Zamijenio ga igrač sa 0 u drugoj ligi. — Patak
ali skoro svaki dan se i mi sa zapada tu na zoni zgražamo kakvi debili sjede oko nas. baš u subotu sam čuo neki novi glas par redova iza sebe i poželio ga baciti s tribine. ekipa koja je ostala stajati nakon Gorice i pljeskala igračima dok su odlazili nisu isti ljudi kao oni koji su u 30oj minuti fućkali kod 0-1. — Sajla
↪Mali Zeus Nikakav doprinos ne daješ temi, ne znam stvarno zašto me citiraš, samo da kažeš da je post smiješan? I to ni svi trebali znati, ne kužim uopće... — Patak
↪Mali Zeus Imaš svoje mišljenje ja imam svoje. Ne znam zašto se stalno mene hvataš na bilo kojoj temi. — Patak
vjerojatno neće igrati profesionalni nogomet za tri godine ako se udeblja još koju kilu. — Patak
bilo bi zgodno da do igrača dođe info da ona manjina koja ostane na zapadu pozdraviti ih nakon tekme nisu ovi frustrirani idioti koji u prvoj minuti utakmice krenu s pljuvačinom jer takvi u 85-oj minuti trče niz štenge da izbjegnu gužvu na parkingu. ne očekujem da stanu pod zapad pol sata, ali mi koji ostanemo nakon što pozdrave sjever - mogli bi nam grupno mahnuti tu i tamo. stanite oko centra 15 sekundi, zbog tih ljudi, ne zbog ovih otrovnih — Sajla
↪Mali Zeus Ja sam pristojno napisao da ja imam svoje mišljenje a ti svoje. Ti s druge strane da pišem nebuloze i vidim bijele miševe. To je razina komunikacije ispod razine pa te zato izbjegavam. Stavio bi te na ignore da postoji opcija, ne sad već neko vrijeme. I nisam te pomiješao s nikim, pa živio i ti! — Patak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.