• Patak
    3.1k
    Nikakav doprinos ne daješ temi, ne znam stvarno zašto me citiraš, samo da kažeš da je post smiješan? I to bi svi trebali znati, ne kužim uopće...
  • NitkoBitan
    23.1k
    Zamijenio ga igrač sa 0 u drugoj ligi.Patak

Taj igrac ima gol, nepriznat gol, 2-3 nesretne stative, dosta udaraca u okvir gola, osvojene lopte...

Fabio vidi, navijaci vide... Jednostavno je bolji od Kulenovica.

Btw. ima Kanga odlicnih sezona iza sebe, bas ste zapeli za tu sezonu u raspadnutom Cardiffu.
  • Jurki
    15.8k
    ovo je malo glupo i retardirano kaj bum rekel.. ali za takve debile nebi bilo lose dijeliti letke na kojem pise..
    kaj i ti hoces biti ko tovari koji fuckaju u 25. minuti?

Znamo svi da su igraci placeni ko nitko od nas... ali hrackanjem se bumo pretvorili u tovarland.
    Na treneru je da zgazi igrace na treninzima i da ih drila dan i noc..i za to sam uvijek.. ali je isto tak cinjenica da svatko od nas mora pogurati igrace pa i klub naprijed.
    Jebanjem majke se to ne dobiva.
  • Mr Anderson
    10.9k
    ali skoro svaki dan se i mi sa zapada tu na zoni zgražamo kakvi debili sjede oko nas. baš u subotu sam čuo neki novi glas par redova iza sebe i poželio ga baciti s tribine. ekipa koja je ostala stajati nakon Gorice i pljeskala igračima dok su odlazili nisu isti ljudi kao oni koji su u 30oj minuti fućkali kod 0-1.Sajla

Pa u subotu je bilo malo i zaiskrilo na zapadu između ovih što fućkaju i stalno seru po svemu i ostalih normalnih navijača.
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus Nikakav doprinos ne daješ temi, ne znam stvarno zašto me citiraš, samo da kažeš da je post smiješan? I to ni svi trebali znati, ne kužim uopće...Patak

Evo moj doprinos je takav da pišeš gluposti. A sad zašto, pazi on je doživio nepravdu jer je na klupi. Pa stari moj Kule koliko god golova ima ove godine (za Dinamo!) je van forme i naravno da je onda morao malo preseliti na klupu. Ni prvi ni zadnji igrač koji ode na klupu kad je van forme, al ne s Kuletom je to velika nepravda. Onda spominješ Kangu da nema gola ove sezone, kao novinari koji su to potencirali svojedobno i tako potičeš taj neki umjetni sukob, nastavo na zoni, između kampa Kule i kampa Kanga što je naprosto suludo. A ovo o kilama i da će Kanga vjerojatno prestati igrati nogomet ako dobije 3 kile, što je to, kakav je to uopće post, to je toliko besmisleno da boli glava.

I pri tome Kule nije kriv što se od njega očekuje da igra svaku i što smo ostali samo na njemu kao prvoj opciji za napadača.

Evo, nadam se da te ovaj doprinos zadovoljio.
  • Sajla
    7.3k
    tak i treba :)
  • Patak
    3.1k
    Koliko stativa, prečki, udaraca u okvir gola ima Kulenović ove godine?

Kanga ive godine nije do subote zabio gol, prosjek mu je 2000 minute za jedan gol, Kuletu 10 puta manje .
    To što je imao dobrih sezona, imao je sa 20, 22 godine. Sad mu je 26 i vjerojatno si misli da je dobio na lutriji kad ga je sa 0 golova iz raspadnute ekipe druge engleske lige kupio klub iz LP.
  • Patak
    3.1k
    Imaš svoje mišljenje ja imam svoje. Ne znam zašto se stalno mene hvataš na bilo kojoj temi. Imaš potrebu me citirati i komentirati moje upise. Ja tebe nikad ne komenitram niti citiram. I to stvarno ne razumijem. Evo lijepo te molim da me izbjegavaš ubuduće.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Kulenovic je osim u HNLu imao angazman u Legiji. Kanga je igrao za Young Boyse, Herthu, Standard Liege, Cardiff... znaci u nekoliko liga jacih od hrvatske.
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus Imaš svoje mišljenje ja imam svoje. Ne znam zašto se stalno mene hvataš na bilo kojoj temi.Patak

Ja se hvatam tebe?

Ti vidiš bijele miševe. Možda si me pomiješao s nekim, al u svakom slučaju ako vidim nešto što imam potrebu komentirati komentirat ću, osobito kad netko piše nebuloze, živio.
  • javolimtebejako
    2k
    vjerojatno neće igrati profesionalni nogomet za tri godine ako se udeblja još koju kilu.Patak

lik uopce nije debel.

a Kule nije messi pa da ima zacementirano mjesto u prvih 11. ima konkurenciju pa nek se natjecu, ko je u boljoj formi ce igrat. na njemu je sve
  • Patak
    3.1k
    Ja sam pristojno napisao da ja imam svoje mišljenje a ti svoje. Ti s druge strane da pišem nebuloze i vidim bijele miševe. To je razina komunikacije ispod razine pa te zato izbjegavam. Stavio bi te na ignore da postoji opcija, ne sad već neko vrijeme. I nisam te pomiješao s nikim, pa živio i ti!
  • Marley
    3k
    bilo bi zgodno da do igrača dođe info da ona manjina koja ostane na zapadu pozdraviti ih nakon tekme nisu ovi frustrirani idioti koji u prvoj minuti utakmice krenu s pljuvačinom jer takvi u 85-oj minuti trče niz štenge da izbjegnu gužvu na parkingu. ne očekujem da stanu pod zapad pol sata, ali mi koji ostanemo nakon što pozdrave sjever - mogli bi nam grupno mahnuti tu i tamo. stanite oko centra 15 sekundi, zbog tih ljudi, ne zbog ovih otrovnihSajla

E, ovo.
    Ostanem svaki put dok i zadnji igrac ne ode u svlacionicu, bilo mokra, smrznuta, napol bolesna, svejedno.
    Ma da 5 sekundi stanu i zapljescu prema "nama", znacilo bi itekako. Ne zamjeram im ni ovako, sto bi se reklo jer ni ne znam za bolje haha.

Samo primjer jedan, kak smo mi neki navijaci skromni :rofl: . Kad je Kanga zabio u subotu, nastupilo opce ludilo naravno. Slavio je prvo prema Sjeveru, a onda u trenu kad je kleknuo okrenut prema "nama", heheee ja bih podivljala od euforije. Ludo, ali sto ces, tako je to :smile:
  • Patak
    3.1k
    Naglasak je na "imao". Više neće, ovo mu je vrhunac karijere. Za Kuleta ćemo još vidjeti, mogao bi i do lige petice ili u najbolje klubove drugih top liga. Iako ja se nadam da ostaje do kraja karijere u Dinamu.
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus Ja sam pristojno napisao da ja imam svoje mišljenje a ti svoje. Ti s druge strane da pišem nebuloze i vidim bijele miševe. To je razina komunikacije ispod razine pa te zato izbjegavam. Stavio bi te na ignore da postoji opcija, ne sad već neko vrijeme. I nisam te pomiješao s nikim, pa živio i ti!Patak

Ako tebe vrijeđa što sam ti napisao da vidiš bijele miševe onda ti se stvarno ispričavam na toj neviđenoj uvredi. Mislim da nisi shvatio poantu foruma, nekad te netko citira, nekad ti nekog drugog, ali dobro, bolje da ne nastavim da se ne uvrijediš i na to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.