• KtcGoat
    180
    Teophile kad ode ova ekipa je za 2hnl
  • miro
    5.6k
    Loše, ali valjda bu Hoxha nekaj zabil
  • mokoxax468
    1.1k
    Kao i ekipa prošle godine
  • Paggini
    38.3k

Pa igramo ko pimpek, grozni su obojica, ali komentari "jesam vam rekao" u tim trenucima izgledaju kao naslađivanje, kao da guštaš što su grozni jer si bio u pravu.
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Kako je krenulo, nakon teme "novi trener Dinama", očito će se morati otvoriti i tema "novo desno krilo i novi lijevi bek Dinama". :rofl:
    Žalosno da još od Kadziora i Hajrovića nemremo na tu poziciju dovesti nekog sličnih kvaliteta ili čak i boljeg. Taki je na momente to pokazivao, ali se brzo ugasio.
    Lijevog beka neću ni komentirati, to je tek posebna priča... Iskreno se nadam Tayloru na ljeto, ma da mi to i dalje zvuči kao SF.
  • GeneralNapoleon
    736
    Ostala krila su toliko losa da pored njih Kokxha izgleda kao krilo za Dinamo.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Ljudi moji mi prvaci možemo biti samo slučajno.

Jel radim ovo kak treba?
  • DrawTube
    6.1k
    odmah zovite Jakira da se vrati, odsad navijam za Rijeku svako kolo do kraja jer mi nećemo nis osvojit, na proljeće potjerat 20 igrača...
  • don
    10.8k
    Dinamova obrana - zločin koji traje.
  • Blueshadow86
    2.5k
    Ovaj Pavić je isto zalutao. Jedina mu je prednost za sada što je još mlad pa ono...možda izraste u prosječnog HNL veznjaka.
    Osim što je spor ko blato, ne vidim niti jednu drugu karakteristiku koju bi istaknuo.
  • Mali Zeus
    15.9k
    ↪Mali Zeus odmah zovite Jakira da se vrati, odsad navijam za Rijeku svako kolo do kraja jer mi nećemo nis osvojit, na proljeće potjerat 20 igrača...DrawTube

Ma gotovo je buraz, sumrak. Ovo će biti katastrofa od sezone.
  • mosad
    855
    zaboravio si promjeniti profilnu u ,,je suis…’’
  • Mali Zeus
    15.9k
    ↪Mali Zeus zaboravio si promjeniti profilnu u ,,je suis…’’mosad

Pomogni mi? :D
  • Orc123
    10.5k
    moras jos malo drame ubaciti.....malo jos epiteta ubaciti i patetike....naravno zaciti sa nekom bombasticno rijecju koja bi naglasila kako se raspadamo ...... Citaj...imas puno tu slicnih postova....
  • j00k3r
    23
    Gledam i ne vjerujem da smo ovako loši...

Uzimam razne parametre u obzir, kup protiv trećeligaša, ne ginemo jer živiimo u uvjerenju da će Bjelovar iz poštovanja prema nama skinuti gaće, ili ako ne uspjemo pokraj gaća na podu, da će sami sebi zabiti i tako to...

Dalje, možda ta slavljenička atmosfera, ono, stigle 'zvjezde' pa se malo šetaju, modiraju, gdje ćeš trčati i eventualno se znojit, pokvari se frizura, jbga...

Ne znam, možda je i kladionica upetljana, bla bla, naginjem laganim teorijama zavjere, ali, šta ćeš kad je kritično, pokušavam se uvjeriti u svašta, samo si ne govorim istinu u licu -> Dinamo je LOŠA EKIPA!

Trenutno na terenu, po mom skromnom mišljenju, jedino vrijedno zadržavanja jesu Hoxha i Moha (a opet, većina ih se želi riješiti), pa valjda je do mene, ne razumijem ja više moderni nogomet.

Ako drugo poluvrijeme sada bude puno duplih paseva, automatizama nekih, agresije, vrhunskih obrana golmana Bjelovara, uz BAR 4 data gola, onda možda povratim vjeru, ono, bila jedna od teorija iznad u pitanju, inače, ostajem u uvjerenju da više ne razumijem ovdašnji 'soccer', jbga.

Živili!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.