• NitkoBitan
    23.1k
    Sterao transice i slicne nakaze u k te zaustavio financiranje istih, ukinuo idiotske eko uredbe o drvenim slamcicama i slicnim glupostima kaj u cijelom svijetu postoji jos samo u EU, pokrenuo pitanje rjesavanja rata, pridobio utjecajne milijardere poput Zuckerberga, pokazao pudlicama iz EU tko je gazda, marginalizira abortus sto je vec dovelo do povecanja nataliteta od preko 1%, pokrenuo sveobuhvatnu antikorupcijsku akciju rasipanja americkih dolara po svijetu na upitne "programe"...
  • deda
    35.4k
    Napravit će on i dobre stvari, ali razina nesigurnosti, nepovjerenja, nestabilnosti koju stvara neće se ukloniti desetljeće.
  • Hnlovac
    1.6k
    S Tvampom pvotiv Ukvajine!
    seselj-tramp-640-beta.jpg
  • Tom Hanks
    3.5k
    Čovjek će samo unijeti dodatni nemir i kaos sa svojim planovima o kojima priča i onda će se "svi" redom čuditi,komedija.
  • NitkoBitan
    23.1k
    ali razina nesigurnosti, nepovjerenja, nestabilnosti kojudeda

Mah i to su lovacke price koje guraju CNN i ostali ljevicarski mediji. Prvi predsjednik Amerike koji je zakoracio u Sjevernu Koreju, pokrenuo dijalog sa Hamasom i oslobadanje taoca, uskoro ce dovest Putina za stol i popricat s njim... Nije covjek superheroj, al nekaj dela kak bi se reklo, vanjska politika mu je jaca strana u odnosu na prethodnike.

Da, malo gleda na kapitalistickiji nacin na stvari ali to posljedicno podrazumijeva agitiranje za mir jer to kapitalizmu i odgovara. Sad da ja ili mi opcenito patimo oce li se granica Ukrajine ili Rusije pomaknut par kilometara lijevo ili desno... iskreno briga me, samo da je sto manje mrtvih i da sto prije taj prokleti rat zavrsi.
  • bbb medimurje
    3.6k
    Ja isto imam nekaj pi kripto ali bas se ne kuzim u to
    Kak to mogu prodati?
  • deda
    35.4k
    Jebote CNN i mediji. Ja danas razgovaram sa 15 ljudi i svi su u nekom strahu jer im nije jasno kud ovaj goni i što hoće od nas. Kakvi mediji. Mene posebno iritira taj neki mit koji se počinje pojavljivati kod vas njegovih pristaša da je on ko neki profesor Baltazar ili jebeni superjunak koji sve probleme svijeta rješava pucketanjem prsta. Bilo je takvih desetine u povijesti čovječanstva. Svi su ostavili puna groblja iza sebe.
  • Marktwain
    130

Nije da su i prije izbora znali zbrojiti dva i dva.
    Neuku masu je lako zapaliti populizmom.
    Red gayeva, malo domoljublja, malo nije nas briga za druge.
    I onda na kraju dobiješ novi svjetski poredak gdje će ti poznata ruska i kineska demokracija krojiti tvoj život umjesto tebe.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Sto je s ovim coinom Pi sto navodno sutra izlaziPetar86

Kako se to pokreće/izlazi?
  • NitkoBitan
    23.1k
    Ja danas razgovaram sa 15 ljudi i svi su u nekom strahu jer im nije jasno kud ovaj goni i što hoće od nas.deda

Mene je bilo strah da Joe i prosla garnitura ne dobiju opet na izborima pa da nas kompletno uvuku u rat i da situacija totalno eskalira. Otkad je Trump na vlasti primirili su se sa prizivanjem stranih vojnika u Ukrajinu, naravno govorim mimo mirovnih misija.

Vidjet cemo sto ce na kraju bit, ali ako Trump zavrsi rat do kraja godine svaka mu cast. Europi ekonomija pati, Afrika gladuje jer nema normalnu opskrbu zitaricama, stotine tisuca ljudi gine, sulud novac se trosi na rat, unistava se imovina...
  • bbb medimurje
    3.6k
    Citam bas da na binancu nebude pi-a
  • don
    11.2k
    na Bitgetu, ali ne možeš prodat ako nisi proša KYC verifikaciju
  • austrijanac
    5.8k
    Tko je kriv demokratima što godinama čine krive korake i sad se čude ko pura dreku kaj to Trump dela.

Trump je sve ono što ne želim od našeg predsjednika, no i takav je bolji od svega što su nam demokrati pokušavali uvalit sa zapada.
  • bbb medimurje
    3.6k
    to mi je u tijeku bas
    Matamask takoder jos nebude podrzao Pi
  • don
    11.2k
    vidi jesi Lockao pi, oćeš ga moć prodat kad ti se završi KYC.

ja san slučajno svoj zaključa na 3 godine... do 2028
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.