• Carrasco
    5.1k
    vječna dilema, dio prodat ako je baš dobra cijena, a dio svakako ostavit
  • Ludovic IX
    8.1k
    Jel to još jedan scam??neki dan 84 dolara, pa pas na ispod 20, danas 32.. što je sa trumpovim ? Koliko je on strpao u džep? Ili ona hawk tuah i njeni coinovi
  • Hnlovac
    1.6k
    Nisam mislio da ću docekati dan kad ću na zoni pročitati "hawk tuah"
  • Petar86
    1.1k
    prije nekih 5-6 godina je izasla aplikacija kojim kao svaki dan mozes rudariti po 1 pi coin. Sad navodno da za 8h izlazi za Europu s pocetnom cijenom 50-70$

Caka je sto coin navodno ima visok potencijal pa se pretpostavpja kad izide da ce se masovno prodavati i pasti pa nakon nekog vremena opet skociti preko tih 50-70$

Taj Hawk tuah navodno nije izbacila ta cura nego neki lik koji je imao prevelik udio u coinu, kad su ljudi masovno kupovali on je sve svoje prodao za nekih 50 mil. cca i izasao, usput totalno ruseci cijenu ostalim ljudima
    Masa je ostala bez ustedevina itd. i navodno je taj covjek naknadno tuzen za prevaru
  • Praskaton
    3.7k
    prije nekih 5-6 godina je izasla aplikacija kojim kao svaki dan mozes rudariti po 1 pi coin. Sad navodno da za 8h izlazi za Europu s pocetnom cijenom 50-70$

Caka je sto coin navodno ima visok potencijal pa se pretpostavpja kad izide da ce se masovno prodavati i pasti pa nakon nekog vremena opet skociti preko tih 50-70$
    Petar86

Ima dobrih godinu i pol da nisam otvarao aplikaciju.Na početku corona razdoblja instalirao s kolegama s posla iz zezancije."Rudarili" dobar period nešto se i skupilo.

Danas sam i ja čuo ove vijesti da izlazi na tržište pa obavio kyc i napravio wallet.Ne znam jesam zakasnio.
    Iskreno mislim da je scam i ne vjerujem baš u ovo,al eto napravio da nebi bilo poslije kajanja haha.

S kojim ciframa raspolažete
  • Petar86
    1.1k
    Iskreno mislim da je scamPraskaton

Takodjer, upravo zbog toga sam rudario nesto sitno i odustao pa imam niti 100 ali braca imaju 1.500 odnosno 2.000
  • javolimtebejako
    2k
    Masa je ostala bez ustedevinaPetar86

ne kuzim se uopce u taj crypto, ali zasto ekipa ulaze ušteđevine na hawk tuah coin hahah
  • Carrasco
    5.1k
    Sad navodno da za 8h izlazi za Europu s pocetnom cijenom 50-70$Petar86

"Izlazi" za cijeli svijet, a te cifre su puka nagađanja. Ono što znam je da se u ovom trenutku može uzet 1,5$ za jedan.
  • Petar86
    1.1k
    ti coini nisu toliko stabilini pa se na njima moze u kratko vrijeme zaraditi ogromna lova ili izgubiti sve. Recimo Trump coin kad je tek izasao da si kupio za 200$ i prodao na vrhuncu zaradio bi oko 32 mil. $
    Ukratko oni mogu skakati po 10.000 puta, ali traju kratko, dosegne vrhunac i nerijetko u istom danu propadne na 0 zato sto vecina ljudi sto rano udje otprilike vidi gdje je vrhunac i prodaje odnosno izlazi iz coina sto mu rusi cijenu. Problem je kad coin bude pri vrhuncu nadje se netko pametan tko nije upucen kupi za recimo 30.000 $ jer racuna da ce rasti jos, a ne raste nego se naglo srusi jer svi ovi sto znaju jbg kupe lovu i izlaze

Mislim ne razumijem se ni ja nesto posebno tek odnedavno istrazujem jer mi se cini zanimljivo
  • Ludovic IX
    8.1k
    18 ili 19te uzeo neke alt coine dok su bili betvrijedni, narasli 80x, ali jebiga, procjena je bila da će rast još bar 10x ali u tjedan nakon što sam mogao izvući par hiljada eura na uloženih 50, cijena coina pala 95%..

Reko, nije to za mene..

Frend jedan zaradio na tome toliko da je sad u penziji na Tajlandu..
  • Izet Hajrović
    4k
    Ja u walletu imam 2497 Pi coinova, znači ta vrijednost množi se s cijenom jednog Pi coina od 50-70$? Naravno, ako bude ta cijena.
  • Petar86
    1.1k
    To su sve pretpostavke ali da, medutim pretpostavlja se da ce vecina ljudi prodavati pa moze pasti sa 50-70$ na 2-3, 10$ nebitno

Caka je sto neki analiticari tvrde da ce nakon pada lako moguce skociti preko tih 50-70, tako da je dilema na tebi hoces prodati posto poto ili se kockati
  • Ludovic IX
    8.1k
    Pa koliko se tu sutra bit bogataša? Će bit za Ojedu?
  • Droljo
    12.5k
    Će bit za Ojedu?Ludovic IX

Plus Janković!
  • Captain America
    19.6k
    Odite na coinmarketcap.com i usporedite cijene coinova s manjim circulating supplyem i onih s većim. Pi coin će s ovakvim načinom ''rudarenja'' imati ogroman circulating supply i bilo bi pravo čudo da se trguje s njime za neke velike novce. Čisti zakon ponude i potražnje. BTC ima cijenu nešto manju od 100K jer ga ima manje od 20 milijuna, a XRP 2.5 dolara jer ga ima skoro 58 milijardi. Trenutno ne vlada euforija na crypto tržištu tako da ne vidim način da bi PI mogla divljati cijena. Imat će skok prvih par sati, a onda bi lako moglo doći do potonuća cijene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.