• masacusec
    4.6k
    E jbg ekipa svi se zgražate zakaj se ovom govnu i dalje daje medijskoga prostora na našoj platformi, a ovdje svi trabunjaju...očekivao sam da će ova tema nakon pravomoćnosti presude ad acta!

Razumio bih da se ljudi navuku na tipkanje da je riječ o novom sudskom procesu, ali ovdje je riječ o njegovoj pozornici i samopromociji njegova lika i djela.
  • Izet Hajrović
    4k
    Čisto usporedbe radi, ova tema ima 30 stranica, a tema o utakmici s Bjelovarom ima 52.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Ne vidim problem da se piše u ovoj temi o njemu. Netko je zato i otvorio ovu temu da ga se ne spominje na drugim temama.
  • Enco
    63
    Ak nekome smeta nek ne otvara ovu temu.
    Ono sta mene smeta je sta još uvijek u klubu , mislim na sportski sektor ima njemu nekad jako odanih ljudi.
  • ElDorado
    2.2k
    Vrh: on je vratio ime Dinamo u dogovoru s gradonacelnikom Canjugom.
    Inace potpuno pomijesao vremenski tijek npr Crkvenac je bio ministar u Racanovoj vladi a Josipovic je bio predsjednik 10 godina poslije a oni su zajedno odlucili unistiti obitelj Mamic. Pa Bajic koji je bio prije Cvitana i tak. Uglavnom nebuloze i laži u koje on u svom sumanutom umu vjeruje.
    Vjeruje da je i on svojim a ne Dinamovim novcem vodio klub i ucjenjivao igrače itd itd. Ja ne znam tko vise vjeruje u te njegove bajke.
  • miro
    5.7k
    Meni je jako zapelo za oko i uho koliko se počeo gubiti. Ok, imao je i prije izljeva gluposti pod adrenalinom, ali ovaj put se već dobro kuži zub vremena.

Jebiga Glava, mogo si već izać iz zatvora i slobodno putovat svijetom, a ti pobjegneš u faking BiH i onda se još oženiš majstore :lol:
  • DrawTube
    6.2k
    boli ga briga, ne mora izac iz Bosne da bi vidio piramide
  • Dzoni
    1k
    Kaj nije da je zabranjeno snimat i intervjuirat pravomoćne osuđenike na zatvorske kazne? Po tome onda svatko dolje je prekršio zakon za koji mora odgovarati
  • ElDorado
    2.2k
    pa to je druga država
  • El Madrigal
    124
    Dajete mu pažnju. J.... vas on. Kriminalac, ja ne bih pročitao što taj izdajnik govori, nema šanse. Persona non grata. Neka trune tamo kud je pobjegao.
  • jakov1
    458
    Meni je jako zapelo za oko i uho koliko se počeo gubiti.miro

A bit ce sve gori i gori. Zamisli koliko brze tijelo stari kad je covjek 0-24 u strepnji hoce li mu sutra s lisicama pokucati na vrata. Vjerojatno ga produ trnci cim netko spomene Bosnu u EU.
  • miro
    5.7k
    Ne bi me iznenadilo da se u sljedećih godinu-dvije pokuša dogovoriti s Plenkijem/Turudićem, dođe odslužiti dio kazne u RH, vratiti dio love, a onda opet krene na Dinamo. Iz dana u dan svjedočimo kako broj ljigavaca koji ga podržavaju nije mali. Već vidim Lovrića, Otteka i Lesija kako ga pozivaju da spasi Dinamo i istrgne ga iz kandži huligana i neoliberala.
  • Droljo
    12.5k
    Dajete mu pažnju. J.... vas onEl Madrigal

J....o tebe on.
    Kako mu dajem pažnju? Tako što sa kolegama komentiram njegove nebuloze i što malo likujem koliko je u kurcu i deluziji lik? Dajte najte..
  • Mali Zeus
    16.2k
    Ono sta mene smeta je sta još uvijek u klubu , mislim na sportski sektor ima njemu nekad jako odanih ljudi.Enco

Koji su to?
  • Mr Anderson
    10.9k
    Bimbo. Ne znam tko još.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.