• Mr Anderson
    10.9k

Gluposti, da ne valja nebi bio kod nas u školi kao ni sada u seniorima. Ne kažem da ga se pljuje jer je naš nego da se strance puno manje pljuje ma koliko lošiji bili od domaćih.
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Da Kulenović nije naš dečko nebi nikad ni igrao u Dinamuluka modic

Po ovome ispadne da je Kulenovic baš nekakva kategorija panjine.

I mene živciraju komentari kako i oni sto ga nazivaju herojem ulice, boomeri ujedno zazivatelji u reprezentaciju, i sličnih, ali isto tako me i živcira kad neko Kuleta zove panjinom ili nešto.

Ne kažem, nije napadač svih napadača, daleko od toga, sam Kulenovic je prvi svjestan da je on Dinamov treći napadač u najbolju ruku drugi napadač, samo kako Petkovica nije bilo, a Brodica smo se tek tako riješili(odnosno SD za kojeg se nadam nikad više da nećemo imat ikog sličnog u Dinamu na takvoj poziciji odlučivanja) onda je Kule stalno igrao, ispreforsirao se i on, i unatoč tome ima 17-18 golova ove sezone i naš je najbolji strijelac...

A sad za ovo sto sam podvukao i citirao, bilo je i 3x gorih.. ne napadača nego opcenito igraca kojima je doprinos, ne da je bio mizeran nego je bio u debelome minusu, baš su lopate od igrača bili, a i bili su stranci i igrali su ipak u klubu i nosili su plavi dres.

Reakcija Kulenovića, slažem se da je malo djetinjasta, al mora i on znat da nitko, ni jedan čovjek iz kluba, uprave, pa tako i trener i igrač nije iznad samog kluba, i to će tako uvijek biti, i to je tako uvijek bilo, nema tu neke prevelike filozofije.
  • Mali Zeus
    16.1k
    5 stranica teme samo seciranje njegove proslave :clap: :clap:
  • zg041
    211
    evo veli olivari da je proslava bila poruka zapadu..
  • Olmic
    4.1k
    uvrijedena primadona. Bezvezna objava
  • Izet Hajrović
    4k
    lijepa poruka podrške, ali zašto se tako ne radi za sve igrače koji budu vrijeđani/kritizirani? Je li se stalo tako javno u obranu Maxa? Je li se branilo KTC-a kojem se od Shakhtara čeka svaka greška kao okidač za vrijeđanje? Je li se branilo Petkovića koji je oduvijek dijelu navijača meta kritika i vrijeđanja? Je li se stalo u obranu Mmaee-a? Je li se stalo u obranu Špikića, Hoxhe? Baš slušam Profu na Podcastu 8 24 gdje je ispričao priču kako je neki "gospodin" iznad njih na ZD vrijeđao Hoxhu na vjerskoj osnovi nakon što mu je Banić obranio onaj udarac. Da se vratim na temu. Ne, koliko se sjećam, a možda sam za neke u krivu, nije se stalo u njihovu obranu ovakvim objavama na društvenim mrežama. Zašto? Zato što nisu uvrijeđene frajlice, nego profesionalci koji znaju istrpiti kritiku. Neki više, neki manje.
  • Jurki
    15.7k
    da se razmemo.. ok kritika ali ovo je jadno od tzv navijaca Dinama.
    Koji k fuckas? Digni se zapljesci, navijaj, a ne kaj ljudi dolaze ispucati svoje frustracije na igracima.
    Bas je vrijeđanje igraca nekaj konstruktivno doneslo.. razmem da nakon nekog vremena i konstantno losih rezultata ljudi popizde.. ali da se svaku tekmu nekoga uzme na zub nema smisla.
    Ili isto ona situacija s Baturinom.. ljudi jebu mater igracu od 22 godine koji normalno da ima oscilacije s obzirom na njegovu dob.
    I onda volimo reci da nismo isti ko tovari.. ma kurac gori smo od njih.
  • Izet Hajrović
    4k
    s tim se apsolutno slažem, ne podržavam vrijeđanje, samo kažem da su i neki drugi igrači pretrpili iste stvari kao i Kule pa se za njih nisu pisale objave podrške.
  • Jurki
    15.7k
    znam da se nisu pisale objave.. ali ako bu to imalo Kulenu znacilo i da ne propadne ko kauc onda ima smisla jer najgore je kad se obruse na tebe tvoji.
    Kulen ako ode psihicki u kurac.. onda cemo popusiti i mi i igrac.

Edit: svatko tko razmislja kojeg igraca nabiti na onu stvar u sljedecoj domacoj utakmici, nek si pogleda 350 kilometara juznije kaj takvo ponasanje dugi niz godina donese i tim igracima i klubu u cjelini.

Edit: bilo je vec pitanje zakaj igraci dođu ispod Sjevera, a Zapad izbjegavaju ko kugu? Nije to bas tak bezveze i slucajno.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Klub je pružio podršku zbog slavlja i očito je da je bilo nešto gadno. Vrijeđalo se i druge igrače, dapače zapad je uvijek bio poznat po tome, ali nisu svi isti i ne primaju svi na jednak način udarce.
    Evo i ovaj forum je dobar pokazatelj koliko neki igrači mogu biti hejtani. Neki jedva dočekaju ovakve stvari samo da mogu nastaviti s pljuvanjem.

S druge strane, ok Kule dao si svoju poruku, ovo je već drugi put zaredom da bijesno slaviš, rečeno je što je rečeno, dobio si podršku kluba, idemo dalje.
  • Marley
    3k
    Strasni su pojedinci, straaasni.
    Od onih bipolarnih fejsbuk ratnika vise ni ne ocekujem nista bolje, ali zar i ovdje treba toga? Pa bas razocaranje.

Ma samo udrite, jos malo, bit ce bolji onda sigurno. Efikasniji na terenu, a i naucit cete ga "ponasanju", jel?
    Kako da ne...

Glavna "fora" da je primadona i nadurena curica, dok uvrijedjeni frajeri ovdje vec dva dana na pet stranica razglabaju kako se usudio mrko pogledat prema Zapadu nakon sto ZABIO GOL. Ne valja kad zabije, a sad vise ne valja ni kad zabije. Pa gori ste nekad od 100 zena sa mengom.
  • Ludovic IX
    8.1k
    igraju oni za veće pare nego ti i ja ih zaradjujemo. i kako je ne pokazujem otvoreno nezadovoljstvo prema nadređenima kad mi nešto niej po volji već pitam pa app.. ali nejdem u javnost sa time.

on je tu da trenira i igra. to je njegov posao.. vjerijatno više voli svojo posao nego 99% radnika u drugim industrijama. a onda istrpi poneku kritiku, klupu jer ne isporučuješ ono za što te plaća klub kojem smo svi mi vlasnici. kako god to zvučalo glupo.

ako ti nešto smeta, imaš ured i tamo pitat, žalit se itd
  • Sajla
    7.3k
    bilo je vec pitanje zakaj igraci dođu ispod Sjevera, a Zapad izbjegavaju ko kugu? Nije to bas tak bezveze i slucajno.Jurki

bilo bi zgodno da do igrača dođe info da ona manjina koja ostane na zapadu pozdraviti ih nakon tekme nisu ovi frustrirani idioti koji u prvoj minuti utakmice krenu s pljuvačinom jer takvi u 85-oj minuti trče niz štenge da izbjegnu gužvu na parkingu. ne očekujem da stanu pod zapad pol sata, ali mi koji ostanemo nakon što pozdrave sjever - mogli bi nam grupno mahnuti tu i tamo. stanite oko centra 15 sekundi, zbog tih ljudi, ne zbog ovih otrovnih.
  • Jurki
    15.7k
    naravno da nije moj upis bil da sam se posral po cijeloj tribini vec po pojedincima. A zbog pojedinaca onda najebu svi.
    Ajmo okrenuti pricu.. kaj da takvi povici, vrijeđanja, jebanje majke dolaze konstantno sa Sjevera.
    Nebi bila apsolutno nikakva razlika.
    Utakmica bi zavrsila, igraci otisli dati izjavu i u svlacionicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.