• Izet Hajrović
    5.8k
    Preživjet ćemo bez Mišića kao i do sada. Ademi će sasvim solidno pokriti njegov izostanak, a sjetite se da smo protiv Celtica i Varaždina igrali s Rogom i Kačavendom na tim pozicijama šestice/osmice. Sučić je bio na klupi protiv Gorice, uskoro se vraća. Vraća se i Franjić uskoro. Pokrit ćemo se kao i do sada. Valjda može i Pavić pomoći. Ako je u klubu procjena da nam baš treba zadnji vezni, onda predlažem jednog free agenta kojeg možemo dovesti i nakon završetka prijelaznog roka. Assier Illaramendi, svima poznato ime vjerujem, igrao za Real. Ima 34 godine, zadnje igrao u Dallasu, od 1. siječnja je slobodan igrač i vjerujem da može pomoći do kraja sezone ako je u dobrom fizičkom stanju.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    dok se ne slika s dresom, a bilo je slučajeva di su i takvi propadali.Keyser Soze

Bakrar likes this
  • Jurki
    18.5k

Dal je to kakvo cudo?
    Evo popisa nase struke:
    Pandur i kavokuhacica -uprava
    Vlak - sd
    Kopic - trener/sd
    Cacic - trener/sd
    Šimic - clan uprave za sport
    Jakir/Maric - trener/sd, savjetnik
    Maric - sd

Od njih svih najmanje mogu zamjeriti Manenici, covjek je u klubu godinu dana - mora rjesavati kaj je Maric zasral, a nije iz nogometa.

I to sve u 3 godine.
  • Dinamovapriča
    541
    Belcar nije pao liječnički, malo se odužilo ali će sve bit uredu.
  • Ivdzo11
    8k
    Tironi se ne javlja još, ja vjerujem kako on ima najbolje info od svih novinara, tako da mislim da se na sve nacine pokusava zavrsiti Belcar
  • Crni86
    12.8k
    nije li tironi dobar s belcarovim managerom? Mislim da je to netko spomenuo na forumu.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Sve je krenulo s Ojedom...
  • Mali Zeus
    18.8k
    Ajmo insideri, di ste sad.

Inače, spomenuto je negdje 6 medicinskih problema do sad.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Jel je moguce da se kod nas vise puta zakompliciralo na lijecnickom nego u cijeloj ostaloj europi? Ne sjecam se kad sam zadnji put cuo da je neko negdje pao na lijecnickom.
  • Jurki
    18.5k
    Inače, spomenuto je negdje 6 medicinskih problema do sad.Mali Zeus

Po tome treba na invalidsku komisiju i u penziju.
  • Jay
    2.2k

Sjecam se samo Fekir u Liverpoolu, iz Lyona zbog koljena. Na kraju otisao u Betis i bio medu najboljim igracima lige dok nisu otisla koljena i nije ga bilo 8 mjeseci, bila je prica oko tekme protiv nas
  • grba
    318
    Loic Remy isto kad je u liverpool trebao je pao ljecnicki, jos ovako na prvu sto se sjecam Demba Ba je isto pao ali dojma sam da se kod nas to dogada ucestalije, ili samo ne cujemo za slucajeve van HRV
  • Droljo
    18.8k
    Možda naši doktori uspiju dijagnosticirati bolikurčinu kad rešiš egzistenciju potpisom za dinamo...
  • Orc123
    12.6k
    Ako fakat ima decko peobleme zasto forsirati? On i tako nece igrati u bitnim utakmicama....to je sigurno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.