• don
    11.1k
    Pa napravit ces histeriju pred bitnu tekmuDinamosaur

igrat će se utakmica, nema potrebe za histerijom
  • Mr Anderson
    10.8k

Lik nas je sad počeo trolat, najprije s tom odgodom onda i s odštetom za Belcara.
  • Jaro
    9.1k
    zasluzuje i gore svak ko se kaci na te "insajdere"...
  • marcio amoroso
    39.8k

Kada imaš 33 igrača u kadru onda je normalno da se rješavaš viška. Problem je što se naš SD riješio petnaestog i osamnaestog umjesto tridesetdrugog i tridesettrećeg igrača. No šta je tu je, dobio je i više nego zasluženu nogu, a mi sada moramo puno pametnije.
  • Mali dioničar
    16.8k
    Problem je što se naš SD riješio petnaestog i osamnaestog umjesto tridesetdrugog i tridesettrećeg igrača.marcio amoroso

:heart:
  • Dinamosaur
    1.9k
    Napisao sam koja je moja logika. Posudba dva igrača koji ne rade nikakav nered i to u proljeće golemog uloga.Mali dioničar

U kontekstu sutrašnje tekme, logika ti nije ispravna. Za sutra, nitko ne može garantirati da bi bilo ispravnije ako bi oni bili u klubu.,možda bi baš njih dvoje bili prvi oboljeli
    Ovo što pričaš je vezano za tansfer politiku.
    Obojica su bili pozitivci, barem prema onome kaj se pustilo van i prema druženjima sa navijačima. Da su nam znali dignuti tlak, bome jesu.
    Da su tek u igri bili takvi kao van igre, već bi odavno bili u reprezentacijama.
  • Mali dioničar
    16.8k
    U kontekstu sutrašnje tekme, logika ti nije ispravna. Za sutra, nitko ne može garantirati da bi bilo ispravnije ako bi oni bili u kadru.,možda bi baš njih dvoje bili prvi oboljeliDinamosaur

Veća je vjerojatnost da bi bili u kadru nego što je danas.

, već bi odavno bili u reprezentacijama.Dinamosaur

Mogu ti samo čestitati na logici da bi stoper francuske reprezentacije igrao za Dinamo. Jedva čekam idući biser.
  • Dinamosaur
    1.9k
    ??
    Ne izvlaci mi takve rijeci iz recenica koje nisam izgovorio biseru.
    Procitaj ponovo
  • Mihaljević
    11.8k
    Ako je 50% ekipe bolesno i ne može igrati zašto se utakmica ne bi odgodila? Kakva glupost govorit da su pičkice što neće igrat sa temperaturom 39© na 50% svojih mogućnosti...

Ako je stvarno tako gadno, ne treba kockati rezultat, najbolje da igramo sa 50% ekipe i onda se čuditi što smo popušili.

I to nije prvi put da bi mi odgodili tekmu zbog bolesti igrača, isto smo odogdili sa Rijekom 2010-2011, prije par sezona je Osijek također odgodio, evo ove sezone odgođena tekma Birminghama i Readinga baš zbog iste situacije, ljudi odgađaju najbolje lige svijeta, a vi tu skačete zbog ove odgode tekme ove drljotine od lige.

Ako nemamo roster za utakmicu, odgoda je apsolutno i potpuno opravdana.
  • Crni86
    8.2k
    ozbiljno nemamo roster? Trenutno brojimo 33 igraca. Po tvojem izracunu imamo ozlijedeno/bolesno 16 igraca?

Ukoliko mozemo slozit 11 igraca + 7 zamjena ne vidim razloga zasto ne igrat. Ostalo sve je izvlacenje i da ak ne zele igrat su upravo tako kako si ih nazvao i imaju luzerski mentalitet.
  • NitkoBitan
    23k
    Bolje da ovih dana igraci ispucaju svoju kvotu dana pod virozom nego da nam se ovakvi izostanci dogode u onom tjednu kada igramo protiv Rijeke, Osijeka u kupu i tovara. Gorica je uz Sibenik najgora momcad lige, opravdanja nema!

A i radi se o profesionalnim sportasima... Obicni ljudi idu na posao pod virozom, gdje sportasi nece moc izdrzat uz svu dostupnu farmaciju, savjete najboljih doktora te izvrsnu prehranu. Valjda se uz te male temperaturice mozes osposobit za sat vremena nogometa...
  • jedan u nizu
    11.8k
    Obicni ljudi idu na posao pod virozom, gdje sportasi nece moc izdrzat uz svu dostupnu farmaciju, savjete najboljih doktora te izvrsnu prehranu. Valjda se uz te male temperaturice mozes osposobit za sat vremena nogometa...NitkoBitan

viroza da.
    gripa bas i ne.

Onaj tko je bolovao od gripe zna kolili problem je i mala stvar, poput tusiranja, a kamoli neke sportske aktivnosti.
  • rokikaciga
    492
    Neki ljudi ovdje kao da nikada nisu igrali bilokakav sport pod virozom, temperaturom, bilokakvim smetnjama dišnog sustava. I onda probaj to na vrhunskoj razini gdje se gleda tko je bolji "u deku". Dajte najte.
  • jedan u nizu
    11.8k

Pa bas. Neki bi htjeli da igraci igraju pod gripom ili virozom i stisnu zube, a onda kada ne isprati akciju, sutne loptu na sjever gore ili zakasni cuvati igraca ce vikati da nista ne valja i da ga treba prodati i otkaz upravi/SDu koji ga je doveo.
  • Hrc-Vg
    575
    Ja sam imao gripu koja mi je izazvala upalu pluća prije tjedan dana…Nije zajebancija. Ak nam je 7 igrača bolesno+ozlijeđeni, treba odgoditi tekmu, svaki bod nam je bitan, a pitanje je koliko ih je još načeto, pa da si ne stvorimo još veći problem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.