• GOAT
    2.1k
    A na koga je on tocno ljut? Nakon treceg gola ljutito gleda u klupu ako sam dobro vidio ali zbog cega?

Zato sto nije starter? Pa slusamo isprike o ozljedi vec mjesecima.. sad imas priliku izliječiti sve probleme

Svaka čast na golovima i vrati se sto prije u formu ali nemoj bježati od toga da nisi bio u stanju ustopati loptu. Što da ti ljudi kažu na to?

Domaci je decko.. onda vec treba i znati koliko je taj dres tezak i koliko Dinamo ima navijaca i različitih misljenja i biti svjestan da ces dobijati kritike ako kao igrac Dinama ne radis banalne stvari po nekom standardu. Ako nemaš mentalni kapacitet za to onda odes u neku Lokomotivu i igras kako te volja jer tamo nema pola navijaca da ti baci komentar.

Biti par utakmica van forme se desi bas svakom igraču, ali mjesecima bit igrac manje na terenu je sramota. Za to mu nisu krivi navijaci a nije ni trener. Nama treba rezultat pa kad osvojimo naslov onda se možemo igrat psihologa i glumit empatiju milijunasima
  • Mr Anderson
    10.9k
    li mjesecima bit igrac manje na terenu je sramota.GOAT

Ajde nemoj pretjerivati samo da bi svojem mišljenju dao na težini.
  • Crni86
    8.2k
    Zasto se bati onda nije zastitio? Bati je dobio uvrede uzivo od pojedinaca nakon jedne tekme. Nisam primjetio da je stajal kao neka uvrijedena srednjiskolka ili da je klub posvetio neku objavu da ga zastiti, imao je jednu izjavu i zaustavio se na vrijeme.

Nije kulen ni priblizno osjetio gnjev navijaca dinama, isto tako ima poruku za zapad prema olivariju. Stari na zapadu ima onih koji te vole i oni koji te ne vole pa valjda si izracunao onda koliki je bio postotak onih koji te ne vole pa si ih prozvao na red. A cek mozda je na tribini bilo vise onih koji te vole pa si samo tim ljudima dodatno pao u ocima.

Teska i nepotrebna glupost. Zna se koji je odgovor kriticarima uvijek bio a to su dobre igre, s ovakvim ponasanjem poberes samo jos veci hejt a po takvom putu izgubis i one koji su te volili.

Umjesto da si vrijeme i energiju koje si potrsio na citanje pizdarija po internetu utrosio na svoju igru i analizu, pricali bi sad s prvim strijelcom lige, ali jbga to je do mentaliteta.
  • GOAT
    2.1k
    To je samo moje mišljenje ništa više. Čisto usporedbe radi sto bi rekli golmanu koji brani svaku sestu loptu, kasni u izlascima a igra nogom mu je da je svaki put ispuca na tribinu?

Čovjek jednostavno ne moze osvojiti duel, primiti loptu a kamoli proigrati i sto ga to cini? Sto nam pridonosis na terenu? Van forme je i od toga ne treba bježati
  • Patak
    3.1k
    Zašto se ljuti, zašto ne slavi golove?

Pa zato što je doživio ogromnu nepravdu, ničim zasluženu, da je stavljen na klupu bez ikakvog razloga. I zamijenjen novajlijom koji gola nije zabio cijelu sezonu.

I opet je s tom smanjenom minutažom zabio više golova od tog novajlije. Kojemu će Dinamo biti prolazna stanica u životu i vjerojatno neće igrati profesionalni nogomet za tri godine ako se udeblja još koju kilu.

Ne znam, zamislite si sličnu nepravdu u Vašem životu. Kule je zabio 17 golova u ovoj sezoni. Sedamnaest! Za Dinamo!
  • Laugreano
    3.5k
    Igrači koji previše emotivno dozivljavaju kritike obicno ne zavrse dobro. Ovo slavlje me podsjetilo na Balotelija
  • Mr Anderson
    10.9k
    To je samo moje mišljenje ništa više. Čisto usporedbe radi sto bi rekli golmanu koji brani svaku sestu loptuGOAT

Te dvije pozicije se ne mogu uspoređivati, to je valjda svakom tko prati nogomet jasno.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Pa zato što je doživio ogromnu nepravdu, ničim zasluženu, da je stavljen na klupu bez ikakvog razloga. I zamijenjen novajlijom koji gola nije zabio cijelu sezonu.Patak

Evo zabio novajlija baš u subotu. a ovo da vjerojatno neće igrati profi nogomet za 3 godine je jednostavno smiješno.
    Zapravo cijeli post je takav.
  • Patak
    3.1k
    Kulena je zamijenio prije te subote sa 0 golova na kontu. Nemoj me citirati i sve ok, smij se u sebi.
  • Sajla
    7.3k
    naravno da nije moj upis bil da sam se posral po cijeloj tribiniJurki

znam da nije, ali skoro svaki dan se i mi sa zapada tu na zoni zgražamo kakvi debili sjede oko nas. baš u subotu sam čuo neki novi glas par redova iza sebe i poželio ga baciti s tribine. ekipa koja je ostala stajati nakon Gorice i pljeskala igračima dok su odlazili nisu isti ljudi kao oni koji su u 30oj minuti fućkali kod 0-1. trebali bi to i oni znati i na neki način pozdraviti kao grupa. sigurno da se ne može usporediti sa sjeverom, ne pada mi to na pamet ali neka mala gesta bi me razveselila, vjerujem i mnoge druge.
  • NitkoBitan
    23k
    Sa razlogom je zakucan na klupu jer mu je doprinos igri skoro nikakav! Slab u duelu, ide u presing kao muha bez glave, jedini igrac koji je nizi u skoku nego sto je inace visok, osnovno stopanje lopte nikakvo, pasevi li la, udarac li la...
  • Mali Zeus
    16.1k
    ↪Mali Zeus Kulena je zamijenio prije te subote sa 0 golova na kontu. Nemoj me citirati i sve ok, smij se u sebi.Patak

Evo smijem se u sebi i ne mogu prestati.
  • Patak
    3.1k
    Njegov doprinos su golovi! Zamijenio ga igrač sa 0 u drugoj ligi.
  • GOAT
    2.1k
    A vidi ako nemas nikakav argument onda presutis i ne izvlacis iz konteksta. Obratio si mi se da skupis koji lajk i da obranis neobranjivo

Ako netko od igraca ne radi svoj posao na terenu onda je on igrac manje.. bio on golman, napadac ili vanzemaljac. A ovaj sport pratim više nego dovoljno da mogu sa sigurnošću potvrditi sve to napisano
  • Mr Anderson
    10.9k
    A ovaj sport pratim više nego dovoljno da mogu sa sigurnošću potvrditi sve to napisanoGOAT

Iskreno, sumnjam u to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.