• Zg123
    4.8k
    ni ja isto ne vidim nista u njemu ali s obzirom da nakon Baturine i Sucica nema nijednog igraca koji bi ozbiljno mogao upasti u prvu ekipu iz juniora njega se gura tek toliko reda radi da se tjesimo
  • GeneralNapoleon
    2.9k

Znaci nije samo meni takav dojam. Trom kao traktor i spor. Uz to meni dosta slaba pas igra. Kao da jako usporava nasu igru. Stvarno ne znam. Ne vidim neki megatalent.
  • Laugreano
    6.1k
    Cordoba na posudbu i dovedite Florucza jos danas. Mbuku nemam pojma sta snjim
  • mosad
    3.2k
    Dario spikic ili deni Jurić
  • bluemagic
    1.4k
    Ma gotovo je buraz, sumrak. Ovo će biti katastrofa od sezone — Mali Zeus

Njusim sarkazam

Vjerujem da cemo osvojiti jer smo ipak najkvalitetniji ali ovaj put je stvarno odnio vrag salu za buducnost ako se pola momcadi ne promijeni
  • Paggini
    101k
    Jel radim ovo kak treba? — Mali Zeus

Zaboravio si ubacit i

"Pa vi uzimajte te crnce a neka Šotiček ide u basel.... ne znaju stranci sta je dres Dinama, da su domaći ovo se ne bi nikad dogodilo, nismo ništa naučili od Naftaša i Dugog Sela kad su sve stranci igrali"
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus Dario spikic ili deni Jurić — mosad

a da da, fakat.
  • Ere86
    280
    Nema nikakvog naslađivanja ali ljudi moji nastave li se ovakve kriminalne igre iz utakmice u utakmicu i traženje opravdanja za iste, pa valjda je jasno gdje ćemo završiti. Moramo se trgnut više....
  • Carrasco
    7.3k
    ma slobodno im dat i mbukua i cordobu besplatno za Florucza
  • Mali Zeus
    22.2k
    "Pa vi uzimajte te crnce a neka Šotiček ide u basel.... ne znaju stranci sta je dres Dinama, da su domaći ovo se ne bi nikad dogodilo, nismo ništa naučili od Naftaša i Dugog Sela kad su sve stranci igrali" — Paggini

Odlično!
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Kup utakmica. Bjelovar uopce nije neozbiljna ekipa. Ozbiljan grad.Svatko tko prati zna da između 1. I 2.NL. gotovo da nema razlike u kvaliteti. Svaka ekipa koja se promovira iz 2.NL odmah ulazi u borbu za naslov 1.NL. 2. NL je mozda jedna od najpozitvnijih stvari u zadnjih par godina u hrvatskom nogometu. Zabili su gol kakav ce rijetko opet zabit. Fabio je probao neke igrače i nazalost ne pokazuju se da mogu donjeti prevagu.Najviše mislim na Mbukua. Što je zalosno,ali okej opet ce nesto Fabio saznati iz ove tekme za naredne utakmice i ovakve utakmice služe za to.Srugo poluvrijeme cemo to rijesiti.
  • ShanKu
    2.4k
    Mbuku posudba u Bjelovar do kraja sezone, več imaju koristi od njega i u ovoj tekmi :sweat: za ostale ima još neke nade
  • Orc123
    17.5k
    Pvo je tekma za Kangu i Kuleta zajedno
    Mbuku van i Kanga unutra
  • gaTeDZG
    3k
    A priliku će im stvoriti tko? Arbi jedini nešto pokazuje, ovo ostalo može skinut dresove ako ispadnu!
  • Blueshadow86
    5.8k
    Bjelovar uopce nije neozbiljna ekipa. — Dinamo-SB

Aj nemojte zajebavat s ovakvim izjavama. Činjenica je da su 3. liga! Halo, TREĆA liga!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.