• Noel
    8.7k
    Ne kužim kak to ide. Ako mu mi nađemo nekaj on se vraća u svoj klub i on i njihova medicinska služba se prave ko da se nikaj nije dogodilo ili?
  • Praskaton
    3.7k
    kako me zanima na osnovu čega donosite ovakve zaključke, jako me zanima.don
    Sry stari al ti donosiš svakodnevno zaključke kao da si u najmanju ruku u svlačionici Dinama.
    u svakom slučaju ga neće imat protiv Belupadon
  • don
    11.1k
    Sry stari al ti donosiš svakodnevno zaključke kao da si u najmanju ruku u svlačionici Dinama.Praskaton

donosim dijametralno suprotne zaključke. Pojedini sa sigurnošću tvrde da neće, ja da oće. Jel se to odnosi i na druge ili nije samo iz razloga jer se slažeš sa njima ?
    dečko nije još ni potpisa za klub, ni odradia trening a već su ga neki najavili sa stilom da neće ni participirat na utakmicam (tu ne mislim na Orca)

a za ovo ispod, ne postoji primjer valjda u svitu di je trener stavia igrača drugog kluba da 15 sati prije odlaska u "odaje" drugog kluba igra za njih. To je razmišljanje temeljeno na logici i razumu, nije se bezveze pola zone čudilo kada je vidilo sastav, a i tijekom utakmice.
  • Mr Anderson
    10.9k
    A pazi ovog mikimausa kaj se pali samo na strane dečke. Znači, kod Belcara nebi smjeli riskirati ako nije sve tip-top, a onog Alžirca iz neke beduinske lige se moralo uzeti bez obzira što je pao na liječničkom. Svašta.
  • Droljo
    12.5k
    što je pao na liječničkomMr Anderson

Lik utakmicu nije propustio od kad se europe dokopao...
  • Izet Hajrović
    4k
    ne postoji primjer valjda u svitu di je trener stavia igrača drugog kluba da 15 sati prije odlaska u "odaje" drugog kluba igra za njih.don

10 sekundi mi je trebalo da promislim postoji li neki primjer. Prvi na pamet mi padne Ivanušec i odem provjeriti kad gle ono ipak postoji primjer u svijetu da je trener stavio igrača "drugog" kluba da igra za trenutni klub u manje od 24 sata prije potpisa za novi klub. Dinamo - Sparta, 24.8.2023., Ivanušec upisuje gol i asistenciju. 25.8.2023. Ivanušec potpisao za Feyenoord.
  • don
    11.1k
    neusporedivo, zna se zašto se taj transfer odužia i ko je ima i u kojoj mjeri benefite od toga.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Upravo je ozlijeđen.
  • Ludovic IX
    8.1k
    Kako zona razmislja o ovome slučaju Belcar? Dal je ovo bilo zamagljivanje javnosti tj navijača ili stvarno dečko ima neke zdravstvene probleme?

Iskreno, ja ne vjerujem da su u ovaj posao ušli sa figom u džepu jer ne vidim razlog za tako nešto.

I za tog titraouia ne vjerujem da je bilo s figom u džepu.
  • Crni86
    8.2k
    Kad do ponoci dode objava da je belcar nas novi igrac, a vi natukli valjda 15 strana o njegovom zdravstvenom stanju.
  • Izet Hajrović
    4k
    zašto neusporedivo? Činjenicom sam ti pobio argument. Nama je Ivanušec trebao da pobijedimo Spartu i zato se odugovlačilo, isto tako je Belcar trebao Varaždinu da pokušaju pobijediti Slaven Belupo. Mogao je u subotu potpisati za Dinamo i pratiti utakmicu protiv Gorice u VIP loži, ali je valjda dogovor bio da odigra još protiv Slavena.
  • Danko
    1.4k
    Kvasina upravo tvrdi da ništa nije riješeno, da u obzir dolazi samo posudba.
  • El Madrigal
    121

Mislim da je dinamo ušao in bona fide i s namjerom da ga stvarno dovedu. Ovo što se piše ima sigurno nekakvo uporište. Ako se situacija pokazala rizičnom zbog zdravlja igrača, onda i dinamo ima pravo pokušati promijeniti stvari i revidirati dogovor.
  • GeneralNapoleon
    849
    Ne znam zasto se nije barem pokusalo izdogovarat da obavu lijecnicki prije tekme sa Slavenom tak da ak ima nekih vecih ptoblema da se ima jos vremena reagirat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.