• Krulek
    706
    Kad moraš uvesti Mišića na ovu grbu od terena...
  • gaTeDZG
    257
    Gledao live, pa što? Da smo spali na to da se s jogurtom uspoređujemo?!?!
  • Crni86
    8k
    Svaka utakmica je novo dokazivanje, izsamarali smo quarabag ovdje je nekolicina pisala kako smo se zavarali protiv quarabaga jer protivnik je promasio sve sto je stigo, a nama je doslovce uslo sve i da rezultat nije nikako realan. Takvi su bili utisami, prozvani neznalicama, dosao je jako brzo bayern. Nemojmo zatvarat oci pred onim sta je jasno ko dan, bit cemo tu za klub, navijat cemo za njega, ali sagledajte neke stvari realno i nazovite ih pravim imenom.

Ne treba dramiti nakon ovakve utakmice, ali u pravu su oni koji pisu da je ovo zalosno. Zalosno je sta neki poluigraci ce moc rec da su igrali u dinamu, da su ugrali ligu prvaka, zalosno je sto takvi poluigraci dobe i 1 euro na mjesec. Zalosno je da se pojedinci postavljaju iznad kluba i vec cijelu sezonu igraju ovisno na koju nogu se dignu. I to nije slucajno vise, to je evidentan obrazac. Novi sd mora provjetriti svlacionu i pobrinut se da svlacionica opet postane karakterna, da se ovakve pizdarije nece tolerirati i da ce svake takve gluposti igram kolko mi se da zavrsiti letom na tribinu.
  • Facke
    5.1k

Ne gustam. Ni male. Nek sam zabrinut. Pogotove za nastavak sezone. El nas ceka i Gorica , protiv tere se ceste namucime, Rijeka, Hajduk. I si zname da to treba dobiti.
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Kažem nije mi do usporedbe s njima, ali sjećam se da sam tada bacio oko na njihove forume i ni blizu nije bilo komentara kakvi su ovdje nakon našeg prvog poluvremena.
  • Vedraca
    96
    Toga se i ja bojim....i bez Petka
  • wolfgang14
    1.9k
    Ljudi moji mi prvaci možemo biti samo slučajno.

Jel radim ovo kak treba?
    Mali Zeus

Dani Olmić bi bio ponosan :heart:
  • Ere86
    106
    upravo to oćemo postati ko oni?
  • Mr Anderson
    10.6k
    Kad moraš uvesti Mišića na ovu grbu od terena...Krulek

Teren je OK, neki prvoligaši bi bili sretni da imaju takav.
  • Mathiasovi Chageri
    3.8k
    Bez imalo prosipanja crnila, depresivnih gatanja u budućnost ili želje da budem negativan, bezobrazan, patetičan ili zlonamjeran ali napisat ću opet ono što sam napisao i odmah u prvih 15 minuta protiv Istre:
    od 60% do 80% ovog rostera nije za Dinamo i nama treba ozbiljan rebuild na ljeto.

Mi smo se doveli u situaciju da smo nakon prošlogodišnjeg naslova koji smo osvojili na mišiće, gomili mediokriteta u ekipi pridružili još malo, u najmanju ruku mediokriteta, umjesto da smo pravi rebuild ili remont momčadi napravili ovo ljeto.

Kostur momčadi je s jedne strane sve stariji i nije više na razini Dinama, s druge strane glavom van Dinama. Pojačanja nisu niti prinove, a kamoli pojačanja, a klinci koji trebaju pokazati svježinu i žar, koji bi trebali gristi većinom to ne rade. Pavić izgleda protiv trećeligaša kao da mu kartel na nišanu drži otetu cijelu familiju, a Kača igra toplo-hladno-hladno-toplo-hladno-hladno. Dodajmo na to da imamo jednog zdravog napadača većinu godine, drugog koji je stigao nedavno i s kojeg netko treba skinuti uroke silnih stativa, lijevog beka koji ne postoji jedno dva mandata uprave i stopera koji ne mogu spojiti dvije utakmice zaredom da ne rade smiješne greške, već tu ćemo zaboraviti da imamo još i vagon krila koja ne mogu raditi razliku u Bjelovaru.

Mučili smo se mi kroz povijest u kupu i protiv većih amatera, ali ovo traje zaista predugo i pod tri trenera da bi bilo baš slučajno i trebamo prestati zabijati glavu u pod i tražiti svuda izlike. Marić je otišao (opravdano) i sad njegovog nasljednika čeka baš ozbiljan ozbiljan posao.
  • njurci10
    70
    Ja nekako imam dojam više da je prijateljska nego natjecateljska :meh:
    Tako da uopće ne sumnjam da će se na kraju dignuti potreban tempo.
  • ShanKu
    1.4k
    Dobre izmjene, najlošiji danas izašli..
  • Blueshadow86
    2.5k
    Znaci nije samo meni takav dojam. Trom kao traktor i spor. Uz to meni dosta slaba pas igra. Kao da jako usporava nasu igru. Stvarno ne znam. Ne vidim neki megatalent.GeneralNapoleon

Ma nema od njega ništa.
    Gledam tko galopira u onim žutim kopačkama ko lipicanac, ono on. Ma daj...
  • Paggini
    38.3k
    Ovaj spiker na stadionu hahahah
  • KtcGoat
    180
    Dada ahahahahhaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.