3 milijuna plus 50% od Jankovica....koliko je to?
Btw. Galesic ce biti kod nas starter i dobar je napadac! Samo usporedbe radi, da svatko grijesi! — Orc123
ne mislim da je Torrente vrh stoper ali za Dinamo je bomba i jos dosao za 0 eura..... — Orc123
Kanga je tu jebena 3 tjedna a proziva ga se panjem! Ovaj je tu 5 godina....jel zasluzuje ovaj fa bar upozna ekipu? — Orc123
Ali i dalje mi fascinantno da se sere po stranim igracima i to iskljucivo po njima a Galesic za kojeg ja mislim da ce biti standardan kod nas s Torrenteom, za njega ni rijeci iako je ono jucer amaterska reakcija kod gola Bjelovara i to stopera od 5MIL eura, rijecima: PET MILIJUNA EURA! — Orc123
Samo usporedbe kako se tretiraju strani i domaci igraci! — Orc123
naši stoperi nemaju puno posla pa moraju bit skoncentrirani na brze reakcije kod kontri, moraju imati brzinu i znati proigrati ili imat dovoljno tehnike da iznesu loptu — mali M
Rijetko tko ima loše za reći o Rpg-u ili Ktc-u a gle čuda stranci su. — Praskaton
Ak smo već kod Marića po meni pogodio je s RPGom — ElDorado
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.