• Crusades
    16.9k
    Baš teška debilana. Jučer predstaviš novi dres, danas ćeš igrat u njemu protiv Varaždina ali na predstavljanju igrača dofuraš stari dres. Očekivano od nesposobnjakovića u klubu
  • Neki tip
    21.3k
    Izgleda da ih imaju samo 11, mooožda 16, za rezerve. :brow: :lol:

Eno, @Mali dioničar probao kupit pa ništa, nema, zaboravite, imaju samo 2D izdanje. :strong:
  • Nolifer
    11.9k
    Maknut Moubandjea, Kulenovica, Danicica, Stojanovica, jer to ne valja nikako... Kulenovic me osobno razocarao...
  • Majki2111
    4k
    Jel gledamo mi istu utakmicu?
  • Infinity
    19k
    Kuleta se treba rijesiti, o ostalim se da raspraviti. O Danicicu nema neke rasprave, covjek igra drugu utakmicu, tek treba da se pokaze.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Za riješiti se Kuleta će trebati nekoga voziti u gepeku da ga se prisili da ga uzme besplatno.
  • Nolifer
    11.9k
    Jel gledamo mi istu utakmicu?

Nemam pojma. Al ovo je grozno, nisu ništa napravili. Sva sreća pa je kraj sezone
  • Infinity
    19k
    Sta mogu napravit obrambeni? Vodimo, nismo primili gol i rijesio bi se tri branica na osnovu toga? :lol:
  • Nolifer
    11.9k

Ne, nego kroz cijelu sezonu nisu ništa posebno napravili na temelju toga bi ih se riješio. Nisu ostavili neki dojam...Možda i je bilo nekih svijetlih trenutaka, ali nedovoljno dobro...
  • Infinity
    19k
    I dalje mi je smijesno rijesiti se igraca koji je tek dosao i odigrao dvije utakmice. Ajde da je spic koji je promasio sedam zicera, al branic.
  • Nolifer
    11.9k

Pa kaj nije rečeno za tog Daničića da nikad nije igro za prvu momčad? Sad odjednom osvanuo u plavom dresu
  • Infinity
    19k
    Kakve to veze ima da li je ikad igrao za prvu momcad, a igrao je. Momak ima 20 godina, tek treba da pokaze najbolje od sebe, a po meni je danas bio dobar. Treba mijenjat igrace cesce nego carape, kao sto radimo i sa trenerima. Uredu je rijesiti se nekoga tko je imao barem jednu sezonu gdje je dobio priliku, al ovo mi nema smisla. Sud i njemu bih dao tek na zimu, ali bih i tad ostavio barem do ljeta da se vidi. Momak je odigrao dvije utakmice za nas prvi tim i napucao bi ga kao da je skrivio tri penala i dobio dva crvena u dvije kljucne utakmice sezone.
  • Crusades
    16.9k
    y70yy1u6sokmd7v6.jpg
    Znaci isti dan, dva predstavljanja, jedan igrac s starim dresom, drugi sa novim :meh:
    Jel se to netko zajebava ili je Jakic prije par dana imao predstavljanje al su danas stavili sliku?
    Po ovome Lana ostaje i dalje sponzor jer je i na novim dresovima...
  • Kwedi
    3.9k
    SN govori o interesu Birminghama za Majera
  • Beowulf112
    391
    Kolko šuške?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.