• Plavi-9
    825
    Nekako mislim da je Livaja baš htio dobit žuti protiv Istre da ne igra protiv Osijeka al jednostavno je to bilo nemoguće
  • Danko
    1.4k
    Nije, smrad jednostavno puca po šavovima jer kuži da ni ove sezone niš od naslova.
  • DrawTube
    6.2k
    Hajduk ce htjet držat Livaju u momčadi do minimalno njegove 35te godine i da gura koliko ide, naprosto ne postoji pojačanje koje bi nadomjestilo njegov izostanak

Vjerojatno će njegov ostanak financirati tako da mu daju stanove deložiranih ljudi u Splitu, ne vidim drugi način
  • Jay
    590

Idući dan bi prgavi nožić bio u webshopu i objasnio bi nam Vejić kako je to zapravo asortiman kluba, znači sve čisto.

Nema šanse da protiv Osijeka dobije žuti i propusti nas, cijelu sezonu traju teorije zavjera kako će iduću dobit, a lik ima žuti protiv nas i protiv Varaždina u onom porazu. Dobit će karton na Maksimiru, propustit gostovanje budućeg trenera i sve će se zaboraviti.

Inače danas se gleda Belcar, a u drugoj utakmici se navija za X iako dajem blagu prednost Rijeci
  • Eduardo
    22.5k
    Ajd molim vas, ako netko ima neki gif ili video onog Kalikovog udarca glavom nakon kornera, toliko sam se smijao tome, a volio bih imati da me razveseli na nekoj sahrani i sličnim eventima.Paggini

giphy.gif
  • reziser
    7.2k
    zamišljam kako će biti sucu u Splitu pod pritiskom da Livaja ne smije dobiti karton...
  • Nema zaleđa Mikića
    1.9k
    zamišljam kako će biti sucu u Splitu pod pritiskom da Livaja ne smije dobiti karton...reziser

Ko i do sada.
  • Zagi
    9.3k
    Jel radio VAR u trenutcima onog nasilnog grljenja?
  • Nogo
    5.5k
    Nekako imam osjećaj da danas većina jedva čeka pogledati utakmicu Varaždin – Slaven, ne samo zbog sigurno zanimljive igre, već i zbog posebnih trenutaka. Najvažnije od svega, ovo je posljednja utakmica Belcara za Varaždin, a Kovačević se kao trener vraća kući.

Ps: tekma je na HRT-u u 15h.
  • reziser
    7.2k
    i da je radio, var se ne uključuje radi toga
  • Zagi
    9.3k
    To je Istrin korner ili tovarski?
  • Blueshadow86
    2.6k
    eee moj Kaliče...tako je to kad imaš ćoškastu glavu kao tetrapak :smile:
  • Droljo
    12.4k
    U deset minuta sam vidio da belcar nije igrač za dinamo.
    Šalim se naravno, ali ne izgleda mi nešto baš ekstra....
  • Benito
    1.1k
    Po ovakvim terenima nitko ne može izgledati dobro
  • FrodoJePurger
    258
    Nije se baš dokazao za sada, moguće da se štedi za Dinamo :p
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.