udarca, lakat u glavu Mmaeea je čisti crveni karton. Odnio mu je pola glave, dobro da se ovaj uopće digao i nastavio dalje....
  • Orc123
    10.7k
    Vec prvi start je bio rubno crveni, drugi isto rubno crveni, 3 start je bio rubno zuti a 4 je bio cisti zuti......zakljucak, trebao je dobiti crveni puno ranije, a kasnije jednu samarcinu u tunelu...ovo su 3 od 4 starta da ozljedis i to tesko suparnika!
  • marcio amoroso
    39.9k

Lik je iskompleksirana tovarčina koja je jučer došla sa stavom “sad ću im ja….”
  • Droljo
    12.5k

Ak tupavi klinac tak razmišlja bolje da se odmah ostavi nogometa. To nije normalno...
  • Orc123
    10.7k
    nazalost i nasi Turopoljci sve vise se okrecu ka jugu....klub se isto totalno zarotirao kao i VZ i odavno Istra . ....
  • NORTE
    13.6k
    bitno da se Benkovića prozivalo da nije svirao ofsajd na tekmi protiv Bjelovara iako je to bila jedna od najboljih odluka zadnjih par mjeseci - bez VARa.austrijanac

Samo da istaknem koliko je ovo bitna činjenica!

tko ima onu famoznu glasovnu Andya Bare - ne znam jel lazna ili pravaaustrijanac
    ?
  • austrijanac
    5.7k

Ma kruži nekim sportskim kuloarima glasovna gdje Andy govori kako nikad veći broj tovara nije bio u hnsu i znsu te da je šokiran time.

Vuče mi na fejk, no tko će ga znat.
  • Felip
    330
    I Pajač i Lovrić i ekipa iz var sobe bi mi nakon ovog išli na duže hlađenje. Ovo jučer je bio teški horor od suđenja.
  • veselko tenžera
    4.2k
    Čak i da ideš nekome pomoći, čak i da svjesno ideš nekog zakinuti, ne možeš ignorirati lakat u glavu intenzitetom kojim su Livaja i Čuić (Mmaeea) to napravili jučer.

Ono je potres mozga bez greške, Mmaee mi nije djelovao svoj nakon onoga, čudno mi je da je nastavio. Koski je prošao još gore, ostao u svlačionici na poluvremenu. Da je netko naš (mislim s ovih prostora) popio onaj lakat ležao bi "mrtav" dok 4 hitne ne bi došle pa bi se i VAR vjerojatno uključio. Koski ima skandinavsko poimanje sporta, išao je odmah ustati, ali vjerojatno i sebi naštetio time. Plus papku od Pajača olakšao zaštitu zalizanog.
  • miro
    5.7k
    Koski da je pao nakon prvog udarca, Livaja bi dobio žuti sto posto
  • Sajla
    7.3k
    Dameo Ramić Kovačić, Hrvatski radio, prijenos utakmice Varaždin - Slaven Belupo. slučajno sam bio u autu u to vrijeme pa sam slušao dio prijenosa:
    "hahaha, pogledajte ako niste, situacija jučer u Puli kada se Livaja obgrlio rukama suparnika pa bacio na pod, kakva nogometna smicalica i lukavstvo, hahaha" - u vedrom će tonu Dameo.
    u javnom prostoru, komentator na radiju koji se financira iz obavezne pretplate tj. državnog nameta, potez gdje se suparnika zabije u stativu predstavlja kao lukavštinu, genijalnu smicalicu, nešto simpatično. potez koji je blago rečeno nesportski, a ustvari opasan za zdravlje igrača i klasični je prikaz primitivizma i krkanluka koji se rađaju iz nemoći, a koji se već predugo oprašta određenim privilegiranim pojedincima. čeka nas utakmica reprezentacije u Splitu, glavešine iz saveza išle su u audijenciju kod zalizanog, poljubiti prsten. neće biti nikakvih posljedica, a takve stvari trebalo bi kažnjavati i kasnije na temelju snimke ako se već suci na terenu prave gluhi i slijepi.
    ne znam kako tome stati na kraj, ali me smeta da u medijima nema nikoga tko bi napisao članak i ilustrirao ga ovim gifovima gore. "nepostojeći faul" 40 metara od gola je veća tema od višestrukog pokušaja ozljeđivanja protivnika na utakmicama u Puli i Zagrebu jučer. sramota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.