• Zagreb1992
    2.9k
    Ovo ako se nije riješilo odustati od transfera i doviđenja ..Jbt kao da se radi o jebenom Zidaneu pa ga se tako čeka , a ne o Belcaru ..krpati s čim imaš i to je to
  • don
    17.4k
    Ako fakat ima decko peobleme zasto forsirati? On i tako nece igrati u bitnim utakmicama....to je sigurnoOrc123

kako me zanima na osnovu čega donosite ovakve zaključke, jako me zanima. Pogotovo s obziron da nam nerijetko igraju Cordoba, Mbuku i takvi poluigrači.

garantiran ti da ako potpiše da će prve minute upisat već na Rujevici, ne kažen za prvi već sa klupe.
  • SAS1987
    19.2k
    Po tome treba na invalidsku komisiju i u penziju.Jurki

Ak je uopće još živ :lol:
  • Jurki
    20.9k
    Ako fakat ima decko peobleme zasto forsirati?Orc123

Zar mislis stvarno da bi igral nogomet da ima 6 bolesti?
    Poliklinike su svugdje iste, lijecnicki pregledi su svugdje isti.

Ili se u zadnji tren naslo neko bolje rjesenje pa se odugovlaci ili mi sami nismo sigurni kaj hocemo.
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Brijem da bi kod nas i Inaki Williams pao na lijecnickom.

lijecnicki pregledi su svugdje istiJurki

Pa vidis da nisu :lol:
  • Droljo
    23.4k
    Brijem da bi kod nas i Inaki Williams pao na lijecnickom.GeneralNapoleon

Ali zato kačavenda prođe sa pol snage. Iako ide na novu operaciju odmah.. e kad si projekt kak je sve lakše...
    A ja blitvu i brokulu derem svake godine prije lečničkog da mi gama bude normal :lol:
  • Jurki
    20.9k
    Jos 4 vure pa bu i ta kalvarija zvana zimski prijelazni rok gotova.

pa doktori su sigurno napisali kaj je Kacavendi, a dalje je rizik na klubu, dal ide u posao ili ne.. uostalom to su i ptice na grani znale da mora na operaciju.
  • El Madrigal
    731
    Večeras nakon ponoći ovu temu treba malo staviti u mirovanje.
  • Noel
    17.6k
    Ne kužim kak to ide. Ako mu mi nađemo nekaj on se vraća u svoj klub i on i njihova medicinska služba se prave ko da se nikaj nije dogodilo ili?
  • Praskaton
    4.8k
    kako me zanima na osnovu čega donosite ovakve zaključke, jako me zanima.don
    Sry stari al ti donosiš svakodnevno zaključke kao da si u najmanju ruku u svlačionici Dinama.
    u svakom slučaju ga neće imat protiv Belupadon
  • don
    17.4k
    Sry stari al ti donosiš svakodnevno zaključke kao da si u najmanju ruku u svlačionici Dinama.Praskaton

donosim dijametralno suprotne zaključke. Pojedini sa sigurnošću tvrde da neće, ja da oće. Jel se to odnosi i na druge ili nije samo iz razloga jer se slažeš sa njima ?
    dečko nije još ni potpisa za klub, ni odradia trening a već su ga neki najavili sa stilom da neće ni participirat na utakmicam (tu ne mislim na Orca)

a za ovo ispod, ne postoji primjer valjda u svitu di je trener stavia igrača drugog kluba da 15 sati prije odlaska u "odaje" drugog kluba igra za njih. To je razmišljanje temeljeno na logici i razumu, nije se bezveze pola zone čudilo kada je vidilo sastav, a i tijekom utakmice.
  • Mr Anderson
    15.6k
    A pazi ovog mikimausa kaj se pali samo na strane dečke. Znači, kod Belcara nebi smjeli riskirati ako nije sve tip-top, a onog Alžirca iz neke beduinske lige se moralo uzeti bez obzira što je pao na liječničkom. Svašta.
  • Droljo
    23.4k
    što je pao na liječničkomMr Anderson

Lik utakmicu nije propustio od kad se europe dokopao...
  • Izet Hajrović
    6.3k
    ne postoji primjer valjda u svitu di je trener stavia igrača drugog kluba da 15 sati prije odlaska u "odaje" drugog kluba igra za njih.don

10 sekundi mi je trebalo da promislim postoji li neki primjer. Prvi na pamet mi padne Ivanušec i odem provjeriti kad gle ono ipak postoji primjer u svijetu da je trener stavio igrača "drugog" kluba da igra za trenutni klub u manje od 24 sata prije potpisa za novi klub. Dinamo - Sparta, 24.8.2023., Ivanušec upisuje gol i asistenciju. 25.8.2023. Ivanušec potpisao za Feyenoord.
  • don
    17.4k
    neusporedivo, zna se zašto se taj transfer odužia i ko je ima i u kojoj mjeri benefite od toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.