• Ludovic IX
    8k
    e ta.. u svoju obranu, tad sam radio za 4-4,5k kuna a rekao bih da su one mislile da smo puni para kad pijemo sa Cigijem..
  • BBBaranja
    3.1k

Mislim da bi ovo Majkiju bio omiljeni odjevni predmet
  • Nolifer
    9.5k

Ni u kojem slučaju ovu crno belu kombinaciju, neko bu pomislil da je Paggini pripadnik neke druge navijačke skupine :lol: .... Npr "Juventusa" :joke: :lol:
  • Krizy
    52.2k
    Potres M5.3 u Gospiću.
  • Dudu 9
    458
    Epicentar je bio kod Starigrada, ali i u Gospiću se dobro zatreslo.
  • Majki2111
    3.8k
    Ma daj kaj ti je? Ja sam klošar u duši. Trenirka, duksa i jakna neka sportska.

A u udobnosti doma nešto božićno i udobno...

https://ibb.co/YFf9LjDf
    https://ibb.co/5hGSkH1K
  • Droljo
    12.1k
    Tko te to slikao? Dam se kladiti da si zamolio nekog slučajnog prolaznika/cu. Putnika namjernika... Sa kime si kasnije ušao u neku zanimljivu priču..
  • mali M
    6.7k
    Trenirka, duksa i jakna neka sportskaMajki2111

počupane obrve, stilizirana brada, gumirane traperice, crni čaj, mali prstić u zraku... kako negdje padaju oko tebe Majki!!! Ja čak na trenutke mislim da nas lažeš i da ti je ovo profil na kojem trolaš na najjače! :rofl:
  • Majki2111
    3.8k
    Ovo je bilo prije Šibenika. Bio je neki zastoj na okretištu Dubrava, a u kvartu me primijetio jedan frend s kojim fucu igram pa smo skupa do stadiona išli autom. On je htio slikat.
    ne, stari t osam ja. Sad nisam niš stiliziran, sad sam raspušten. Ne pada niko. vjeruj mi da imaš više iskustava sa ženskama neg ja. Zadnje me je likuša od 41 godinu tražila broj jer je htjela pravu vez. Bože sačuvaj. Odbio sam. Nije bila lijepa ženska. A granično je bilo i za kresnut. Bože sačuvaj. Ako se i zalijepi neka, zasad još nije prava.
  • mali M
    6.7k
    sad sam raspuštenMajki2111

očeš reč, muško?

Bože sačuvaj. Odbio sam. Nije bila lijepa ženska. A granično je bilo i za kresnut. Bože sačuvaj. Ako se i zalijepi neka, zasad još nije prava.Majki2111

e vi današnji mladi... birate do 40 pa se onda krenete čuditi zašto vas nitko neće... samo pazi da si u realnim okvirima, što tražiš a što nudiš... pričal sam jednom sa dečkom koji traži ozbiljnu curu i reko koji su tvoji neki okviri? i lik veli plava duga kosa, vitka, dobro sređena, ne debela, zgodna, da ima dobar posao... i ja mu velim ajde sad lijepo sebe opiši... a lik sjedi u zdrapanim samtericama, bez posla, raščupan i neobrijan sa razvaljenim zmazanim tenesicama... bitno je da ti (ne ti Majki doslovno) imaš standard, a to što smatraš da se tebe treba voljeti ko klošarskog odrpanca koji treba uzdržavanje se ne broji... često se ne znamo staviti u svoje okvire..
  • Majki2111
    3.8k
    Kužim te. Hvala bogu ja sam jako realan u svojoj procjeni. Ja se prvo moram poslovno složi pa onda nešto ozbiljno tražit. Kaj se tiče izgleda, prosjek sam, dovoljno za naći partnericu na za ozbiljan dugoročan odnos gdje je bitnija osobnost, slična pozadina života i zajednički ciljevi i vizija života.
  • Marktwain
    102
    A ni dobre sise nisu naodmet.
  • nemapredaje
    4.3k

Kak ćeš se ti jednog dana zatelebat …

Samo ćeš nestat sa zone na jedno pol godine dok budeš zaslijepljen mladom damom.
  • Marley
    3k
    jesi siguran da mladom :grimace:
  • mali M
    6.7k
    jesi sigurna da je damom :rofl:

šalimo se Majkiii!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.