• Laugreano
    3.5k
    Po tebi je Cannavaro trenutno najbolji stoper lige, jer ima zlatnu loptu 2006?
  • dumitrumitu
    1.4k
    Žalosno je što vjerovatno i jest.
  • Zg123
    1.1k
    da, inace usporedba u razmaku od 2 godine i 18 godina je potpuno isto. Za mene je Rakitic bolji i tu svaka rasprava sto se mene tice staje
  • Facke
    5.1k
    Decki, pa kaj odma skacete? Realne je da je Rakitic bolsi igrac od Badelja. Igral je v bolsim klubovima, vise je osvojil, bil je nositelj Barcelone i repke. Raketa he osovjil Ligu Prvaka, bil cetri put prvak Spanjolske, dvije Europske Lige je osvojil s Sevillu itd, a de su jos kupovi i Uefa Super Kup. Uz to je Rakitic 19 sezona njegove karijere igral europu. Dok je nas Miki igral za Fiorentinu,Lazio , HSV teri nisu ni blizu starim uspjehima.Dobri su to klubovi , al daleke od nivoua kojeg su v te vreme imeli klubovi Rakitica. A Miki Badelj je odigral 8 sezona v europe. Nemrete ih usporediti. Problem pri Rakiticu je , kak da on drzi visok nivo, a cela ekipa ne igra bas nist? Jednostavne je normalne da mu pada forma.
  • Ludovic IX
    8.1k
    Rakitic je trenutno lošiji igrac od Badelja jer Badelj igra na visokom nivou i dalje a Rakitic je na 50% sebe ako ne i manje.

Rakitic je trenutno jedan od lošijih igraca kod tovara. A to je teško.

Kroz karijeru je raketa veći igrac ali to nije bitno ako nekog trebaš danas
  • ElDorado
    2.2k
    Ne znam zakaj pilite oko Rakitića i Badelja. Badelj zicer ne bu došao mislim da će možda i završiti priču. Rakitič će napuniti 37 za mjesec dana i na ljeto je fajrunt zicer. Zapravo on tovarima ako ćemo iskreno osim marketinga u igri nije donio apsolutno ništa.
  • GeneralNapoleon
    849

Dajte mi 11 Prsira i pokorit cu europu!
  • Jos-Optimus
    4.5k
    pa naravno da skacemo. Nitko ne spori tko je bio bolji ili imao veću karijeru, ali trenutno je Milan Badelj za Ivana Rakitića TV u boji. Osim uvijek istih likova, naravno
  • Tongo Doumbia
    5.8k
    Milan Badelj je prvi kapetan Dinama kojeg jako dobro pamtim. Odnosno Dinama, generacije kojoj se sjećam svake utakmice i svakog trenutka na terenu. Pravi onaj pristojan i kulturan, odgojen zagrebački dečko. Igrač i čovjek za primjer.

Uvijek mi je u glavi činjenica da je na Euru 2016 igrao svaku utakmicu i bio neizostavan u prvih 11 kod Čačića, dok je u Rusiji bio čak i nepravedno zakucan za klupu. Ali nisi ga čuo. Nije bilo bune, nije bilo intervjua i kukanja. Nije dobio ni nekakav zaslužen oproštaj i odlazak u reprezentativnu mirovinu, čak i kad je imao nešto za reći. Izuzetno ga cijenim i volim, imao je strašnu i zanemarenu karijeru, koja bi uz desetak posto boljih funkcionalnih sposobnosti vjerojatno bila u rangu Kove i Broza.

Osobno nisam fan nikakvih povrataka, pogotovo ne od dečka koji ima 36 godina, kako se god on zvao i prezivao. Pa mi trenutno raspravljamo o tome da nakon Sučića i Baturine nemamo sljedeću veliku prodaju na vidiku. Nekako mi se sve te priče o Modriću, Mikiju ili Oršiću nikako ne uklapaju u taj narativ. Moramo stvarati dalje.

Ja bih Badelja, kao takvog, radije volio vidjeti u ulozi trenera u omladinskoj školi i nekakvog našeg projekta u tom smjeru. Baš sam uvjeren da on ima taj gen, jer mi izgledom i gardom odaje dojam da bi mogao prenijeti svoje znanje koje je neupitno. Inteligentan kao igrač, top vokabular, radio u najboljim ligama i s top trenerima. Nekakav hrvatski, Dinamov Fabregas, zar nije?
  • Jos-Optimus
    4.5k
    definitivno bi on bio kapacitet za to, tu nema spora
  • E46
    1.2k
    nece bit sve okej, ne mozemo cekat petka tri gladne godine. Ic po Miereza na ljeto i nek on i Kanga igraju kao dvije spice.
  • ElDorado
    2.2k
    slusam bas Tribinu. Vele Pršir idealna zamjena za Mišića.
  • Pavinho
    242
    iz nekih kanala sam nacuo da ga dovodimo na ljeto
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Po Olivariu Taylor riješen za ljeto
  • GeneralNapoleon
    849

Taj bu do ljeta jos 100 puta propal i 100 puta bil ipak rijesen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.