• Zg123
    1.1k
    ni ja isto ne vidim nista u njemu ali s obzirom da nakon Baturine i Sucica nema nijednog igraca koji bi ozbiljno mogao upasti u prvu ekipu iz juniora njega se gura tek toliko reda radi da se tjesimo
  • GeneralNapoleon
    739

Znaci nije samo meni takav dojam. Trom kao traktor i spor. Uz to meni dosta slaba pas igra. Kao da jako usporava nasu igru. Stvarno ne znam. Ne vidim neki megatalent.
  • Laugreano
    3.3k
    Cordoba na posudbu i dovedite Florucza jos danas. Mbuku nemam pojma sta snjim
  • mosad
    855
    Dario spikic ili deni Jurić
  • Petar86
    1.1k
    Ma gotovo je buraz, sumrak. Ovo će biti katastrofa od sezoneMali Zeus

Njusim sarkazam

Vjerujem da cemo osvojiti jer smo ipak najkvalitetniji ali ovaj put je stvarno odnio vrag salu za buducnost ako se pola momcadi ne promijeni
  • Paggini
    38.3k
    Jel radim ovo kak treba?Mali Zeus

Zaboravio si ubacit i

"Pa vi uzimajte te crnce a neka Šotiček ide u basel.... ne znaju stranci sta je dres Dinama, da su domaći ovo se ne bi nikad dogodilo, nismo ništa naučili od Naftaša i Dugog Sela kad su sve stranci igrali"
  • Mali Zeus
    15.9k
    ↪Mali Zeus Dario spikic ili deni Jurićmosad

a da da, fakat.
  • Ere86
    106
    Nema nikakvog naslađivanja ali ljudi moji nastave li se ovakve kriminalne igre iz utakmice u utakmicu i traženje opravdanja za iste, pa valjda je jasno gdje ćemo završiti. Moramo se trgnut više....
  • Carrasco
    5k
    ma slobodno im dat i mbukua i cordobu besplatno za Florucza
  • Mali Zeus
    15.9k
    "Pa vi uzimajte te crnce a neka Šotiček ide u basel.... ne znaju stranci sta je dres Dinama, da su domaći ovo se ne bi nikad dogodilo, nismo ništa naučili od Naftaša i Dugog Sela kad su sve stranci igrali"Paggini

Odlično!
  • Dinamo-SB
    66
    Kup utakmica. Bjelovar uopce nije neozbiljna ekipa. Ozbiljan grad.Svatko tko prati zna da između 1. I 2.NL. gotovo da nema razlike u kvaliteti. Svaka ekipa koja se promovira iz 2.NL odmah ulazi u borbu za naslov 1.NL. 2. NL je mozda jedna od najpozitvnijih stvari u zadnjih par godina u hrvatskom nogometu. Zabili su gol kakav ce rijetko opet zabit. Fabio je probao neke igrače i nazalost ne pokazuju se da mogu donjeti prevagu.Najviše mislim na Mbukua. Što je zalosno,ali okej opet ce nesto Fabio saznati iz ove tekme za naredne utakmice i ovakve utakmice služe za to.Srugo poluvrijeme cemo to rijesiti.
  • ShanKu
    1.4k
    Mbuku posudba u Bjelovar do kraja sezone, več imaju koristi od njega i u ovoj tekmi :sweat: za ostale ima još neke nade
  • Orc123
    10.5k
    Pvo je tekma za Kangu i Kuleta zajedno
    Mbuku van i Kanga unutra
  • gaTeDZG
    257
    A priliku će im stvoriti tko? Arbi jedini nešto pokazuje, ovo ostalo može skinut dresove ako ispadnu!
  • Blueshadow86
    2.5k
    Bjelovar uopce nije neozbiljna ekipa.Dinamo-SB

Aj nemojte zajebavat s ovakvim izjavama. Činjenica je da su 3. liga! Halo, TREĆA liga!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.