• Jos-Optimus
    4.5k
    nismo ni to mogli, to je bio uvjet da dođe.
  • ShanKu
    1.4k
    Ne vidim Rusiju kao neku odskočnu dasku trenutno. Ili ipak je?
    Posudit ga u Istru, HNL romantika :sweat:
  • Marley
    3k
    Nemam reci za agenta Maura Perkovica i gde ga bude sad uvalil. Znaci sad su na kraju ipak prihvatili ponudu da ide u Sochi i onda u Zenit. Zal mi decka.Facke

Sad ovo taman vidim, onak za dobro jutro. Uzas, faking uzas. Nije mogao na neku normalniju posudbu ako ga vec ne vide u kadru?? Nego tamo???
    Reko bi normalan covjek, sta se zivciras, tebi ni iz dzepa ni u dzep. Kak se necu zivcirat, skroz. Dobro jutro svima :roll:
  • skener
    1.8k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/belcar-stigao-u-zagreb-na-lijecnicki-branic-ipak-odlazi-u-rusiju/141730

A Leon Belcar je, kako doznajemo, u ponedjeljak ujutro stigao u Zagreb i krenuo s liječničkim pregledom, tijekom dana se, dakle, očekuje objava iz Maksimira i dolazak zadnje zimske akvizicije
  • Mali Zeus
    16.2k
    Mislim da je glupo puštati Perkovića, al očito da Cannavaro nema povjerenja u njega.
  • Droljo
    12.5k
    Ja sam samo htio ukazati na to da je dosao sumnjivim putem u Dinamo gdje je prvo bio parkiran u Obranski Odrez ili sta vecrokikaciga

Odranski Obrež :lol:
    Ali oni su ti isto dinamo!
  • Jurki
    15.8k
    Vidim napisano je da Varela ima izlaznu klauzulu 5 milja.. to je tocno ili?
  • MarK
    859
    Žao mi je zbog ovakvog raspleta s Perkovićem. Najtajanstveniji igrač u povijesti.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Očito Cannavaro uopće ne računa na njega. A i na pripremama je izgledao ko drugoligaški igrač.
  • Izet Hajrović
    4k
    Vidim napisano je da Varela ima izlaznu klauzulu 5 milja.Jurki

Gdje je napisano?

Haza ima informacije da se Gorici nudilo Varelu uz uvjet klauzule od 5 mil. Za ugovor s nama nema takvih informacija pa je pretpostavka da nema takve izlazne klauzule jer bi bio debakl da smo pristali na to i još 40% od transfera. Spori se jedino oko ovih 40% i tu su oprečna mišljenja forumaša.
  • Jurki
    15.8k
    edino kaj je suspektno je ak smo pristali na njih 5 milja izlaznu jer onda dečka razvijamo za kikirikiZvonkec

A kaj se ovih 40 posto tice.. meni je to sasvim ok.. bolje bi bilo da nama ide kompletna eventualna zarada.. al s obzirom da je nas rizik nikakav.. mogu zivjeti s tim da igracu ide 40%
  • Izet Hajrović
    4k
    editirao sam post iznad, ne znaju se takvi detalji, samo je informacija da se Gorici nudio Varela uz klauzulu od 5 mil. gdje bi Gorici na kraju ostalo 1 mil. Nema šanse da smo mi na to pristali, vjerojatno je zato dogovor o podjeli transfera 60%-40% oko čega se raspravlja.
  • Jurki
    15.8k
    samo je informacija da se Gorici nudio Varela uz klauzulu od 5 milIzet Hajrović

Moguce je da je kolega pretpostavil da je i kod nas takva situacija. Kaj naravno ne mora znaciti.
  • NKDZ86
    3k
    kaj se tiče transfera u rusiju, rađe bi sjedio na klupi bilo koje momčadi u Hrvatskoj , nego išao kod tih smradova.
  • Zvonkec
    196
    U toj rečenici bitan je ''ak'' znači ak smo pristali na 5milja izlaznu klauzulu to je problem nigdje nisam tvrdil da je to fakt.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.