• Mali Zeus
    16.1k
    Navodno da ćemo o svemu još razmisliti sutra kao cannavaro kad je marić otišao.
  • don
    11.1k
    Ispali bi teški papci da sad odgodimo tekmu, nadam se da ništa od toga.Keyser Soze

zašto? Cannavaro je na pressici reka da nema vrimena govorit ko je sve bolestan jer je lista predugačka, a ako je stvarno tako, s kim da igramo? Nije da cvijetamo sa (polu) prvim sastavom pa da imamo privelegiju igrat sa juniorima i par seniora. A ako se ne varan, juniorima je sad reprezentativna pauza pa..
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Nadam se da nece odgodit jer jos jedan vikend bez dinama bi propao od dosade. Neka samo igra dinamo i sa juniorima samo neka igra jer vjerujem da cemo goricu dobit nakon 2pobjede u nizu sa 3gola po utakmici.
  • hardek
    4.2k
    Čudna situacija gdje se već odradi press za utakmicu pa traži odgoda. Al opet ako nema 70% početne postave šta napraviti
  • Keyser Soze
    12.6k
    Utakmica je najavljena, hvalimo se širokim kadrom, a sad se kao ne možemo skupit. Ispali bi neozbiljni barem u mojim očima, prema navijačima bi isto bilo nepošteno kad bi se sutra javilo da nema utakmice.
  • Marley
    3k
    s obzirom na inkubaciju virusa, lako moguce da i danas/sutra novi igraci otpadaju. Oni su kolektiv, nista cudno, to tak ide.
  • Mr Anderson
    10.8k
    Sva sreća da se ušparalo na plaćama Bernauera i Špike da bi sad tjedan dana nakon toga imao prekratak kadar.Mali dioničar

Gluposti, kakav prekratak kadar? Još uvijek je previše igrača na spisku.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Ne bi trebalo imati hrpu igrača samo za slučaj da se dogodi ovako iznimna situacija.
  • Crni86
    8.2k
    Mislim da bi bilo neozbiljno otkazivanje utakmice u manje od 24 sata prije pocetka iste.

Kakve odgode pa ovo nikad u zivotu nisam procitao od kad navijam za dinamo. Igraj, kako god znamo i umijemo. Nadam se takve ideje nisu istinite jer sa takvim stavom smo sami sebi sutra srezali sanse. Saljes ekipu na teren kojoj si indirektno reko e ne vjerujem da vi mozete pobjedit, rade bi ceko ove da se oporave i odgodio utakmicu.

I onda jos danas fabio kaze, nema veze, mi smo dinamo i nema opravdanja, a u klubu se navodno razmislja o trazenju odgode…. Di je gard, di je stav da cemo pregazit sve redom pa makar i s 9 igraca na terenu. Uzasno nam fali mangupluka i sportske bahatosti. I onda se cudimo zasto nas se ekipe u hnlu vise ne boje.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Sva sreća da se ušparalo na plaćama Bernauera i Špike da bi sad tjedan dana nakon toga imao prekratak kadar.Mali dioničar

A da su oni ovdje onda bi sigurno igrali?! Mozda bi i njih onda pokosio virus?

Nisam za odgodu, kakva god ekipa bude spremna ili pod tabletama, ima da poderu teren.
    Usput, meni Maxflu pomogne uvijek
  • Dinamosaur
    1.9k
    Imamo vise od 7 bolesnih igrača i poslan je dopis za odgodom tekme od strane našeg kluba. Tako da postoji mogućnost i odgode utakmice, al nez kolki broj igrača točno mora biti bolestan i ozlijeđen da se utakmica mora odgoditi na zahtjevMiro Vugrinec

Sve je krenulo od Mire. Miro, jel ti lijepo?
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    Sve je krenulo od Mire. Miro, jel ti lijepo?Dinamosaur

Sta je problem ne kužim frende sto sam samo napisao sto se događa. Razloga za paniku nema, niti je to svrha moje informacije forumu
  • Dinamosaur
    1.9k
    kak nema razloga
    Pa napravit ces histeriju pred bitnu tekmu
  • Mali dioničar
    16.8k
    A da su oni ovdje onda bi sigurno igrali?! Mozda bi i njih onda pokosio virus?

Nisam za odgodu, kakva god ekipa bude spremna ili pod tabletama, ima da poderu teren.
    Usput, meni Maxflu pomogne uvijek
    Dinamosaur

Napisao sam koja je moja logika. Posudba dva igrača koji ne rade nikakav nered i to u proljeće golemog uloga.

To su dva igrača koji su pravi pozitivci i profesionalci. Bez obzira na status uvijek daju sve od sebe. Bernauer je iz frižidera bio standardni igrač u izbacivanju Betisa, Špikić nikad nije pokazao ni najmanje nezadovoljstvo igrao 90 minuta, 2 minute ili bio na tribini.

Imali su odnosno imaju važeće ugovore i klub je mogao rezonirati istrpiti ih još 4 mjeseca jer se ova 4 mjeseca igra 15 utakmica za potencijalnih 40 milijuna eura. Ne znam zašto bi se klub odricao bilo koga u toj borbi osim ako taj netko kvari grupu.

Pojavila se priča da je Bernauer, valjda zbog oskudne minutaže kod Fabia, tražio odlazak. Ali dečko ima ugovor i to da on ide posudbu je dobra volja kluba. Na kraju krajeva, Mmae je sa značajno višim ugovorom bio 2 mjeseca u frižideru i nitko nije rekao A.

Da ne velim da nema 6ice osim Mišića i da Bernauer naravno nije 6ica, ali su ga neki generali stavljali na tu poziciju. Ali s druge strane i neka su jer može igrati jebenu 6icu protiv jebene Gorice, nije da je s druge strane Camavinga.

To sam htio reći. Ne znam da li bi ih pokosila gripa, ali eto Petkovića je pokosila pubična kost, Mišića je pokosio list i ne zna se koga još može što pokositi, a igra se golemi ulog u tih 15 utakmica. Kup je totalno nebitan, to uopće ne računam i to slobodno nek igraju Mikić, Pavić i ekipa kad se već u njihov razvoj tako pametno uložilo da ove sezone obojica imaju minutažu za 7 punih utakmica. Pavić seniorskih, a Mikić juniorskih plus 3 i pol minute seniora.

To sam mislio, ne znam čemu sad te posudbe iskoristivih igrača i to za pozicije stopera i navučeno zadnjeg veznog te poziciju krila u 4-2-3-1 i beka u 3-5-2. I još su jednoglasno pozdravljene.
  • sport
    4.1k
    Zašto izmišljaš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.