• Enco
    49
    Mislim da je u slučaju Selahi problem njegov agent, tko zan kakve uvijete taj postavlja
  • Jurki
    15.5k
    S obzirom da je ovo s Misicem kriticno.. treba Cannavara pitati nek nam iskopa neku šesticu klestera iz Italije koja moze trcati dan i noc.
    Pitam se stvarno koju picku materinu je delal sd 3-4 mjeseca kak je Misko ozlijeđen da se nije nikakvo rjesenje naslo.
    Trebalo je to rijesiti bez obzira dal Misko bil ozlijeđen ili ne.

"Imamo pripremljena rjesenja za sve pozicije" - pred pocetak prijelaznog roka.. how yes no.
  • sport
    4.1k
    "Pogotovo je zanimljivo što je Jakir tražio pola te Rijeke ljetos, a nije njega,"
    Jakir ga je trenirao a nije ga htio u Dinamu,evo već smo došli do jednog od razloga.
  • Paggini
    38.3k
    Jakir ga je trenirao a nije ga htio u Dinamu,evo već smo došli do jednog od razloga.sport

To sam spominjao jer sam i ja imao tu informaciju, pa su mi neki ljudi ovdje rekli da to nije istina. Pa aj ti sad znaj...
  • Marktwain
    102
    Koliko se sjećam, pisalo se da je kancer za svlačionicu.
  • Mihaljević
    11.6k
    Ako mogu birat između Belcara, Selahija i Pršira, biram da sačuvamo koji euro i nikog ne dovedemo.
  • Maximo
    705

Sve top HNL kapitalci...
  • Tongo Doumbia
    5.6k
    Belcar se razvija u pravog igrača i ima preprodajni potencijal. Selahija sam odavno zazivao ali je očigledno problem u karakteru/ponašanju.
  • El Madrigal
    96
    Doveden polivalentni Franjić za LB i DM, što može čovjek solidno, čak vrlo dobro pokrpati, ali ne moze se multuplicirati pa igrati i 3 i 6, a ono što je najgore ne moze niti jednu od pozicija jer je ozlijeđen.
  • marcio amoroso
    39.4k
    Belcar je meni top potencijal. Nije dečko bzvz standardan u mladoj repki. Brojke u HNL-u su mu otprilike na razini Mišića (dueli, točna dodavanja, izgubljeni posjedi), a puno je mlađi. S njim se sigurno ne bi pogriješilo.
  • El Madrigal
    96
    Da se hoće, moze se dovesti zamjena za Mišića, to je čak pod mus, ali pitanje je kako uprava i ostatak sportskog sektora trenutno razmišljaju. Ademi nema snage za tempo Hajduk, Rijeka, Osijek. Rog to nije, Kačavenda to nije, Pavić očito ne može, to jest još nije pokazao. Možemo igrati sa 2 zadnja vezna (Ademi, Rog, Kačavenda), a Stojketa gurnuti na desno krilo.
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    Ovaj put skauti sa zone su dobro nanjušili i struka ih slusa.
    Belcar je jako blizu dogovora s Dinamom!
  • Kujtim Shalla
    4k
    Miro pa bilo je i vrijeme da se ovi ljudi poslušaju barem jednom. Pogotovo ovi koji prate HNL puno bolje od mene . Za Belcara kažu da je dobar. Pa prije je bilo normalno da dinamo kupu mlade reprezentativce hrvatske. Više se ni sam ne sjećam kad smo nekog doveli. Vrijeme je
  • Omake
    5.7k
    Što mi popravi Miro dan

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.