• rokikaciga
    410
    Špikadona :heart:
  • Noel
    8.5k

Branjenje širokog prostora ,brzina i manjak koncentracije su mu baš očite mane od prvog dana... Kad govorim o tome zašto takav tip stopera nije za Dinamo onda mislim baš na ove njegove nabrojane mane. Nije da sam izmislio toplu vodu. Svi to ovdje vide i pišu. U HNLu stoperi nam stoje jako visoko i kad jedna naprimjer Gorica ili Osijek dva puta pređe centar protiv nas da nam stoperi ta dva puta budu maksimalno koncentrirani i brzi. Mmae nema to i ne ulijeva mi povjerenje. Onaj koji je skautirao Mmaea je to loše napravio.
  • vlatkomarkovic
    319
    Hvala ti Mara na svemu, želim ti da idući posao bude kao SD Hajduka, možeš sa sobom povesti i Cordobu, Mbukua, Oliversasa, Filipovića, Mmaea, Ogiwaru i koga god nisi uspio dovesti u Dinamo.
  • miro
    5.6k
    Nadam se iskreno da se s novim SD nećemo orjentirat toliko na strana tržišta. Ok, kad skautiraš nekog velikog talenta, u redu, uzmi jednog, dva, tri....ali nemoj krcat svlačionicu sa strancima. I nije to nikakav rasizam, nego zdravorazumski zaključak kad se pogledaju Dinamovi igrači u zadnjih 20 godina. Više bi nam značio Galešić u 8.mjesecu 2024. nego svi stranci koje smo doveli. I šta je još najgore, mi se na zimskom roku riješimo Bernauera i Špike...
  • Brusa
    2.2k
    . I šta je još najgore, mi se na zimskom roku riješimo Bernauera i Špike...miro

Po meni izrazito loši potezi.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Znači nakon par tekmi opet je loš i Bjelica je imao pravo?
  • mali M
    6.7k
    Svi to ovdje vide i pišu. U HNLu stoperi nam stoje jako visoko i kad jedna naprimjer Gorica ili Osijek dva puta pređe centar protiv nas da nam stoperi ta dva puta budu maksimalno koncentrirani i brzi.Noel

Tako je, problem obrane si sažeo u jednoj rečenici! I dobro kažeš svi ovdje kužimo da Dinamo dominira u domaćem prvenstvu, da stišće visoko i da ostavlja puno prostora time za kontre. Pa valjda bi netko kome je to posao znao kakav profil ti treba za stopere za naš način igre. Ista stvar je s napadačima u Dinamu... Pa miša mu doslovno skoro cijela Zona sastavljena od vodoinstalatera, odvjetnika, skladištara i managera to trubi već godinama.

Znači nakon par tekmi opet je loš i Bjelica je imao pravo?Mali Zeus

Nije nakon par tekmi opet loš, nego je uvijek i bio. Kako hrpa tu ljudi nije amnestirala Maxa nakon fantastičnih partija tako se nije ni Mmae čudesno poboljšao nego je imao jednu i pol tekmu gdje nije ispadao i zujao....
  • Mali Zeus
    15.9k
    Nije nakon par tekmi opet loš, nego je uvijek i bio. Kako hrpa tu ljudi nije amnestirala Maxa nakon fantastičnih partija tako se nije ni Mmae čudesno poboljšao nego je imao jednu i pol tekmu gdje nije ispadao i zujao....mali M

Ajd dobro.

Zanimljivo je da je stručnjacima na Zoni i Torrente bio loš i to čim je Mmae bio amnestiran. Sad se valjda opet svi vraćamo na njega jer je eto Mmae loš.
  • mali M
    6.7k
    sve okej, nemoramo se složiti.. ja kad vidim kak vuče tabane po podu zlo mi dođe. Često mu ulete iza leđa u prostor, često izgubi pojam gdje mu je igrač, često ga i nadtrče, ali tu i tamo to spasi jer ima dobar tajming za klizeći... A i HNL ga spašava jer ga je podosta puta spasila "kvaliteta" suparničkih napadača... Mislim daleko od toga da je najveća taraba koja je igrala u Dinamu, al da sad od njega treba raditi Nestu... Truba je lik, kao i hrpa dovedenih stopera u zadnjih par godina... Nije iznimka...
  • Mali Zeus
    15.9k
    Sve ok, da. Al zanimljivo je da se niš ne spominje loša reakcija Galešića za prvi gol nego samo po Mmaeu. I to se opravdava pizdarijama tipa Galešića moš prodati itd.
    Ok Mmae je preplaćen, al ne treba zbog toga raditi još veću dramu tj. prikazivati ga još lošijim i opet zazivati Marića.
  • Orc123
    10.5k
    Ali i dalje mi fascinantno da se sere po stranim igracima i to iskljucivo po njima a Galesic za kojeg ja mislim da ce biti standardan kod nas s Torrenteom, za njega ni rijeci iako je ono jucer amaterska reakcija kod gola Bjelovara i to stopera od 5MIL eura, rijecima: PET MILIJUNA EURA! Torrente doveden besplatno! Odigrao odlicnu polusezonu a kad je sjebao gol na njegovom profilu ovdje opca kanonada negative! Tako je i dan danas, odigra perfektno protiv tamo nekog Milana i odlicno protiv Arsenala ali nedaj Boze da odigra losije u hnl jednu tekmu i odmah treba ga hitno prodati i zaraditi nesto na njemu! Ponavljam, dosao je za 0 EURA! NULA EURA!
    Fakat je gnjusno citati komentare. Slazem se za Mmaea da previse oscilacija i po meni na ljeto treba ga negdje dat besplatno i uzet boljeg stopera! Ali isto tak se drami za njega ko da je placen 4mil eura ko Sutalo a imaju istu placu! Ni prvi, ni zadnji koji se nece uklopiti u neku sredinu!

Ali ovo orgijanje po Maricu i govorenjje da doslovno ni jedno pojscanje nije vrijedno spomena koje je doveo je apsolutno sramota! Maric iz mnogih frugih razloga nema kvalitet da bude SD Dinama ali da ces pogoditi sa svakim dovwdenim igracem, to ne postoji nigdje u svijetu nogometa! Da ne govorim ovo orgijanje po Kangi koji je tu 3 tjedna, bez priprema, brz upoznavanja s ekipom....sramotno!
  • Paggini
    38.3k
    i to stopera od 5MIL eura, rijecima: PET MILIJUNA EURA!Orc123

I brojkama i riječima je netočno
  • mali M
    6.7k
    ma ja se slažem s tobom i Orcom za Galešića.. ali trenutno pričamo o Mmaeu.. rekao sam da mislim da je kriminalno promašena politika dovođenja braniča za Dinamov profil... Dal će Galešić u to spasti, svima izgleda da neće, ali to ću znati kad vidim više utakmica. Mmaea gledam 11 utakmica, Galešića 1. Vidjet ćemo..

Ali ovo orgijanje po Maricu i govorenjje da doslovno ni jedno pojscanje nije vrijedno spomena koje je doveo je apsolutno sramota!Orc123

a dobro Orc ti isto se zakačiš na ove ekstremiste koje nemaju argumente. Moj argument je samo da sd mora znati već u samom startu (a nakon godinu i pol-dve pogotovo) u kakvu momčad dolazi, koji su njezini kapaciteti i koji profil nogometaša traži u kojoj liniji. Pa ne tražiš isti profil braniča u Dinamu i u Slaven Belupu. Nije Marić sve fulao, ali bome nije se ni maknuo previše od prošlih iskustava. Igrao se cijelo vrijeme APP, a to nije dopustivo na Dinamovoj razini. Ne možeš se sa svim pojačanjima igrat nagađanja...
  • Orc123
    10.5k
    3 milijuna plus 50% od Jankovica....koliko je to?
    Btw. Galesic ce biti kod nas starter i dobar je stoper! Samo usporedbe radi, da svatko grijesi! I nirko ga nwcw peozvati panjem nakon ovakve reakcije i w tekme u Dinamu kao sto se vec prozvalo Kangu!

i tu se slazem, ali da se ide iz krajnosti u krajnost ne. Bilo je losih rjwsenja, legitimnih pokusaja poput Mmaea i Oliverasa, a bilo i odlicnih pogodaka poput RPG, Pjaca, Torrente ko najsvjetlije tocke, a za veliku vecinu je prerano uopce donositi zakljucke!
  • Mali Zeus
    15.9k
    ↪Mali Zeus ma ja se slažem s tobom i Orcom za Galešića.. ali trenutno pričamo o Mmaeu.. rekao sam da mislim da je kriminalno promašena politika dovođenja braniča za Dinamov profil... Dal će Galešić u to spasti, svima izgleda da neće, ali to ću znati kad vidim više utakmica. Mmaea gledam 11 utakmica, Galešića 1. Vidjet ćemo..mali M

Koji je onda profil braniča dobar za Dinamo po tebi?
    Torrente, Mmae ili Galešić?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.