• Praskaton
    3.5k
    Jesi ti ozbiljan?Droljo

O tome pričam ekipa se nakači na 1% komentara.
    Nađi bilo kojeg igrača dinama da nije kritiziran? Jednog samo.

Ljudi su postali premekani,svaku lošu riječ i kritiku preuveličavaju.
  • mali M
    6.7k
    E pa ok, al zabijali su nam i dok je Mmae bio na hlađenju.Mali Zeus

pa dobro ja ne razumijem o čemu mi tu raspravljamo. Jesam napisao da je trebalo bolje poznavanje Dinamovih potreba za profil braniča? jesam.. znači da su svi braniči tu uključeni u kritiku..

I takav se ne snađe u ajaxu jer mu ekipa igra za kurac i nisu uigrani bili.Droljo

pa zato ja i pričam o profilu za Dinamo, a ne za Ajax.. premalo pratim Ajax da bi znao zašto se kod njih određeni profil ne uklopi.. Čisto malo polemiziramo o nekakvom općem profilu stopera za Dinamo s obzirom na jačinu lige i Dinamovu igru u toj istoj ligi... Naravno da kad se branimo ko cucki u LP sa tvrđom obranom da bolje izgleda sa Torrenteom i neznam Mmaeom jer su za bunkere relativno dobri... meni oni nisu za utakmice kad se 95% vremena šeću sa rukama na bokovima, a nisu spremni kad dođu tih par kontri...
  • Mali Zeus
    15.9k
    pa dobro ja ne razumijem o čemu mi tu raspravljamo. Jesam napisao da je trebalo bolje poznavanje Dinamovih potreba za profil braniča? jesam.. znači da su svi braniči tu uključeni u kritiku..mali M

Pa konkretno o Mmaeu iako očekujem i za tjedan dva da i Galešić ne bude profil za Dinamo. U biti kriva je tema ionako ovo, morat će admini prebaciti.

Btw teško da Torrente šeće s rukama na bokovima.
  • Anderson Costa
    13
    Meni je najjace kako volimo srat samo da seremo, pogotovo po strancima jer eto dinamo je jedini klub koji ima strance u momcadi. Osvojimo rekordan broj bodova u LP, skoro prodjemo skupinu LP (za mene ko da smo i prosli) sa tim istim strancima kaj ne valjaju i preplaceni su. Zazivamo Perkovica(ne vise toliko mladog i skupo placenog) koji po meni niti jednu utakmicu nije odigrao da bi rekao zvjer od igraca, Pavic i ono sanse sto je dobio ne vidim nista spektakularno, stefulje, cabraje, spikice, bockaje necu niti spominat... Zanima me koji su to domaci igraci koje nemamo u momcadi a rusili bi Milan? Ko kaze Pasalic, podsjetit cu ga da bi kostao 5 milja...
  • Orc123
    10.5k
    za Torrentea se peicalo da dosao za 0 eura provizije ko i RPG....mislim da Haza peicao o tome....
  • Orc123
    10.5k
    galesic je prosao cijele pripreme i nitko za Galesica nije napisao da je panj.....niti da je promasaj, jer to ni nije......

Pogreske su sastavni dio nogometa, ali bitno je da sa svojim vrlinama pokrijes te manjkavosti koje imas u igri....
    Da bi se vidlo jel to određeni igrac moze, treba puno vise od par tjedana, ili cak par mjeseci....svaki igrac mora dobiti barem 1 sezonu da se aklimatizira..

Modric je bio označen nakon prve sezone ko jedan od najvecih promasaja Reala, Modric danas jedan od najvecih igraca ikad Kraljevskog kluba!
  • njurci10
    70
    ovo je na onoj razini, ja nisam rasist imam prijatelje crnce :rofl:
  • Krizy
    52.2k

U šest minuta četiri moderatora su ti odgovorila na post. Prestani sa sranjima o rasizmu.

Dalje uopće neću komentirati jer očito nema koristi.
  • mali M
    6.7k
    Btw teško da Torrente šeće s rukama na bokovima.Mali Zeus

možda se nismo razumjeli, nisam to mislio kao kritiku, nego da nemaju posla 95% utakmice...

svaki igrac mora dobiti barem 1 sezonu da se aklimatizira..Orc123

naravno, ali normalno da smo malo više kritični kad smo u situaciji da od prvog kola ganjamo druge... a primamo kao na traci i od nk pletenke... ne možemo ni zaobić braniče u svojim kritikama... nema razloga za drastičnu pljuvačinu, ali niti se pretvarati da su savršeni...
  • Orc123
    10.5k
    koji kurčev rasizam i tko ga je spomenuo osim tebe?

Slazem se s tobom oko toga. Nadam se da cemo u naredna 3tjedna okrenuti ovo stanje na tablici i da umjesto lovaca postanemo neuhvatljiva lovina ko i svake godine.
    Nakon toga ce se spustiti i tenzije kojih ima i koje trebaju biti s obzirom na situaciju ali ne treba pretjerivati u njima.
    Isto tak lijepo je da se ne slazemo u svemu ali isto tak da postoji zdrava komunikacija o suprotnim misljenjima. Hvala Bogu sto ima takvih normalnih forumasa s kojima mozes raspraviti konstruktivno ko s tobom i velikom vecinom. Bilo bi glupo da svi mislimo isto!
  • Krizy
    52.2k
    Nevjerojatno naporan lik.
    Ako može netko neka otvori temu za sljedeću utakmicu, nemam snage.
  • Orc123
    10.5k
    Barem nisam jebena ovca! 3 godine sam na ovom forumu, od svojih stavova nisam odstupio nikad ni milimetar, podilazio nisam nikome, dodvorao se nisam nikome, ako sam nesto zajebo znao sam se i ispricati, konkretno tebe vise puta i pohvaliti za najave utakmica jer nisam zlopamtilo, nisam isfrustrirana baba koja ce nekoga ovdje ismijavati, mrziti,prozivati bez obzira sto napise, cak i ako mi se ne sviđa stav tog forumasa. Nisam jebeno ogranicen!
    Uvijek sam volio argumentirano raspraviti s razumnim ljudima kojih hvala Bogu ima puno ovdje.
    A ti i takvi ko ti koji bez obzira sta ja napisem imaju formirano misljenje o meni mogu samo poruciti da me mnogo boli patka, jer ovca nisam niti cu ikad biti.
    Ovo je moj jedini profil na ovom forumu i bit ce zadnji bez obzira kolko se zadrzao ovdje, necu ko mnogi ovdje koji kao imaju stav, budu banirani pa naprave jos 10 profila.

Ako te ritira moj lik i djelo ovdje ko moderator me mozes vrlo lako banirati, trajno, kratko ili kako god ali nabijati mi na nos neke stvari koje nisam rekao neces a da cu ja sutjeti bez obzira da si Bog Isus Otac.
    Ponavljam ja s tobom nemam nikakav peoblem, postivam svakog forumasa jer navijamo za isti klub bez obzira slagali se ili ne slagali se u svemu!
  • Krizy
    52.2k
    Super, još samo ako možeš prestati spamati i 27 puta ponavljati jedno te isto na različitim temama, bio bih jako zahvalan. Najozbiljnije, to mi nije normalno.

Ako te ritira moj lik i djelo ovdje ko moderator me mozes vrlo lako banirati, trajno, kratkoOrc123

Haha ajde igraj se žrtve sada, nevjerojatno.
  • mali M
    6.7k
    jer ovca nisamOrc123

nisi, ti si Ork! :joke:

Haha ajde igraj se žrtve sada, nevjerojatno.Krizy

a dobro ni prvi ni zadnji...
  • Dinaminjo
    1.3k

Kolega niste ovog puta fer.
    Lako bilo tko moze provjeriti postove drugog forumasa i kolega Orc nije nikakav spamer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.