• Keyser Soze
    12.6k
    Kod Belcara se vidi da se čuva, pa nije lud ići 100%, mene čudi da uopće igra.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Belcar sasvim korektan za sada. Ne znam zašto se nekoga ocjenjuje na osnovu samo ove utakmice i to još nakon nenavršenog 1. poluvremena.
    Da je netko samo na osnovu jučerašnje tekme procjenjivao, recimo, Baturinu, rekao bi da vrijedi najviše par milijuna eura, a realnost je drugačija i ne treba procjenjivati igrače samo na osnovu 1 odigrane utakmice ili nakon 45 minuta igre.
  • Orc123
    10.7k
    Slaven puno bolji.,.Kovacevic to odlicno poslozio
  • FrodoJePurger
    258
    Zašto se svaki pogodak u SHNL-u mora pregledavati u VAR-u...
  • hardek
    4.2k
    Jel se mora svaki na oko regularan gol provjeravati 3 minute? Jebote kakva liga
  • Blueshadow86
    2.6k
    Jel se mora svaki na oko regularan gol provjeravati 3 minute? Jebote kakva ligahardek

Ne mora. Kada igra hajduk, onda ne mora.
  • FrodoJePurger
    258
    Bitno da VAR ne funkcionira kada je očigledno zaleđe :lol:
  • Orc123
    10.7k
    Kako je ovo zaleđe? Ja nemrem vjerovat....
  • NitkoBitan
    23k
    Kako je ovo zalede...
  • FrodoJePurger
    258
    Ovaj HNS treba remont pod hitno
  • rokikaciga
    492
    Belcar ide možda 70%, vidi se da se čuva.

Ono što mi je pozitivno su kretnje i otvaranje prema stoperima u fazi napada, vidi se da ima dobru tehniku. Defenzivno pokriva dosta korektno s obzirom da ne ide 100%
  • Krulek
    708
    Da je malo mlađi Nestorovski ne bi morali dovoditi Kangu...
  • Orc123
    10.7k
    Zasto ne pokazu linije, po cemu je ovo zaleđe?
  • Infinity
    17.4k
    Kakva lakrdija :lol:
  • Izet Hajrović
    4k
    Ona kamera u liniji s golom pokazuje da su Nestorovski i Grgić u liniji kod udarca Nestorovskog, linije bi trebale pokazati je li milimetarsko zaleđe ili je sve čisto.

E sad Belcar, moja procjena je da ide 86.36879%. Ajmo ne biti smiješni s tom procjenom postotaka koliko tko ide. Jedni kažu da ne ide maksimalno jer se čuva za Dinamo, druga strana pak može reći da ide 100% jer se želi odmah dokazati za Dinamo. Ja ga ne procjenjujem na temelju jedne utakmice, rekao sam da pratim Varaždin od kako su ušli u prvu ligu i Belcar ovako izgleda svaku utakmicu. Naravno, ponekad ima dobar dan pa bude dosta bolji, ali ovo je prosjek njegovih igara u Varaždinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.