• Paggini
    38.3k
    3 milijuna plus 50% od Jankovica....koliko je to?
    Btw. Galesic ce biti kod nas starter i dobar je napadac! Samo usporedbe radi, da svatko grijesi!
    Orc123

Mi smo dali 3 milijuna, ne 5 milijuna. To je činjenica. Zvuči kao semantika, ali je jako bitno - DALI smo 3 milijuna eura i ODREKLI se XY milijuna eurs.

A koliko će Janković biti prodan ne znamo jer nije prodan, jel.
  • Krizy
    52.2k
    Orc je očito Mišković jer zna za koliko će Janković biti prodan :cool:
  • Orc123
    10.5k
    jel si shvatio poantu? Ovdje nije stvar jel ce on ispasti 3, 5 ili 7 milijuna....stvar je percepcije i samog tretiranja igraca. Za njega je normalno da pogrijesi a npr. Za Torrentea nije koji je doveden besplatno. Ustvari, odi na temu Torrente i citaj......i da, ne mislim da je Torrente vrh stoper ali za Dinamo je bomba i jos dosao za 0 eura.....

Samo usporedbe kako se tretiraju strani i domaci igraci!
  • mali M
    6.7k
    pa ako moram birati od ove trojice onda Galešić... Torrente mi je spor za poludit i nije dobar sa otvaranjem igre, Mmae loše pozicioniranje i brzina mu isto nije baš adut, ali već sam rekao, zna nadoknaditi pravovremenim uklizavanjem. ali to je rijetko. Zapravo mi jedino dobro izgleda Galešić, ali samo zato jer si mi dao ta tri na izbor, a za njega još nemam dovoljno informacija.. Neću ga temeljem jednog gola izanalizirati jer dobar il loš...
    Napisao je netko na drugoj temi (onaj kaj ima Nik Praskatona na profilnoj) dobar opis.. naši stoperi nemaju puno posla pa moraju bit skoncentrirani na brze reakcije kod kontri, moraju imati brzinu i znati proigrati ili imat dovoljno tehnike da iznesu loptu. Naravno to govorim za razinu Dinama.. Ne treba mi najbolji obrambeni na svijetu po tim stavkama, ali za Dinamovu razinu treba... Meni se sviđao Max po tome (znam da je imao i brdo mana) jer kad branič nekoliko puta izigra napadača i izbaci ga, napadači stanu srljati i onda se protivnička momčad povuće automatizmom.. Ovako imam osjećaj da svi misle da nam mogu zabiti i tako nas i tretiraju.. i kaj je najgore ne zaustave se na "samo misle" nego nam i zabijaju, jer nemaju respekta prema igračima koji stoje ispred njih...
  • marcio amoroso
    39.4k
    ne mislim da je Torrente vrh stoper ali za Dinamo je bomba i jos dosao za 0 eura.....Orc123

Ako je igraču istekao ugovor ne znači da je došao za 0 eura.
  • vjeko1701
    12.2k
    3 milijuna plus 50% od Jankovica....koliko je to?Orc123

Zasad je to 3 milijuna.
  • Krizy
    52.2k
    Kanga je tu jebena 3 tjedna a proziva ga se panjem! Ovaj je tu 5 godina....jel zasluzuje ovaj fa bar upozna ekipu?Orc123

Ali i dalje mi fascinantno da se sere po stranim igracima i to iskljucivo po njima a Galesic za kojeg ja mislim da ce biti standardan kod nas s Torrenteom, za njega ni rijeci iako je ono jucer amaterska reakcija kod gola Bjelovara i to stopera od 5MIL eura, rijecima: PET MILIJUNA EURA!Orc123

Galešić je u Dinamu tjedan dana.
  • Praskaton
    3.5k
    Samo usporedbe kako se tretiraju strani i domaci igraci!Orc123

Do kad više s tim pizdarijama ljudi? Kvalitetan igrač je uvijek dobrodošao.
    Nakačite se na 1% ljudi koji ce srat po svima.
    Rijetko tko ima loše za reći o Rpg-u ili Ktc-u a gle čuda stranci su.

Al ovo skakanje pojedinaca kad se kritizira stranca je urnebesno.Tko stoji iza ovih profila,Maja Sever ili Bruno Šimleša ?
  • Mali Zeus
    15.9k
    Ovako imam osjećaj da svi misle da nam mogu zabiti i tako nas i tretiraju.. i kaj je najgore ne zaustave se na "samo misle" nego nam i zabijaju, jer nemaju respekta prema igračima koji stoje ispred njih...mali M

E pa ok, al zabijali su nam i dok je Mmae bio na hlađenju.
  • Droljo
    12.1k
    naši stoperi nemaju puno posla pa moraju bit skoncentrirani na brze reakcije kod kontri, moraju imati brzinu i znati proigrati ili imat dovoljno tehnike da iznesu loptumali M

I takav se ne snađe u ajaxu jer mu ekipa igra za kurac i nisu uigrani bili. A za nas i repku izgleda savršeno!

Rijetko tko ima loše za reći o Rpg-u ili Ktc-u a gle čuda stranci su.Praskaton

Jesi ti ozbiljan?
  • ElDorado
    1.9k
    Ak smo već kod Marića po meni pogodio je s RPGom i Torrenteom. Domaće igrače, a pogotovo Pjacu, ne brojim jer bi njih doveo bilo tko iz kluba. Sve ostalo za sada je čisti flop, osim Kange kojeg treba pričekati i mislim da će biti dobar. Još ostavljam mogućnost da će se Cordoba probuditi i ohrabriti i da bi od njega moglo biti nešto ali mu prije svega treba upariti RPGa kao desnog beka.
    Kod Marića je veći problem onih koje nije doveo znamo i koje pozicije. I što je za realizaciju svakog transfera trebalo pun k i osamsto.
    I da definitivno treba za strance više tolerancije i vremena ali kvalitetnog igrača kužiš odmah.
  • marcio amoroso
    39.4k
    Ak smo već kod Marića po meni pogodio je s RPGomElDorado

RPG je došao prije nego je Marić postao sportski direktor.
  • ElDorado
    1.9k
    Je al mislim da ga je on doveo jer ak se ne varam tad ni nismo imali SD
  • marcio amoroso
    39.4k

Možda ga je preporučio, to ne znam, ali ga doveo sigurno nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.