• Jay
    621

Sjecam se samo Fekir u Liverpoolu, iz Lyona zbog koljena. Na kraju otisao u Betis i bio medu najboljim igracima lige dok nisu otisla koljena i nije ga bilo 8 mjeseci, bila je prica oko tekme protiv nas
  • grba
    61
    Loic Remy isto kad je u liverpool trebao je pao ljecnicki, jos ovako na prvu sto se sjecam Demba Ba je isto pao ali dojma sam da se kod nas to dogada ucestalije, ili samo ne cujemo za slucajeve van HRV
  • Droljo
    12.5k
    Možda naši doktori uspiju dijagnosticirati bolikurčinu kad rešiš egzistenciju potpisom za dinamo...
  • Orc123
    10.7k
    Ako fakat ima decko peobleme zasto forsirati? On i tako nece igrati u bitnim utakmicama....to je sigurno
  • DiddyGuela
    2.9k
    Ili jedan jos luđi, Aly Cissokho je pao ljecnicki zbog pokvarenog zuba! Barem su tako tvrdili iz Milana, Cissokho je naravno kasnije rekao da je to glupost i da Milan nije zelio platiti dogovorenu odstetu Portu pa su izmislili problem sa zubom. :rofl:

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/aston-villa-defender-aly-cissokho-reveals-that-bad-teeth-were-to-blame-for-his-failed-move-to-ac-milan-9746035.html

Događa se i drugima, vjerovali ili ne.
  • prefontaine
    1.1k
    Drugima jednom u deset godina, nama par puta u sezoni.
  • GOAT
    2.2k
    Inače, spomenuto je negdje 6 medicinskih problema do sad.Mali Zeus

Mark Williams za sirotinju :lol:

Mislim da su njemu također nasli 5-6 problema i otkazali trade u Lakerse
  • Zagreb1992
    2k
    Ovo ako se nije riješilo odustati od transfera i doviđenja ..Jbt kao da se radi o jebenom Zidaneu pa ga se tako čeka , a ne o Belcaru ..krpati s čim imaš i to je to
  • don
    11.1k
    Ako fakat ima decko peobleme zasto forsirati? On i tako nece igrati u bitnim utakmicama....to je sigurnoOrc123

kako me zanima na osnovu čega donosite ovakve zaključke, jako me zanima. Pogotovo s obziron da nam nerijetko igraju Cordoba, Mbuku i takvi poluigrači.

garantiran ti da ako potpiše da će prve minute upisat već na Rujevici, ne kažen za prvi već sa klupe.
  • SAS1987
    16.2k
    Po tome treba na invalidsku komisiju i u penziju.Jurki

Ak je uopće još živ :lol:
  • Jurki
    15.8k
    Ako fakat ima decko peobleme zasto forsirati?Orc123

Zar mislis stvarno da bi igral nogomet da ima 6 bolesti?
    Poliklinike su svugdje iste, lijecnicki pregledi su svugdje isti.

Ili se u zadnji tren naslo neko bolje rjesenje pa se odugovlaci ili mi sami nismo sigurni kaj hocemo.
  • GeneralNapoleon
    856
    Brijem da bi kod nas i Inaki Williams pao na lijecnickom.

lijecnicki pregledi su svugdje istiJurki

Pa vidis da nisu :lol:
  • Droljo
    12.5k
    Brijem da bi kod nas i Inaki Williams pao na lijecnickom.GeneralNapoleon

Ali zato kačavenda prođe sa pol snage. Iako ide na novu operaciju odmah.. e kad si projekt kak je sve lakše...
    A ja blitvu i brokulu derem svake godine prije lečničkog da mi gama bude normal :lol:
  • Jurki
    15.8k
    Jos 4 vure pa bu i ta kalvarija zvana zimski prijelazni rok gotova.

pa doktori su sigurno napisali kaj je Kacavendi, a dalje je rizik na klubu, dal ide u posao ili ne.. uostalom to su i ptice na grani znale da mora na operaciju.
  • El Madrigal
    126
    Večeras nakon ponoći ovu temu treba malo staviti u mirovanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.