• Jay
    590
    Kako ce dobro izgledati kad imaju igraca manje cijelu sezonu, ovaj Dabro zasluzuje dokumentarac.
  • Izet Hajrović
    4k
    Kakve veze imaju Dabro, teren, Latković, Mamić i ostali suigrači s njegovom pasivnošću, nedostatkom čvrstine, šetanjem i pristupom? Nema on problema s pass igrom, druge stvari su problem.
  • rakurs
    798
    Mene jako zanima hoće li ikada doći vrijeme kada će tereni izgledati u skladu s natjecanjem u kojem se igra. Jbt, ovo je sramota, viđao sam niželigaške travnjake koji su bolje izgledali od ovog.

Kužim ja da su loši travnjaci mogući, recentan primjer je i na Maksimiru kada se dogodi bolest travnjaka ili slično, ali neki klubovi već godinama imaju ovakve odvratne terene i godinama se ništa ne mijenja. Čini mi se kao da takvim klubovima i odgovaraju takvi tereni...

Kaj se Belcara tiče, čini se dosta lijen, reakcije su mu usporene. Ali ovo mi je prvi put da ga gledam pa neću donosit nikakav sud.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Ne odskače nitko na ovoj tekmi za sada.
    Tek je 25. minuta, posjed lopte gotovo 50-50%, prilika skoro niti nema. Teren neravan, grbav...loš.
  • M94
    1.6k
    U deset minuta sam vidio da belcar nije igrač za dinamo.
    Šalim se naravno, ali ne izgleda mi nešto baš ekstra....
    Droljo

evo sad dobro zaustavio protivnički napad i proslijedio loptu dalje.
    Pa ono, nije doveden da bude pojačanje, nego popuna i panic buy zamjena za ozljeđenog igrača.
  • Logistika
    1.3k
    Meni nije jasno zasto se ovo prenosi? Kome je interes ovakva prezentacija HNL na drzavnoj televiziji. Igra se danas dobra tekma na lijepom stadionu,na vjerujem urednom terenu. Solidnu popunjenost ocekujem. Zasto ove ekipe,zasto ovaj travnjak...zasto ovaj komentator koji me vec tjera na spavanje lik,i tako cijelu njegovu karijeru sta god prenosi. Jednostavno ton glasa za dremuckanje.
  • Izet Hajrović
    4k
    HRT nema VIP prava pa prema tome nemaju puno izbora, odaberu par derbija na koje imaju prava, a ostalo su ovakve utakmice.
  • hardek
    4.2k
    Nisam razumio tu odluku iz kuta Varaždina da Belcar odigra ovu utakmicu prije transfera. Pa znaš da igrač neće ići 100% jer da se ozljedi propada mu transfer.
  • wolfgang14
    1.9k
    HRT ko HRT, nikad u potpunosti kupit prava, uvijek polovično, kako za HNL tako i za Ligu Prvaka
  • rakurs
    798

Koliko sam ja shvatio, oni nisu htjeli da Belcar ide, negdje sam pročitao da su ga svim silama htjeli zadržat. Valjda im je uvjet bio da još odigra ovu utakmicu, tko će ga znat...
  • Logistika
    1.3k
    da da to mi je jasno,ugovor je takav. Ali tko ista dobija sa prijenosima ovih tekmi. Bolje da prenose samo 10 nekih vip tekmi. Ili din haj rij os sa bilo kim da igraju...ali ovako jbt bas ispadne tužno. Hnl ima svoju publiku koja ce uvijek ovo pogledati prije liverpoola kao ja npr. Ali ako misle da ce ovo privuci nekog da uzme neki paket u telekomu blesavi su.
  • Jay
    590

Daj opustite se kolega, utakmica je toliko dosadna da mi je zanimljivije brojati rupe po terenu nego traziti kao neku igru.
    Da decko trci, ima klizece startove bilo bi gle debila, sad kad se ozlijedi, jel on to namjerno radi, propast ce transfer itd. Odradivanje posla, nista vise od toga

EDIT: lijepo Cubelic mogao na tusiranje, bude do kraja sigurno. Ovo kolo ce obiljeziti agresivni ispadi jogurtove dice
  • Krulek
    708
    Gledajući utakmicu ne vidim kvalitete za Mišićevu zamjenu...ako se namjerno ne čuva...
  • Logistika
    1.3k
    Lijep gol Slavena
  • wolfgang14
    1.9k
    fina kontra
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.