• ZgDLions
    798
    Moram podijeliti.
    Ženi hladno i nista od tekme i šalje nam poruku iz toplog doma na tribinu.
    C3905-E06-6-F0-A-4782-B9-C1-B05770530162.jpg
    :joke:
  • Jos-Optimus
    4.5k
    pa baš, krilo koje nikog nije prošlo jer ne valja desni bek. Šteta, ali ništa od njega
  • NKDZ86
    3k
    Drago mi je prije svega bilo vidjet braću, tj. prvi bataljun koji je opet na sjeveru nakon više od godinu dana !
    Atmosfera top na sjeveru , pobijeda je tu, idemo dalje!
  • Praskaton
    3.7k
    https://streamable.com/toqj0l

Nadam se da Cannavaro ima dobre analitičare pa će im ukazati na ovo.Samo jedan od primjera ovoga bude svaku utakmicu preko nekoliko puta.

Amaterski,nisam vidio momčad koja lošije izlazi u pritisak.Mekani alibi pritisak.
    Ne kužim u čemu je stvar pa ovo se ne događa u nižim ligama.
    Ljudi im s tri okomita dodavanja kroz sredinu dođu do 16m.
  • NKDZ86
    3k
    ja uopće ne vidim ono kaj je cannavaro najavljivao: brzi presing i brzo rješavanje lopte. presporo naša igra teče...
  • austrijanac
    5.7k
    brzo rješavanje lopteNKDZ86

Tu se baš nebi složio jer pod Fabiom imamo cca 150-200 dodavanja više po tekmi nego pod Bjelkanom.

Ajde možemo reć da je Bjelica imao loše vremenske uvjete il kaj god, ali zadnju tekmu je Neno imao 320 dodavanja dok pod Fabiom smo na 550.

Lopta ide puno brže, a za pressing je bilo rečeno već. Iako je Ademi odigrao top utakmicu, ocigledno nije imao pomoć nikoga u sredini te se zato događalo to što je kolega gore zaljepio.
  • Droljo
    12.5k
    Za takav presing nam treba, uz ademia, kača ili rog. Teško je to sa batijem i stojkovićem u vezi.
  • Mali Zeus
    16.1k
    U svakom slučaju u Rijeci nemremo s istom vezom, preotvoreno je to, Stojke na krilo i u vezu Kačavenda ili Rog.
  • Praskaton
    3.7k
    Lopta ide puno brže, a za pressing je bilo rečeno već. Iako je Ademi odigrao top utakmicu, ocigledno nije imao pomoć nikoga u sredini te se zato događalo to što je kolega gore zaljepio.austrijanac

Mene tu najvise smeta kako taj presing,ako se uopće može tako nazvat,puca već na prvoj liniji kod Kange,Baturine,Stojkovica.
    Ljudi se izmiču protivniku.Jer ovo je nešto što ti trener ukaže jednom,maksimalno dva puta i linije jednostavno više nebi smjele pucat.Nije tako teško.
    Ovo se događalo pod Jakirom i Bjelicom.U manjoj mjeri doduše.

Istina da se povećao broj dodavanja i ide to nešto brže ali ne znamo il ne vidimo dat ključno dodavanje kad igrač ulazi u prostor,Baturina i Stojković carine loptu prečesto i ta linija dodavanja se zatvori.
    Nadam se da bar za Rijeku i Hajduk odustajemo od 4-1-4-1 jer ta tranzicija u obranu nam je kritična.
    Selahi i Petrovic su motoričan i rastrčan dvojac koji nas vrlo lako može pojest ukoliko nešto ne promjenimo.

Ne znam ja nisam nimalo zadovoljan puno je tu grešaka u igri koje nisu plod nekvalitete nego manjka ozbiljnosti,koncentracije i drugih stvari koje se daju ispravit kroz trening.
  • rioda
    7k

Tako je, a mislim da protok lopte može biti još znatno brži. Recimo tu mi se pozitivno ističe Mmaee koji uvijek pokušava "preskočiti" jednog igrača dodavanjem, npr. s pozicije desnog stopera dodaje direktno lijevom beku ili desnom krilu, a ne prvo lijevom stoperu ili desnom beku.

Neki to ne rade nego lopta ide od igrača do igrača, pozicijski, i onda to izgleda puno sporije nego bi trebalo biti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.