• Kujtim Shalla
    4.1k
    pambilo mi je čudno zašto ništa nismo čuli. Zadnja info je bila da smo mu poslali ponudu,.ali nikad nismo čuli odgovor. Tako da mi je i sad čudno odakle olivariju informacije da je on završen. Predpostavljam da nagadja i zamo se vodi logikom jer nismo doveli lijevog beka
  • Laugreano
    3.5k
    Taylor za to sto Cannavaro igra je idealan profil beka. Kreativan je i ima odlicne duge lopte. U fazi napada bi igrao nekog drugog zadnjeg veznog.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    slažem se potpuno. Meni je on generalno top bekcina
  • Izet Hajrović
    4k
    Sad će biti zanimljivo, ako dođe Taylor, kakvi će biti komentari onih koji su isticali kod Kange i Mmaee-a da nisu igrali pola godine te zato nisu pojačanja. Hoće li isto govoriti i za Taylora kojem slijedi klupa kako se čini?
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    pampo tome ti ga već osudio kao promašaj
  • don
    11.1k
    Hoće li isto govoriti i za Taylora kojem slijedi klupa kako se čini?Izet Hajrović

naravno da neće. Taylor je 6 godina standardan u Celticu, što u Ligi prvaka, što u Škotskoj ligi i naravno da ide klupa za igrača kojem ugovor traje još 3 miseca. Plus, imat će cilo lito isprid sebe za pripreme.

glupa usporedba.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Taylor ima preko 200 nastupa za bivšeg europskog prvaka i redovnog sudionika europskih natjecanja.Također preko 100 nastupa za Kilmarnock. Mmaee i Kanga u nijednom klubu nisu imali trocifreni broj nastupa.
  • Izet Hajrović
    4k
    ne, nigdje nisam rekao da je to promašaj, ja sam bio za dolaske i Kange i Mmaee-a pa sam tako i za Taylora. Samo će biti zanimljivo pratiti one koji su kod Kange i Mmaee-a isticali pola sezone bez ozbiljnog nogometa kao argument lošeg transfera.
  • Mihaljević
    11.8k
    Taylor od tehnike ima samo mobitel, čudit ćemo se čudom kad bude klupa Franjiću.
  • Izet Hajrović
    4k
    nije uopće upitno iskustvo Taylora i vjerujem da će biti pojačanje, ali ne treba glorificirati broj nastupa u škotskoj ligi jer to je liga, ako im uzmeš Celtic i Rangers, slabija od HNL-a. Ok, velika je stvar biti godinama lijevi bek Celtica, ali bio je i Pivarić kod nas jedno dobro vrijeme prva opcija na lijevom beku pa nam nije bio baš omiljen, a ljudi izvana su ga gledali drugim očima s obzirom na to da je dugo prva opcija na lijevom beku u jednom Dinamu koji igra Ligu prvaka, dapače, bio je kapetan tog Dinama. Nastupi Taylora u Ligi prvaka su solidni, ali ništa posebno. Kanga ima odličnu sezonu u Švicarskoj i prošlu sezonu s 12 golova u Belgiji za Standard Liege. Belgijska liga je dosta jača od škotske. Ima iskustvo Bundeslige, francuske lige i Championshipa. Ta iskustva bila su neslavna, ali možemo pribrojiti iskustvu kao što se pribrojava Tayloru.
  • rokikaciga
    492
    ali bio je i Pivarić kod nas jedno dobro vrijeme prva opcija na lijevom beku pa nam nije bio baš omiljenIzet Hajrović

Mislim da bi nam igrac kao Pivaric bio dar s neba i rijesio sve probleme u ekipi.
  • Orc123
    10.7k
    fakat nist protiv tebe, dobar si lik ali to je tolika glupost sto si napisao da od toga boli glava.Taylor nema tehniku? Lik je toliko miran na lopti, odlican u pasu i kreaciji, bez brige se moze uvlacit u sredinu, to sto Canavarro trazi, odlican pregled igre, jako brzo razmislja...za mene ti je to tehnika, a ne da moze radit bicikle s loptom.

Taylor spada u najvisu klasu beka kojeg uopce mozemo dovest...da ne govorim da bi dosao besplatno! Top igrac koji je naucen osvajati trofeje, igrati pod pritiskom, igrac koji se naigrao Europe i velikih utakmica. Trenutno u najboljim i najzrelijim godinama!

Znaci ogroman lajk ako se tak transfer ostvari jer bi to bilo strasni upgrade na momcad!
  • Mihaljević
    11.8k
    Škot sa 10 godina igranja u škotskoj ligi na najvišem levelu i to u Celticu, plus bez ugovora i da ga baš nitko na otoku ne treba? Daj ti meni Jakirovića na lijevog beka, a Taylora neka vodi Marić.
  • Orc123
    10.7k
    Jakirovic nikad nije igrao l. Beka, ne moze igrat l. Beka i nece igrat l. Beka.....Jakir mali ce biti top stoper ali jedno od nedostataka mu je brzina i ti ni ga stavio na l. Beka!? Volio bi da malo vise gledate te nase juniore a ne da pricate u prazno.....

Taylor je top bek.....s 200 utakmica za Celtic! Mi boljeg beka s toliko iskustva tesko da mozemo dovwsti! Znaci ako izabere Dinamo nije dobro, ako ne izabere opet nije dobro...ako izabere onda je šrot od igraca i nitko ga ne zeli, a ako ne izabere onda je nikakav karakter i takvog ne trebamo!
    Koji likovi.....
  • E46
    1.2k
    malo i ti pretjerujes sa tim guranjem klinaca, i tom politikom bi isto u provaliji zavrsili, kakav jakir na lijevom beku.. Taylor je za nase pojmove lige i ono sto nama treba masina. Mi nase klince moramo gurat na stoperima, u vezi, u spici, golmana.. Pravog plemenitog beka valjda od sose nismo proizveli (ne racunam tu gvardiola i franjica), a kurcimo se kao da na svakoj poziciji imamo najboljeg talenta na svijetu koji je automatski bolji od nekog tamo kurčubića iz celtica,kapetana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.