• Mihaljević
    11.8k
    malo i ti pretjerujes sa tim guranjem klinaca, i tom politikom bi isto u provaliji zavrsili, kakav jakir na lijevom beku..E46

Naslov + financijska sigurnost u klubu meni je dosta, sve ostalo je bonus.

U recimo Jakiru ja vidim top igrača i igrača koji baš ovo gore Dinamu i može osigurat.

Mykhailichenko dva asistencije Realu, Lecjaks kapetan Young Boysa, Moubandje 50 nastupa za Švicu sve isto bla, bla, bla... Taylor baš ima njihove reference.

Alarmantno mi je što u klubu nemamo zamjenu za Baturinu i Sučića, a tražimo jebenog lijevog beka po škotskim ligama kojeg nitko u Europi ne želi.

Sa Galešićem, Varelom i Belcarom smo dobro krenuli, a ove pustite tamo di i jesu...
  • Ludovic IX
    8.1k
    ovo što ti kažeš da je tebi dovoljno je ono što si imao pod mamicem. Guranje klinaca radi prodaje a u HNL-u nadmoć. A onda kad dodje europa, tu smo da se učimo, ekipa je mlada. Iz sezone u sezonu.

Taylor nije top top igrac ali ako bude miran u predaji lopte kad na njega krene igrac dortmunda ili Milana, meni dovoljno. Bek je pa ipak zna kretnje beka bolje od ljubičića, perkovica pa i rpga koji ipak nije lijevi bek. Nama treba nadogradnja u igri a ne da guramo klinca da bi ga mogli sutra prodat.
  • Mihaljević
    11.8k
    Slovenija stvarno top raste kao liga, mislim da na svakom polju ima materijala za Dinamo, Riera kao trener, Boromisa kao SD, Florcuz, Ratnik, a dosta se malo priča o top talentu iz Celja Armandasu Kučysu koji trpa kao na traci u konferencijskoj ligi u 5 nastupa ima 5 golova, a u slovenskoj ligi u 14 nastupa 7 golova. Top napadač a tek 21 godina, o njemu ću napraviti jedan veliki post. Svaka čast Slovencima, a posebno Olimpija i Celje mogu samo biti primjer za pola HNL-a.
  • vjeko1701
    12.4k
    Tu je pitanje koliko to mogu zadržati. Ušle su neke friške pare u ligu pa to izgleda puno bolje (mada to nije teško). Imali smo i mi period rasta kada su ušle pare prvo u Rijeku pa onda u Osijek. Došli smo čak do top 15 liga i dva predstavnika u LP. Samo eto, sve se strmoglavilo u par godina jer klubovi nisu mogli održati tu razinu. Da smo u to doba imali konferencijsku, ko zna do kud bi došli.
  • Facke
    5.1k

Nigde nebi dosli. El osim Dinama , drugi klubovi HNLa s nicim nisu pokazali neku ambiciju da igraju redovne europu. Izgledale bi iste ko sad.
  • grba
    48
    Ne znam odakle info i koliko je to pouzdano.

Procitao sam na instangram stranici od PSK-a da je desno krilo Sarajeva Giorgi Guliashvili na meti Dinama.

Ove sezone ima 15 pogodaka i 4 asistencije u 23 službena nastupa.
  • Olmic
    4.1k
    prema njima je i Ramos bio blizu Dinama
  • grba
    48
    Ma znam sve jasno :rofl:

Ovo mi se cini i realno cak pa sam podijelio
  • Ludovic IX
    8.1k
    ako će bit klasičnih 200k, nema nikakvog rizika da ne probamo :)
  • vjeko1701
    12.4k
    To je glupo reći za doba kad je Rijeka ravnopravno igrala skupine sa Sevillom, Lyonom, Standardom, Milanom...Osijek prolazio PSV. To kaj su presušile Volpijeve pare ne znači da su onda imali iste ambicije ko idanas.

Rijeka bi u KL sigurno imala pokoje proljeće, Dinamo bi u EL također pokoji put "pao" u knockout KLa a ne bi se dogodila ni ona sezona bez europe protiv Skenderbeua. K tome smo i bez KL došli do 15. mjesta. Lako odbacivati "oni su svi bez ambicija". Tamo između 2014. i 2019. su stvari bile drugačije. Ne bi izgledalo isto ko sad kad nije izgledalo isto ko sad.
  • NKDZ86
    3k
    želje: Florcuz, ako ne on onda Ratnik!! s njim nećemo fulat :grin:
  • Dinaminjo
    1.3k

Zna li tko zasto Ratnik nije igrao u uzvratu, nisam nasao info..
  • Omake
    6k
    Ako bi dovodio neko krilo iz BiH lige, radije bi Kulašina iz Borca. Igrački su tu negdje, ali je Kulašin dvije godine mlađi ako se ne varam, i puno je radišniji na terenu, Guliasvili je više tip igrača koji ne radi puno dok mu lopta ne dođe u noge. Kulašin je također igrao dan nakon što mu je majka umrla, što opet pokazuje razinu mentalne snage.
  • plavi devet
    505
    zanima me od ovih što više prate kakav je Florucz što se tiče obrane, odnosno neke odgovorne igre.
    Jer imali smo mi Tolića koji pogledaš li mu napadačku statistiku je top, ali zbog svojih obrambeni mana nažalost nije uspio kod nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.