• Paggini
    38.9k
    ali bifteke uzeti ...jedan u nizu

Mislim nije ni meni jasno baš, biftek ima sulude prehrambene vrijednosti, na 100g ima 20g proteina i samo 150 kalorija brijem.

Sve ostalo ok.
  • Droljo
    12.4k
    Špek luk i čvaraka bi ja njima za doručak pripremio pa da vidiš rakete kako bi letjeli po terenu...
  • rokikaciga
    492
    Mislim da je problem kaj se bifteci u restoranima preljevaju s masu putera i onda to vise nije tak zdravi.
  • Facke
    5.1k
    Ma ne znam. Ne znam ni kaj ima lose u salate ili juhe?!
    Nek mi neste objasni teri se kuzi u to. Al da ko nogometas nesmes jest jajca, salatu, juhu ili biftek...Mene zvuci bezveze. Kaj budu sad saki dan tukli u sebe pecenu ciklu, losos i piletinu bez icega. Moreme mi tu raspravljati "to su profesionalni nogometasi" al za takve poteze je v krive drzave. Iste , zakaj mora tjestenina biti bez glutena?
  • Carrasco
    5.1k
    Bifteku treba duplo više vremena da se probavi nego piletini npr.
  • don
    11.1k
    daj ljudi nije Cannavaro naredio šta se smi jest a šta ne, već stručnjaci za to, a on je zatražia, normalno.
  • javolimtebejako
    1.9k
    Ne znam ni kaj ima lose u salate ili juhe?!Facke

live slika cannavara iz maksimirske kantine

no-soup-for-you-soup-nazi.jpg
  • Jaro
    9.1k
    Ovo s avokadom - trazio bih raskid ugovora isti tren, jebo ih avokado da ih jebao...
  • Marley
    3k
    Jedina stvar na kojoj "zavidim" nogometasima (i njihovim zenama), je sto imaju mogucnost top prehrane, a da ne moraju uloziti ni trunke napora u to. Ne moraju planirati obroke, kupovati namirnice, kuhati. To, i vrhunska medicinska skrb. Sve drugo sto imaju, neka hvala...

Fabio, podrzavam, ali sretno ti bilo s tim kod nas :sweat:
  • Blueshadow86
    2.6k
    Bočkaj kad čuje ove novitete s kuhinjom...vjerojatno već traži raskid ugovora :smile:
  • Toni90d
    1.3k
    Ma ne znam. Ne znam ni kaj ima lose u salate ili juhe?!
    Nek mi neste objasni teri se kuzi u to.
    Facke

Način pripreme. Kad čuju juha, svi prvo misle na goveđu ili pileću, a ima juha koje su "ubijene" sa vrhnjem. Salata više nije "zdrava" salata sa tonom dresinga od jogurta ili ulja. Kao što je netko napisao zašto Biftek, ako je direktno sa roštilja onda je odličan za igrača, ako je "valjan" u maslacu opet imaš problem masti. Jaja na oko, maslac ili ulje potrebno za peći da bi imao okus. Ima ona o pripremi hrane, bolje sirovo od kuhanog, kuhano od pečenog, pečeno bolje od prženog.
  • rokikaciga
    492
    Mozda se popravi fizicki napokon.
  • Jay
    595

Točno ovo, ja sebi po biftek moram do mesnice udaljene 20 min autom, onda priprema pa suđe i ode mi cijeli dan jer eto trčim dvaput tjedno i pokušavam ostat u formi. Stvarno kad pogledaš bolje, u svim velikim stranim klubovima je hrana točno takva kakvu Fabio želi, nema tu drame. To što je avokado odvratan jebiga, navikneš se
  • Juznjak
    4.1k
    Svi prilozi, poput riže i tjestenine, moraju biti bez glutenaNVKOD

Ima li netko da zna objašnjenje za ovo? Kako to gluten šteti čovjeku koji nema celijakiju?
  • Marley
    3k
    Ne znam samo kako je zapeo bas za ciklu i spinat, bit ce da Fabio zna neku skrivenu, pozitivnu stranu oksalata za koju ja jos ne znam :grin:

Edit. dobro, treba ipak uzet s rezervom novinarsko prenosenje informacija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.