• Marktwain
    626
    Koliko se sjećam, pisalo se da je kancer za svlačionicu.
  • Mihaljević
    13.3k
    Ako mogu birat između Belcara, Selahija i Pršira, biram da sačuvamo koji euro i nikog ne dovedemo.
  • Maximo
    797

Sve top HNL kapitalci...
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Belcar se razvija u pravog igrača i ima preprodajni potencijal. Selahija sam odavno zazivao ali je očigledno problem u karakteru/ponašanju.
  • El Madrigal
    516
    Doveden polivalentni Franjić za LB i DM, što može čovjek solidno, čak vrlo dobro pokrpati, ali ne moze se multuplicirati pa igrati i 3 i 6, a ono što je najgore ne moze niti jednu od pozicija jer je ozlijeđen.
  • marcio amoroso
    43.2k
    Belcar je meni top potencijal. Nije dečko bzvz standardan u mladoj repki. Brojke u HNL-u su mu otprilike na razini Mišića (dueli, točna dodavanja, izgubljeni posjedi), a puno je mlađi. S njim se sigurno ne bi pogriješilo.
  • El Madrigal
    516
    Da se hoće, moze se dovesti zamjena za Mišića, to je čak pod mus, ali pitanje je kako uprava i ostatak sportskog sektora trenutno razmišljaju. Ademi nema snage za tempo Hajduk, Rijeka, Osijek. Rog to nije, Kačavenda to nije, Pavić očito ne može, to jest još nije pokazao. Možemo igrati sa 2 zadnja vezna (Ademi, Rog, Kačavenda), a Stojketa gurnuti na desno krilo.
  • Miro Vugrinec
    9.1k
    Ovaj put skauti sa zone su dobro nanjušili i struka ih slusa.
    Belcar je jako blizu dogovora s Dinamom!
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Miro pa bilo je i vrijeme da se ovi ljudi poslušaju barem jednom. Pogotovo ovi koji prate HNL puno bolje od mene . Za Belcara kažu da je dobar. Pa prije je bilo normalno da dinamo kupu mlade reprezentativce hrvatske. Više se ni sam ne sjećam kad smo nekog doveli. Vrijeme je
  • Omake
    10.5k
    Što mi popravi Miro dan

• Izet Hajrović
    5.8k
    Ajmo oprezno s Belcarom. Prošle sezone nije bio čak niti u standardnih 11 Varaždina s 22 godine. Ove sezone je odlaskom Postonjskog i Lusavca preuzeo važniju ulogu i to mu je prva prava sezona u kojoj je standardan i dobar s 23 godine u Varaždinu. Malo kasni u razvoju, ali još uvijek to nije razina Dinama. Sad od njega nemamo koristi svakako, da i dođe, nema šanse da bi započeo utakmice protiv Rijeke i Hajduka, a do tad će se Mišić već vratiti ako nije nešto ozbiljno, a čak i ako ne bude mogao Mišić, igrat će Ademi. Bio sam jedan od glasnijih za dovođenje šestice i lijevog beka, ali eto nije se dovelo, krivac je zasluženo platio poslom i imamo to što imamo, zakrpat ćemo se, a ne bih trošio resurse na neplansko dovođenje igrača bez novog SD-a. Također, nismo niti u dobroj pregovaračkoj poziciji samo 2 dana prije završetka roka. Hoće li Varaždin pustiti Belcara tek tako nakon što su prodali Šegu i Nekića? S druge strane, spominje se Selahi, on nije niti sjena Selahija od prošle sezone koja mu je bila najbolja u karijeri, bojim se da bi neplansko dovođenje njega moglo dovesti do još jednog igrača s dobrim ugovorom (reda veličine 500k-600k) kojeg bi se ubrzo željeli riješiti. Imamo to što imamo, zakrpat ćemo se.

Edit: ja sve ovo pišem bez da sam vidio Mirin post. Ako dovedemo Belcara sada, onda bih odmah poslao Pavića tamo na posudbu do kraja sezone s bonusima za minutažu.
  • Maximo
    797

Ko je sad sportska struka kad nemamo SD-a? Zajec i Fabio?
  • Captain America
    20.4k
    Napokon se došlo pameti i dovodi se top domaći potencijal.

Galešić i Belcar u razmaku od mjesec dana su top posao :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.