• NKDZ86
    3k
    Kolega, ne bi znal reći, nisam ga pratio v obranbenim akcijama jer po meni je napad najboljša obrana.
    Morti naši zlovenci znaju višega v njemu...
  • NB86
    16k
    Meni je taj florucz precjenjen, koliko uopce traze za njega, 4-5 milja ?
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    Ja uz najbolju volju zaista ne mogu vidjeti zašto je dobar dio zone oduševljen Raulom Floruczom? Dečko ima za koji mjesec 24 godine, nije uopće mlad, igra jednu solidnu sezonu u karijeri, nakon što se potucao po hrvatskim niželigašima u ligi koja je u najmanju ruku upitne kvalitete (na stranju njihovi ovogodišnji uspjesi u Konferencijskoj ligi).

Kad netko proigra u Sloveniji, odmah mi se pale alarmi. U zadnjih desetak godina, najbolji strijelci te iste lige su redom bili Ognjen Mudrinski koji je imao epizodu u Gorici, Jean-Phillipe Mendy koji je gazio u dresu Maribora da na kraju ne bi uspio postati niti dio momčadi Slaven Belupa, Ante Vukušić, Jan Mlakar u dresu Maribora koji je evo po drugi put postao igrač Hajduka, izvjesni John Mary, trenutno u Novom Pazaru. Da ne govorim da je Luka Bobičanec prije koju godinu izgledao kao miks Cristiana Ronalda i Mbappea kad je Celje uzelo naslov.

Dečko je cijelu karijeru proveo u Jarunu, Dragovoljcu, Lokomotivi i Sesvetama, a u HNL-u je u 8 utakmica odigrao 90 minuta. Dajte najte, to nije igrač Dinamo. Znam da zbog trenutne momčadi vapimo za pojačanjima, ali ajmo ne ići ispod nekih kriterija.
  • Zagi
    9.3k
    Celje, Olimpija i Maribor nisu ništa slabiji od tovara, Rijeke i Osijeka., dapače.
    Pa ako bi se u ovim našim klubovima uvijek našlo pokoje pojačanje za nas, našlo bi se i u Sloveniji.
  • Carrasco
    5.1k
    Čovjek uspoređuje slovensku ligu od prije par godinu i sad. Pa slovenci su imali dva kluba koja su prezimila dok su naši ispadali od amatera i od tih slovenaca koji su ih nabili sa 5 golova razlike
  • prefontaine
    1.1k
    Obzirom da su ti moćni slovenci ispali od predstavnika bh lige, zamislite kakvih tek talenata imamo na premijerligaškim pašnjacima, od Bijeljine do Trebinja...
  • Sbkbbb
    252
    ove sezone i deni juric u sloveniji u 10 nastupa ima 7 golova. Dovoljno govori
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    dok su naši ispadali od amatera i od tih slovenaca koji su ih nabili sa 5 golova razlikeCarrasco

Ajmo ne raditi od slovenske lige u najmanju ruku Eredivisie zato što su dva njihova kluba prošla dalje u Europi. Celje je u Konferencijskoj ligi pobjedilo TNS i Basaksehir, dva kluba koji nisu uspjeli proći dalje, a Olimpija je pobjedila Larne, HJK i LASK, sva tri kluba koja nisu prošla dalje. Znači, slovenski klubovi su za prolaz dalje morali pobjediti najslabije ekipe u europskim natjecanjima.

Do iste te Europe je Celje došlo preko Pyunika, nakon što je ispalo od Slovana, najslabije ekipe Lige prvaka sa ukupnih 6:1 i Shamrock Roversa iz Europske lige. Znači uz dva padobrana su morali pobjediti jednu zaista skromnu ekipu. Mi predstavljamo kao debakl to što je Osijek ispao od Zire, ali nam je veliki uspjeh to što je prvak Slovenije izbacio Pyunik koji je u tri deka s tom istom Zirom. S druge strane Olimpija je izbacila Polyssiju, raspali Sheriff i Rijeku.

Niti je slovenska liga dno Europe, ali nije niti preko noći postala top 15 liga Europe, to je ista ona liga u kojoj mi gledamo godinama filijalu, da razvijamo mlade igrače, to je ista ona liga u kojoj trenutno Deni Jurić ima 6 golova u 9 utakmica, to je ista ona liga u kojoj je El-Arabi Soudani prošle sezone zabio 15 golova sa 37 godina, to je ista ona liga čiji se trenutno najbolji igrač nije mogao nametnuti u Lokomotivi i to je ista ona liga čiji je predstavnik sinoć ispao od osrednjeg bosanskog kluba u utakmici koja je na trenutka izgledala kao Bijelo Brdo - Orijent.

Svaka njima čast na uspjesima ove sezone, ali Dinamo je miljama ispred takvih klubova i lige i prošle sezone su se sipale uvrede na predstave naših igrača u Konferencijskoj ligi, sprdalo se sa trećerazrednim natjecanjem i govorilo kako naši igrači nisu za Dinamo kad nas nabijaju razni Balkaniji, a danas padamo u nesvijest za nekim Floruczom.
  • Miro Vugrinec
    7.5k
    Perkovic u Krakow
  • Facke
    5.1k

Nadam se da decku nebude i to propale.
  • Facke
    5.1k

Bole da ide tam nek da pri nami trune. Nadam se da budu to dogovorili. Propal mu je Osijek, propal Soci/Zenit. Nema smisla drzati decka u momcadi ak ga ne mislis koristiti.
  • CastAway1986
    2.6k
    Nije mi jasno kako se nije mogla Perkovicu dogovoriti posudba negdje u HNL-U, pa čak i u Lokose sad kad su ostali bez Mersinaja ...Njemu trebaju minute to je 100% sigurno da se vrati u formu zbog koje je i doveden u Dinamo...Opcija otkupa Cracovie mi nema smisla...
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    barem ide u prelijep grad a ne jebeno Sochi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.