• sanjinlego
    3.6k
    Igrač nije u zaleđu ako je u liniji s pretposljednjim braničem ili ako je u liniji s loptom ili iza lopte.
    Ako je igrač ispred lopte u trenutku dodavanja i nema ispred sebe barem dva protivnička igrača (uključujući golmana), onda je u zaleđu.
  • BBB Mataa998
    2.2k

Pa eto aj malo razmisli sto bi se tebi motalo po glavi da znas da sutra ides na lijecnicki i potpisat ugovor sa Dinamom. A igras na ovoj oranici. Ma da isao bi na glavu da se polomis…
  • rokikaciga
    492
    Baš hahahah

Neki ljudi stvarno komentiraju sa dozom samopouzdanja i uvjerenosti kao da su ikada prošli limače ili školsko :D
  • Izet Hajrović
    4k
    editirao sam posljednji post. Kao što sam rekao, dugo pratim Varaždin i ovako Belcar izgleda u prosjeku. Stoga, s obzirom na viđeno u hrpi prijašnjih utakmicama, smiješni su mi argumenti s procjenom postotaka koliko "ide".

Ako je poanta da ne želi dati sve od sebe jer se čuva za Dinamo, onda zašto smo zadržali Sučića na posudbi jer bi se mogao čuvati za Inter pa neće davati sve od sebe u našem dresu?
  • Hnlovac
    1.6k
    Ma nek su pokrali Belupo ko ih je*e i njih i 1 tribinu i 150 navijača.
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Ako je poanta da ne želi dati sve od sebe jer se čuva za Dinamo, onda zašto smo zadržali Sučića na posudbi jer bi se mogao čuvati za Inter pa neće davati sve od sebe u našem dresu?Izet Hajrović

Jedna od vecih gluposti koje sam cuo i potpuno promasena usporedba
  • Praskaton
    3.6k
    Ako je poanta da ne želi dati sve od sebe jer se čuva za Dinamo, onda zašto smo zadržali Sučića na posudbi jer bi se mogao čuvati za Inter pa neće davati sve od sebe u našem dresu?Izet Hajrović

Zamisli kakvu ćemo reputaciju dobit da se igrač velikog Intera oporavlja kod nas.
    U budućnosti bi mogli birat kojeg ćemo ozljeđenog igrača imati.Uzbuđenje
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Danas Mađari i Momci sa Kvarnera.
    Prognoze? Želje? :rofl:
  • Zagi
    9.3k
    Želje?Sibirski plavac

Kao i uvijek. Da klub(ovi) koji je iznad nas na tablici izgubi bodove.
  • rakurs
    798
    ŽeljeSibirski plavac
    Ja za wanabee tovare ne mogu navijat, kolko god bi nam dobro došao kiks Rijeke. X ko kuća :lol:
  • DrawTube
    6.2k
    x uz ozlijede i tučnjavu, nadam se i izvan stadiona
  • rokikaciga
    492
    Jedna opaska za Belcara je da treba brže raditi odluke.
  • sarenicvjetic
    16
    Kako god da i Belcar danas odigra bit će veće pojačanje od Mmaea,cordobe,mbukua,kange i sličnih.
    Glupo je pricat da se spara,ali da mu se u glavi vrti sutrašnji dan i potpis,to možemo reci.
    Igrač odlične tehnike,čitanja igre i totalno po svim parametrima bolji od Kačavende,Pavića,Vrbancica,Ademija,Roga za poziciju 6. Ili 8. U ovom trenutku.
    Mlad je i definitivno vjerujem da će ovaj transfer biti višestruko isplativ,nadamo se samo da će u glavi bit normalan i to je to.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Ja želim kiks Rijeke jer su ispred nas, ali uvijek želim i kiks Osijeka jer bih jako volio da konačno u Europi gledamo nekog drugog. :rofl:
  • Orc123
    10.7k
    Ovi tereni u hnl su sramotni! Sutra mozes staviti psenicu i primit ce se ....sve razrovano ko da su svinje divlje pustili unutra...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.