• GeneralNapoleon
    849

Isto kao protiv Osijeka samo umijesto Stojkovica Kacavenda ili Belcar.
  • Crni86
    8.2k
    i umjesto torrentea/mmaea galesic, a umjesto misica ademi
  • Droljo
    12.5k
    Ja bi ovako probao ali tu baturina mora trčati kao nikad u životu. Inače kurčina.
    lineup.png
    I onda vidjeti. Ak je potrebno da se Franjić priključi vezi onda rpg ide na stopera i svi (u zadnjoj liniji) za jedno mjesto u lijevo pa sa tri iza.
  • Jay
    608
    Predlozio mi Youtube sinoc onih 2:7 i ja cu to shvatit kao znak. Bit ce cupavo, tresti cemo se i mi i oni 90 minuta, ali vrijeme je da derbije odradimo kako spada inace im u subotu mozemo predati pehar na poluvremenu
  • rioda
    7k
    Što se tiče ozljede Stojkovića, mislim da kod njega nije problem u terenu ili nečem drugom, nego se radi čisto o njegovoj prošloj ozljedi koljena i da je ovo samo jedna od onih sitnih ozljeda koje se događaju nakon takve veće ozljede
  • sanjinlego
    3.6k
    Pričajte što god želite, ali ja bih pojačao sredinu terena, eventualno jedno krilo.
    Oni odlaskom Pašalića nisu posebno jaki na krilima -ostaju Djouahra i Menalo, koji se kod nas nije istaknuo, ali je protiv nas znao biti neugodan.
    S druge strane, Janković, Fruk, Selahi, Petrović, Gojak i ostatak momčadi preferiraju igru kroz sredinu.
    Ako tu ostvarimo prednost s igračem više, mislim da bismo već mogli nešto konkretnije napraviti prema naprijed uz Pjacu, Baturinu i Kangu.;)
  • Praskaton
    3.7k

Mislim da će ovako i biti.Samo se nadam Ktc ispred Mmae.I Galesic na desnog stopera.

Baturina u ovoj formaciji ne mora trkom pokrit nista više nego sto inače pokriva u 4141 formaciji.
    Nadam se Belcaru i Sučiću kad ovi u sredini ne budu mogli više.
    Također nebi ni Kangu više od 65min čekao ukoliko ga nebude išlo.Kule je došao sebi nakon ludog ritma,mislim da opet može bit igrač odluke

I da ćemo bar nešto dobit od Cordobe/Mbukua.Vrijeme im je
  • hardek
    4.2k
    Koncepcija će biti ista kao protiv Osijeka i Milana. Napadati ćemo u 3-2-4-1, branit ćemo se u 4-4-2.
    U posjedu

Kanga
    Pjaca Baturina Rog/Kač RPG
    Franjić Ademi
    Galešić Mmae KTC

I u obrani

Baturina Kanga
    Pjaca Ademi Rog/Kač RPG
    Franjić Galešić Mmae KTC
  • Krizy
    53k
    Čavlina
    Théophile-Catherine, Galešić, Torrente
    Pierre-Gabriel, Ademi, Rog, Franjić
    Baturina, Pjaca
    Kanga

Ulaskom Hoxhe umjesto Roga moguće promijeniti u:

Čavlina
    Théophile-Catherine, Galešić, Torrente, Pierre-Gabriel
    Ademi, Franjić
    Pjaca, Baturina, Hoxha
    Kanga
  • Izet Hajrović
    4k
    Oni odlaskom Pašalića nisu posebno jaki na krilima -ostaju Djouahra i Menalo, koji se kod nas nije istaknuo, ali je protiv nas znao biti neugodan.sanjinlego

Djouahra je nezgodan igrač, a poznavajući iskustva s našim bivšim igračima, Menalo nam je u stanju zabiti hattrick kakve sreće imamo...

Ne bih nikoga podcjenjivao. Sada je najveći problem što su nam oba lijeva krila u formi. Da nisu u nekoj formi, ja bih probao s 3-5-2 (Kule i Kanga u špici pa nek izgori Zona). S obzirom na to da su nam i Pjaca i Hoxha u jako dobrom momentu, mislim da to moramo iskoristiti za ovaj derbi pa makar to značilo da Pjaca igra desno. Prema tome, ovo bi bio moj izbor:

4-1-4-1:

Čavlina - Franjić, Mmaee, Galešić, RPG - Ademi - Hoxha, Baturina, Kačavenda, Pjaca - Kanga.

Kačavenda bi u ovome slučaju trebao biti defanzivno odgovorniji, a zadnjih 20 minuta iskoristio bih Sučića. Ako Franjić nije fit, onda RPG lijevo, a KTC desno.
  • SAS1987
    16.2k
    Kule i Kanga u špici pa nek izgori ZonaIzet Hajrović

Kanga već izgorio :lol:
  • rokikaciga
    492
    Đuahra je opasan igrac, ne treba ga podcjenjivati
  • El Madrigal
    121

Rasistickim forama nije mjesto na ovom forumu. Ne smije biti vezano za dinamo i ikojeg navijača, simpatizera, pratitelja bilo kakvo ponašanje pa čak i pokušaji neke duhovitosti na temelju rasizma. Molim ekipu zaduženu za moderiranje da se kolega forumas pravedno kazni.

Sorry na offtopicu, ali ovo je crni humor pa čak i rasizam na konto igrača dinama.
  • Paggini
    38.9k

Kolega @SAS1987 ne može biti rasist, iz Slovenije je, tako da nažalost ne možemo ništa po tom pitanju napraviti

ovo je crni humorEl Madrigal

Mogli bi i tebe za rasizam kazniti?
  • El Madrigal
    121

Nismo tako igrali protiv Milana, zašto bismo onda protiv Rijeke? Činjenica da je na Ruji uvijek teško, činjenica da je njihov vezni red dosta agresivan- Selahi, Petrovič - činjenica da Baturini i Ademiju treba dodati još 1 pravog agresivca ( to bih mislio i da Stojke nije ozlijeđen) na primjer Kačavenda ili Belcar, ali smatram da nema potrebe igrat klasičnih 3 - 5 - 2 s 3 stopera i 2 čista braniča na bokovima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.