• masacusec
    8k
    E jbg ekipa svi se zgražate zakaj se ovom govnu i dalje daje medijskoga prostora na našoj platformi, a ovdje svi trabunjaju...očekivao sam da će ova tema nakon pravomoćnosti presude ad acta!

Razumio bih da se ljudi navuku na tipkanje da je riječ o novom sudskom procesu, ali ovdje je riječ o njegovoj pozornici i samopromociji njegova lika i djela.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Čisto usporedbe radi, ova tema ima 30 stranica, a tema o utakmici s Bjelovarom ima 52.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Ne vidim problem da se piše u ovoj temi o njemu. Netko je zato i otvorio ovu temu da ga se ne spominje na drugim temama.
  • Enco
    635
    Ak nekome smeta nek ne otvara ovu temu.
    Ono sta mene smeta je sta još uvijek u klubu , mislim na sportski sektor ima njemu nekad jako odanih ljudi.
  • ElDorado
    12.5k
    Vrh: on je vratio ime Dinamo u dogovoru s gradonacelnikom Canjugom.
    Inace potpuno pomijesao vremenski tijek npr Crkvenac je bio ministar u Racanovoj vladi a Josipovic je bio predsjednik 10 godina poslije a oni su zajedno odlucili unistiti obitelj Mamic. Pa Bajic koji je bio prije Cvitana i tak. Uglavnom nebuloze i laži u koje on u svom sumanutom umu vjeruje.
    Vjeruje da je i on svojim a ne Dinamovim novcem vodio klub i ucjenjivao igrače itd itd. Ja ne znam tko vise vjeruje u te njegove bajke.
  • miro
    9.4k
    Meni je jako zapelo za oko i uho koliko se počeo gubiti. Ok, imao je i prije izljeva gluposti pod adrenalinom, ali ovaj put se već dobro kuži zub vremena.

Jebiga Glava, mogo si već izać iz zatvora i slobodno putovat svijetom, a ti pobjegneš u faking BiH i onda se još oženiš majstore :lol:
  • DrawTube
    7.1k
    boli ga briga, ne mora izac iz Bosne da bi vidio piramide
  • Dzoni
    6.8k
    Kaj nije da je zabranjeno snimat i intervjuirat pravomoćne osuđenike na zatvorske kazne? Po tome onda svatko dolje je prekršio zakon za koji mora odgovarati
  • ElDorado
    12.5k
    pa to je druga država
  • El Madrigal
    886
    Dajete mu pažnju. J.... vas on. Kriminalac, ja ne bih pročitao što taj izdajnik govori, nema šanse. Persona non grata. Neka trune tamo kud je pobjegao.
  • jakov1
    1.7k
    Meni je jako zapelo za oko i uho koliko se počeo gubiti.miro

A bit ce sve gori i gori. Zamisli koliko brze tijelo stari kad je covjek 0-24 u strepnji hoce li mu sutra s lisicama pokucati na vrata. Vjerojatno ga produ trnci cim netko spomene Bosnu u EU.
  • miro
    9.4k
    Ne bi me iznenadilo da se u sljedećih godinu-dvije pokuša dogovoriti s Plenkijem/Turudićem, dođe odslužiti dio kazne u RH, vratiti dio love, a onda opet krene na Dinamo. Iz dana u dan svjedočimo kako broj ljigavaca koji ga podržavaju nije mali. Već vidim Lovrića, Otteka i Lesija kako ga pozivaju da spasi Dinamo i istrgne ga iz kandži huligana i neoliberala.
  • Droljo
    29.9k
    Dajete mu pažnju. J.... vas onEl Madrigal

J....o tebe on.
    Kako mu dajem pažnju? Tako što sa kolegama komentiram njegove nebuloze i što malo likujem koliko je u kurcu i deluziji lik? Dajte najte..
  • Mali Zeus
    21.8k
    Ono sta mene smeta je sta još uvijek u klubu , mislim na sportski sektor ima njemu nekad jako odanih ljudi.Enco

Koji su to?
  • Mr Anderson
    20.6k
    Bimbo. Ne znam tko još.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.