• Enco
    635
    Kome vjerovati, jel posredovao ili nije ,odnosno kako je donio ponudu ako nije bio uključen?

Škegro jučer na sudu u Osijeku

https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/skegro-svjedocio-o-transferima-dinama-12175195

" Bili smo u klubu Zdravko Mamić, Marko Vukelić Bimbo, Oliver Kroenenberg i ja i na kratkom sastanku je meni rečeno, ne znam tko mi je rekao, da je Oliver Kroenenberg donio ponudu na 7 milijuna i koje je moje mišljenje. Ja sam rekao da je to sjajna ponuda za igrača kojem ugovor ističe za godinu dana i da je za mene odličan posao, rekao je Matej Škegro, bivši financijski direktor GNK Dinamo."

ili

Vranješ na istom sudu 2017.

"Naveo je kako mu je Zoran Mamić, nakon što je ugovor o transferu već bio potpisan, rekao: “Ako te tko pita, u tom transferu predstavnik Dinama bio je jedan Oliver iz Švicarske.” Vranješ tome, kaže, nije pridavao pozornost sve dok ga jednom nije nazvao Olaf Rebbe, sportski direktor Wolfsburga, i rekao mu da je Dinamo uputio dopis Wolfsburgu u kojemu traže da Wolfsburg potvrdi da je u navedenom transferu posrednik u ime Dinama bila osoba po imenu Oliver Kronenberg.
    To je i meni i Rebbeu bilo čudno jer takav posrednik na strani Dinama nije ni postojao ni sudjelovao u transferu, pogotovo ne spomenuta osoba, pa su u Wolfsburgu taj dokument odbili potpisati”, kazao je Vranješ"
  • Doktor Kunić
    6.8k
    ali da i dan danas neki zazivaju ovog troličnog gnoja to mi je nevjerojatno. Vjerojatno se poistovjećuju s njim.
  • Beowulf112
    442
    Koji klaun..ismijava se svima a odvratan je
  • Droljo
    29.9k
    Nek krepa
  • dzis
    1.5k
    Ljiga. Ali ima nesto gore od njega u ovoj prici oko njega,a to su ljudi koji ga i dalje prizivaju i "dive" mu se.
    Zalosno kakva smo nacija postali.
  • masacusec
    8k
    Ima on puno veći krimen od ovoga, a to je neposredna pljačka Dinama za više od 120 milijuna kuna te sustavno uništavanje i srozavanje našeg kluba skoro dvije dekade.
    A njegove glazbeno-političke preference stvar su kućnog odgoja i provincijalnog zaleđa na koji nitko drugi ne može utjecati. Ali ovo su već odudaranja od naslova ove teme.
  • Thor
    3.1k
    Ko ga jebe
  • El Madrigal
    886
    Zašto to zlo uopće ima temu? Nebitno koliko je negativna i istinita, pljuvačka, ovakva-onakva. To smeće, osobito nakon zadnjih događanja, NE SMIJE imati temu na ovom forumu.
  • Dzoni
    6.8k
    Neka ima temu, da se jasno i bez beskrajnog istraživanja na 1.stranici može naći popis svih njegovih nedjela
  • Mrvica
    4.3k
    Svi oni koji zazivaju njegov povratak su smeća, a on je najveća kanalizacija. Debilčina.. Nek mu je kuća što dalje od naše.
  • Dino
    5.6k
    Da se pravimo totalno mutavi i zaboravimo sve njegove "poslovne" krimene, pljačku, laganje, prevare i navijača i zakona i države, ne znam u kojem točno svemiru bi itko imalo normalan mogao nekog tko bi se u tim svojim sad već skoro 70-im godinama života trebao igrati s unucima ili s pajdašima pecati na Jarunu, ali se odlučio za drapanje košulje i ljubljenje ruku osuđenoj ratnoj zločinki, zagovarati u klubu koji predstavlja apsolutno sve suprotno.

Ovakve osobe prvenstveno zbog svog životnog stila nikad ne bi trebale biti blizu Dinama, a kamoli još kad su usto osuđeni za pljačku istog tog kluba.

Dinamo je gradjanski, hrvatski, domoljubni klub, a njegovi navijači bi se trebali sramiti pomisli o ovakvom ponašanju.
  • vjeko1701
    26.6k
    za više od 120 milijuna kunamasacusec

To je ono kaj je uzeto, a kolko je tu izgubljenje love od mercha, posjete stadionu, od marketinga i sponzora i svega ostalog kaj je ta klika srozala na sramotne razine.

Koliko dugo će se popravljati šteta izgubljenih generacija i emocije prema Dinamu?

To sve je višestruko veće od te izvučene love.
  • Sajla
    21.9k
    To sve je višestruko veće od te izvučene love.vjeko1701

Sve stane u riječi jednog gospodina koji više nije s nama:
    „Nije me imenovao? E, pa neću ni ja nikoga imenovati, ali ću reći da sam ja prokockao novac, a neki su prokockali Svetinju. Čiji je porok veći? Jesam li ja veći kockar ako sam izgubio novac ili su to neki koji su izgubili dječje osmjehe i veselje navijača. Žao mi je što neki, a naglašavam da ih neću imenovati, uzimaju za pravo da s takvom lakoćom masturbiraju po tuđim životima i problemima. Njima ništa nije sveto.

Sjeme im se zatrlo, a svaki oteti cent nek potroše na lijekove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.