• Crni86
    8.2k
    Na muci se poznaju junaci. Znam nismo u najboljoj situaciji, imamo dosta bolesnih i ozlijedenih, neki od njih su i kljucni igraci, zaostajemo za prvim mjestom 5 bodova, ali upravo u ovakvim trenutcima se gradi karakter, gradi se stav i pobjednicki duh. Upravo u ovakvim trenutcima promatraci postaju kljucni igraci.

A onaj koji u ovakvim trenutcima kada je tesko nije uz svoj najdrazi klub, svoju prvu ljubav na tribini da tim deckima u ovo vrijeme da dodatne snage onda nije ni pravi navijac i zato svi put maksimira. Prodaja ide dosta lose, ajmo umjesto kukanja i sranja po internetu napravit stvarno nesto sto moze cinit razliku za svoj klub i ostavit grlo danas na maksimiru. Dizi sve kaj hoda! Ajmoooo
  • Marley
    3k
    Ako sam dobro vidjela, decki upravo imaju trening. Nisam znala da se trenira uoci utakmice? Osim ako nisam u krivu, mozda je neki mladji uzrast.
    I jos nesto...sto je Fabio mislio kad je rekao za sinoc da ostaje sa svojim igracima? Karantena na stadionu vec od dan prije tekme ako dobro kuzim?

Zapravo me zanima da li su takva neka pravila standardna sa svakim trenerom? Ili svaki ima svoje sto se tog tice?
    Isto kako ih je Fabio ostavio nakon Milana na stadionu, dok su neki nakon tekme davali slobodan dan.
  • don
    11.1k
    Karantena na stadionu vec od dan prije tekme ako dobro kuzim?

Zapravo me zanima da li su takva neka pravila standardna sa svakim trenerom?
    Marley

uobičajna je praksa da igrači budu u karanteni prije utakmica, pogotovo onih važnih di se nekad bude par dana zatvoren.
  • Probirštift
    796
    Rezultatski nadam se da će Majki podijeliti barem 10 ruža na SD prije kraja prvog poluvremena
  • tigric
    567
    Za zapad ne treba printati ulaznicu jelda?
  • Ivdzo11
    5.7k
    Navodno otpadaju Galešić, Mmaee, Kulenovic... Plus ozlijeđeni igraci
  • tom
    21
    Za nijednu tribinu ne treba printati kartu
  • Orc123
    10.7k
    gdje si to vidio?
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Tko će nam igrat obranu ako nema Galešića i Mmaeaa?
  • Orc123
    10.7k
    torrente se oporavio a valjda se i Ristovski i KTc oporavili vec od te viroze/gripe.....sta je uopce sa Perkovicem? On ozljeđen ili?
  • Danko
    1.4k
    Torrente, KTC i protivnička tranzicija....
    What could go wrong? :chin:
  • rakurs
    808
    gdje si to vidio?Orc123

Vjerojatno se referira na ovaj članak Nacionala. Ali meni izgleda kao neko naklapanje. Barem se nadam, ako nema ni Galešića ni Mmaeea, danas nas čeka vatromet.
  • NitkoBitan
    23k
    Nemojte pliz davat im klikove i linkat njihove clanke, svaki je za temu shit of the day.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.