• Teofil Kateran
    1.8k
    Nema smisla nakon sinoćnje predstave govoriti o sucima. Izgubili bi mi i bez Bela. Faul kod kojeg je Kanga dobio drugi žuti je čist i tu nema spora. Mene najviše brine za ostatak prvenstva činjenica da Kanga na prvi prigovor (u kojem je bio zapravo u pravu) dobiva žuti karton, dok se pojedinim igračima u ligi (Livaja, Uremović, Sigur, Rakitić) oprašta unošenje u facu sucima i psovanje sucima koje prolazi redovito nekažnjeno.
  • emreli21
    192
    ma to je alibi, kako se od svih na terenu bas Kanga nasao prigovarati sucu? Ako cemo realno, pa Ademi, Misic ili Ristovski isto rijetko dobiju karton zbog prigovora. A Kanga ga je dobio, i neka ga je dobio. Za onakvo iskljucenje jucer opravdanja nema, pogotovo ako nakon jednog zutog kartona ide onako na igraca. Pustit se Hajduka, Livaje i Uremovica, to radimo cijele sezone pa smo tu di jesmo. Ajmo malo o sebi razmisljat konacno...
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Pa trebamo gledati isključivo sebe, i Kanga je jučer jako neinteligentno zaradio drugi žuti jer je znao da već ima žuti karton, tako da to ipak ide njemu na dušu.

Ali ne vidim problem da se kaže da kriterij nije jednak za sve i to je činjenica.
  • emreli21
    192
    Slazem se, ali ja mislim da je kriterij jednak za sve, moje misljenje. Zute zbog prigovora nece dobit Livaja, Rakitic, Uremovic, Ademi, Misic, Pjaca, Ristovski - zbog imena. Ali dobit ce ih Kanga, Diallo, Torrente, Prpic, Cordoba ili Durdov. To je tako. Kao svugdje u svijetu.
  • sport
    4.2k
    O kriteriju suđenja može pričati samo onaj tko je igrao nogomet.O dodjeljivanju javnih opomena igračima jednog kluba su napisane bajke dok neki dobiju žute zbog krivog pogleda.Sve što se događa nije slučajno jer nije Bel zauzeo kriterij da igrači Rijeke mogu ići žestoko u svaki duel znajući da neće biti sankcionirani zbog Rijeke već zbog kluba zbog kojeg suci mogu raditi što hoće znajući da su pokriveni od sudačke komisije i HNS-a.
  • NORTE
    13.7k
    Pogledao sam snimku i rekao bih ipak da je žuti za Kangu vjerojatno opravdan, bar mi se tako čini.
  • Praskaton
    3.8k
    O kriteriju suđenja može pričati samo onaj tko je igrao nogomet.O dodjeljivanju javnih opomena igračima jednog kluba su napisane bajke dok neki dobiju žute zbog krivog pogleda.Sve što se događa nije slučajno jer nije Bel zauzeo kriterij da igrači Rijeke mogu ići žestoko u svaki duel znajući da neće biti sankcionirani zbog Rijeke već zbog kluba zbog kojeg suci mogu raditi što hoće znajući da su pokriveni od sudačke komisije i HNS-a.sport

Ja se slažem s ovim al mi smo trebali na njihovu agresiju odgovorit istom mjerom.Nismo nego smo krenuli prigovarat i pravit glupe očigledne faule.
    Svak ko je trenirao i igrao veliki nogomet zna koliko malih faula možes napravit koji su rubni i ne tako očiti na prvu.

Rijeka se postavila muški,ratnički i pametno.Mi smo bili zbunjeni preplašeni i bezidejni
  • don
    11.2k
    Ja se slažem s ovim al mi smo trebali na njihovu agresiju odgovorit istom mjeromPraskaton

u tom slučaju bi utakmicu završili sa 8 igrača.
  • Praskaton
    3.8k

Procitaj ostatak posta s razumijevanjem majstore
  • don
    11.2k
    šta se u tvom postu može pročitat sa razumijevanjem?

kažen da kriterij nije bia isti i da bi se za te tvoje "male faule" nadobijali žutih, a samim tim i crvenih kartona.
  • Carrasco
    5.1k
    Ma samo vi nemojte pricat o sucima, jucer je Kanga dobio crveni za ono što Livaja radi svaku drugu utakmicu, Rijeka je utakmicu završila bez žutog, a prošlo kolo je Čuić isključen nakon bar 4. prekršaja za žuti, a neki su bili možda i blizu direktnog crvenog. Nije ni čudo što nismo sastavili dvije utakmice zaredom u istom sastavu bez ozljeda kad nas ubiju prekršajima... jučer je do crvenog kartona svaki naš prilaz golu bio zaustavljen prekršajem bez opomene, a opomenu dobiju Kanga i Mmae zbog onog što je Majstorović i još par igrača Rijeke radilo cijelo prvo poluvrijeme.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Kakav propust sudaca, sta je ovo....

Erceg gazenje, vec ima zuti karton, ne dobije drugi zuti, VAR zove Terzica, on gleda VAR i vraca se pokaziva drugi zuti Ercegu i konačno crveni....

Kakva smijurija
  • db-izbjeglica
    16.5k
    Meni je ovo smijurija!

Da mu je dao izravni crveni, ajd...

Al kako je ovo moguće?
    Onda nek zovu VAR za svaki mogući žuti karton.
  • Ivdzo11
    5.7k
    smijurija, i on se izgubio, ne zna vise sta da sudi, još mu igraci govore ne mozes gledat var i dat zuti karton :rofl:
  • Carrasco
    5.1k
    Pa vjerovatno su ga zvali zbog mogućeg direktnog i onda je sudac odlučio da je za žuti. Mislim da se to može.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.