• Izet Hajrović
    3.8k
    Ajmo oprezno s Belcarom. Prošle sezone nije bio čak niti u standardnih 11 Varaždina s 22 godine. Ove sezone je odlaskom Postonjskog i Lusavca preuzeo važniju ulogu i to mu je prva prava sezona u kojoj je standardan i dobar s 23 godine u Varaždinu. Malo kasni u razvoju, ali još uvijek to nije razina Dinama. Sad od njega nemamo koristi svakako, da i dođe, nema šanse da bi započeo utakmice protiv Rijeke i Hajduka, a do tad će se Mišić već vratiti ako nije nešto ozbiljno, a čak i ako ne bude mogao Mišić, igrat će Ademi. Bio sam jedan od glasnijih za dovođenje šestice i lijevog beka, ali eto nije se dovelo, krivac je zasluženo platio poslom i imamo to što imamo, zakrpat ćemo se, a ne bih trošio resurse na neplansko dovođenje igrača bez novog SD-a. Također, nismo niti u dobroj pregovaračkoj poziciji samo 2 dana prije završetka roka. Hoće li Varaždin pustiti Belcara tek tako nakon što su prodali Šegu i Nekića? S druge strane, spominje se Selahi, on nije niti sjena Selahija od prošle sezone koja mu je bila najbolja u karijeri, bojim se da bi neplansko dovođenje njega moglo dovesti do još jednog igrača s dobrim ugovorom (reda veličine 500k-600k) kojeg bi se ubrzo željeli riješiti. Imamo to što imamo, zakrpat ćemo se.

Edit: ja sve ovo pišem bez da sam vidio Mirin post. Ako dovedemo Belcara sada, onda bih odmah poslao Pavića tamo na posudbu do kraja sezone s bonusima za minutažu.
  • Maximo
    705

Ko je sad sportska struka kad nemamo SD-a? Zajec i Fabio?
  • Captain America
    19.5k
    Napokon se došlo pameti i dovodi se top domaći potencijal.

Galešić i Belcar u razmaku od mjesec dana su top posao :clap:
  • Nolifer
    9.5k
    Još onda Mudri i Belcar i taman. Deri HNL :fire:
  • emilperska
    8.4k
    Manenica sjeo u auto i otišao u VŽ.

Bravo presidente! :wink:
  • Orc123
    10.5k
    Ne znam kaj da velim ali sigurno Nece kostati ispod 1mil eura, tj. Nece kostati manje od Selahija. S druge strane upasti u momcad Dinama iz Varazdina i Rijeke nije isto.....samo iskustvo Selahija naspram Belcara je ogromno. Belcar Da, ali na ljeto kad se rascisti svlacionica ali mi sad trebamo igraca za prvih 11, a nisam siguran da to Belcar i je! Mislim da se islo po Belcara prije Selahija samo radi javnosti.....
  • Omake
    5.7k
    Koliko se sjećam, priče su bile da ga gledaju/traže Club Brugge, AZ, Rangers i još nekoliko klubova.
  • don
    10.8k
    samo radi javnosti.....Orc123

radi javnosti čega?

S druge strane upasti u momcad Dinama iz Varazdina i Rijeke nije istoOrc123

a upasti na hnl pašnjake iz europe je isto jel? Puno prija će se prilagodit Belcar nego još jedan "anonimniji" stranac, osim u slučaju da je teška klasa, a s obziron da trenutno nemamo SD, to ne možemo ni dovest.

tako da san jako zadovoljan sa Belcaron, domaći dečko, zna veličinu Dinama, pozna oranice u hnlu i s te strane mu ne triba prilagoda.
  • Yovitssa
    843
    Bio sam u zaostatku par stranica u ovoj temi i taman htjedoh napisati da bih po Belcara pješke u VŽ. @Miro Vugrinec uljepšao si mi dan!
    Selahi mi malo smrdi, možda fakat je kancer za svlačionicu, znakovito je kaj ga nitko ne želi...
    Mudrog ne bih ni badava, on je po meni tip igrača koji je top u malim, a flop u velikim klubovima.
  • San Lorenzo
    18.5k
    Ajmo još po Jurišića i neironično ćemo napravit bolji posao u tri dana bez sportskog direktora nego u godinu dana sa vaflmejkerom.
  • Jay
    461
    Da se islo popustati "pritisku javnosti" opcija bi bio Soldo, a Mudrazija bi dosao jucer.

Nije isto igrati u Dinamu i bilo kojem drugom HNL klubu, ali nitko ne ocekuje da sad Belcar preko noci postane glavni covjek ekipe i samostalno nam osigura maksimalan broj bodova do kraja prvenstva.
    Misiceva razina nije nitko, nije ni Selahi iako bi s njim trenutno mozda dobili najvise. Ali ako je procjena da nam treba mladi potencijal koji moze odraditi posao onda super, dovedite decka odmah danas jer ovo ocito znaci da je Misko out za derbije
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Ajmo još po JurišićaSan Lorenzo

Nema potrebe nakrcavati još više kadar igračima koji nisu za Dinamo, Franjić je bolji lijevi bek od Jurišića. Na ljeto tu trebamo dovesti pravo pojačanje, a ne Jurišića.

Inače, uvijek radije Belcar nego Selahi, nisam siguran je li igrač za Dinamo, ali od trojke Pršir Selahi Belcar definitivno mi je najzanimljiviji. U svakom slučaju može rasteretiti Mišića koji očito više ne može izdržati ludi tempo igranja 90 minuta svaku utakmicu...
  • Laugreano
    3.3k
    Moze neka statistika Belcara? :smile:
  • Orc123
    10.5k
    da si me pazljivo citao ja uopce nisam spominjao nikakvog stranca i napisao sam da ovaj tren nam treba netko tko zna ligu i tko moze sutra upasti u prvih 11!
    A to ti je pod 1. Selahi i onda dugo nitko pa onda dolazi Belcar kojeg sam isto spomenuo da bi ga volio vidjeti tu na ljeto i onda opet dugo nirko i onda tek dolaze Prsir i Soldo!

Stvar je da ti sutra moras upasti u prvih 11. I da to nije vec dugo uspjelo ni jedno HNL pojacanje. Zadnji kome je to uspjelo je Jakic! Jel Belcar na razini Jakica kad je dolazio da odmah upadne u prvih 11? Nisam siguran ali daj Boze!

Za mene je Selahi bio najbezbolnije i najsvrsishodnije rjesenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.