• mrgud
    306
    Ja ne kužim ovu upravu Dinama.Ti se kockaš sa 40 milijuna eura na ljeto.Dovedite Selahija i Jurišića za 2 goruče pozicije jer bi se na ljeto mogli tuči po glavi
  • emilperska
    8.4k
    Za dovođenje Solde, Selahija, Belcara, Pršira (povređen je), nama ne treba SD. Te transfere moze završiti Manenica koji ionako to potpisuje i odobrava plaćanja. Cijena je bagatela s obzirom na ono sto nam visi (naslov/LP). Pitanje je koliko ce njemu Fabio dati do znanja da mu ta pozicija visi, odnosno koliko ce "kukati". Za nas bi bilo bolje da mu nakon svakog treninga visi u uredu i trazi "jos dva igrača" nego da se pouzda u to da ce Pavić to odraditi..

ovo sto smo imali SDa tijekom sezone je veca financijska šteta za klub nego da nismo s obzirom na pokazano na terenu od njegovih "izuma" iz Juzne Amerike, Ligue 2, Championshipa i Maroka.
  • Jay
    461
    Zamjena za Misica nam je bila potrebna jos u ljetnom roku, ali vjerojatno je kao i za napadaca izlika bila kako nitko ne zeli sjedit na klupi dok Misic igra.
    Bolje sad potrositi novce i dovesti Selahija kao panic buy nego ostati bez naslova jer ako se Misic i oporavi do Rujevice opet smo samo na njemu i opet se riskira obnova ozljede. Ma moze i Belcar iako nisam pretjerani fan.
    Smijesno je da poziciju koju mozemo pokrpati HNL rjesenjima ignoriramo i ovisimo o pukoj sreci
  • BBB Mataa998
    2.1k

Zato se tjesim da smo zato mi navijaci a neki drugi u upravi,sportskom sektoru itd.
    Pokusavam naci opravdanje zasto se ne dovede Selahi (pogotovo nakon ovoga sa Misicem) i lijevog beka ako se ne racuna na Perkovica na toj poziciji. Uloziti 3-4M€ koji ti povecavaju sanse rekao bih za 30-40% da na ljeto uzmes ponovno 30-40M. I jos nisam to opravdanje nasao.
    Jos imamo na osmicama Batija i Stojkovica di bi terijer kao Selahi pokrio njima ledja kad se oni malo zaigraju sto im se jos uvijek dogadja.
  • Droljo
    12.1k
    PerkovicaBBB Mataa998

Na zadnjeg veznog šnjim. Kak bi ćiro rekao 'zna dve na nogu' i sa stopera može na veznog.
  • Orc123
    10.5k
    Svaka cast za Belcara i Prsira ali mi trebamo instant rjesenje, igrac koji ce sutra uskocitimu prvih 11...to moze samo Selahi! Belcar ako ovako nastavi trebao bi se gledat na ljeto ali Belcar i Prsir igraju na puno nizem nivou i omaju puno manje iskustva kako hnl tako i europe od Selahija....
  • mrgud
    306
    I sad protiv Bjelovara se vidjelo koliko ti fali igrač kao Selahi.Frajer za 2-1 nam se prošetao kao da je na modnoj pisti a nitko da ga blokirai uše mu u šut.Isto tako RPG.On nemre igrati lijevog beka jer mu je ljeva noga samo za hodanje.Svaki put kada probije stranu stane i rihta se na desnu nogu a onda ga blokiraju i lopta ide unazad
  • El Madrigal
    94

Pozicija 10 ke, stopera i 6 ice?!
  • El Madrigal
    94

Baš sam to htio reći, Belcar ili Pršir dođu pješke još večeras, nije neka velika odšteta, a pogotovo ako se u njima vidi budućnost. Selahi malo složeniji, ali ako sada ima pola godine do kraja ugovora, a otkupna je 1,3 mil €, onda za 600 k€ i Miško pristaje.
  • ElDorado
    1.9k
    Ima varijantu da Galesic igra 6cu
  • sport
    4.1k
    Zanimljivo da za takvu klasu od igrača kao što je Selahi nije nitko ponudio pišljivu otkupnu klauzulu.
    Pitate li se vi koji ga zazivate zašto je to tako i zašto ga nitko neće.Možda ljudi koji se bave nogometnim transferima u stvarnosti imaju neke podatke i informacije koje vama nisu dostupne.
  • Twisted1
    620
    Ja ne kužim ovu upravu Dinama.Ti se kockaš sa 40 milijuna eura na ljeto.Dovedite Selahija i Jurišića za 2 goruče pozicije jer bi se na ljeto mogli tuči po glavimrgud

Pogotovo što obojica imaju klauzule u ugovorima te ih je relativno lagano dovesti. Dobro si rekao, baš se kockaju.
  • skener
    1.7k

Točno to sam napisao prije mjesec dana
    Nije li malo čudno da taj Selahi već nekoliko prijelaznih rokova je praktički bez ugovora i može potpisati za koga god želi, a on je i dalje u Rijeci i očito će opet produžiti ugovor?skener

Situacija je i dalje ista, produžio ugovor još nije, a i dalje je u Rijeci. Ne vidim da se klubovi baš bore za njega.
  • Paggini
    38.3k
    Puno veće kockanje je dovođenje Jurišića za 2.5 milijuna eura + 500k plaće na tri, četiri godine nego nedovođenje istog.

Već na ljeto bi ovdje proklinjali upravu koja ga je dovela...

Za Selahija se slažem sa @sport, volio bih ga i ja dovesti, sjeo bi nam kao uremoviću šamar, ali smrdi mi već to pomalo - ista klauzula je bila na ljeto, jedino se hajduk spominjao. Ista klauzula je sad na zimu, nitko se ne spominje. Čudno je malo, mora se priznati. Pogotovo je zanimljivo što je Jakir tražio pola te Rijeke ljetos, a nije njega?

Ako ćemo tražiti ZAMJENU za Mišića, Pršir i Belcar to nisu, jer su i oni neke osmice, više nego šestice, pa bi opet došli na krpanje na šestici. Nemam problem s tim da imamo jednog od njih u ekipi, ako je plaća razumna, mislim da su jako solidne backup opcije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.