• tigric
    551
    Dabogda mi ruka otpala ako nakon jučer kliknem na neki sportski clanak od nacionala.
  • Crni86
    8k
    to je vec pisao germanijak sinoc
  • barbax
    249
    Slažem se sa kritikama kako se iskomunicirala smjena SD-a.

Po meni tužno i žalosno da se ne pazi na dobar PR i komunikaciju s medijima i navijačima kod ovakvih važnih pitanja. Sve to izgleda loše i neorganizirano i na taj način se daje meso raznim hijenama koje jedva čekaju da se nabace blatom na klub i time se opet stvara percepcija kod šire publike da je Dinamo još uvijek nekakva rupa gdje se vode svađe i mutni poslovi. To direktno utječe na popularnost i imidž kluba. Badava sav trud oko članstva, privlačenja ljudi na stadion, Fan Shopa, itd. kad se na ovakvim osnovnim stvarima PR-a i komunikacije pada.

Trebalo je pričekati ponedjeljak i lijepo i kulturno napraviti press konferenciju i lijepo sve ljudima objasniti.
    Ovako se stvara loša atmosfera i sve ispada glupo te se daje materijal raznom smeću da preko medija rade sprdnju sa klubom. I ne slažem se sa stavom da se protiv toga ne može ništa i da će novinari i gamad uvijek pisati i skupljati klikove. Ovdje se trebalo bolje i ne razumijem da se u klubu plaćaju ljudi za PR, a za isti nemaju osjećaja.
  • NKDZ86
    2.9k
    vidim da se stalno radi i u nedjelju u klubu, slažem se s kolegom gore, čekajte ubuduće ponedjeljak, svima je lakše.
    ps. mislim da je i bjelica smijenjen u nedjelju il je cannavaro došao u nedjelju...
  • modri-kibic
    238

To im je tek prva radna nedjelja, imaju pravo na još 15 :rofl:

U nedjelju je također bila službena smjena Bjelice i potvrđen od strane kluba Cannavaro. Bili su izbori za predsjednika (prvi krug) i još je jedna novinarka na pressici bila otresita. Mogli ste sve to objaviti sutra, jer vi možda znate da se trenutno odvijaju izbori za predsjednika države.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Koja je točno razlika da se objavilo dan kasnije?

Ekipa pizdi zbog totalnih pizdarija ovod.

Pazi ti da je danas na presici objavljeno onda eto ne bi hijene iz medija skočile i utjecale na imidž i brand kluba ili kajgod.
  • barbax
    249
    A gle, nekome su 'totalne pizdarije' dati otkaz valjda i najbitnijoj osobi u klubu i onda to objaviti jednom šturom rečenicom. Pa onda poslije objavljivati demantije kad se počnu nagađati i izmišljati sranja po raznim medijima. Neki od nas to shvaćaju malo drukčije, a neki ljudi u klubu su i plaćeni da brinu o takvim stvarima.
  • skener
    1.7k
    Kakva je situacija s ozlijeđenima?

- Baturina je u redu, Bartol Franjić je i dalje 'out'. Sučić je na dobrom putu, Bruno Petković je također na dobrom putu da se oporavi, ali mu treba još vremena. Uobičajeno je da momčad ima takve probleme, a kao trener bih volio da imam sve na raspolaganju, da budu spremni. Pozitivan sam jer imam dobre igrače i momčad. Samo moramo biti fokusirani na cilj.

Hoće li na put voditi neke mlađe igrače?

- Ne jer juniori imaju važnu utakmicu u Barceloni (u Ligi mladih, op.a.), bitan nam je rezultat. Imamo samo Fayea jer ne smije igrati tamo. Vidjet ćemo, možda - zaključio je Cannavaro.
  • Mali Zeus
    15.9k
    A gle, nekome su 'totalne pizdarije' dati otkaz valjda i najbitnijoj osobi u klubu i onda to objaviti jednom šturom rečenicom. Pa onda poslije objavljivati demantije kad se počnu nagađati i izmišljati sranja po raznim medijima. Neki od nas to shvaćaju malo drukčije, a neki ljudi u klubu su i plaćeni da brinu o takvim stvarima.barbax

Ček a koja je razlika da je danas bilo objavljeno?

I sad danas se objavi i onda opet netko izmisli priču o Cannavaru da odlazi i klub da demantij i opet nije dobro?
    Ili misliš da se priča o Cannavaru ne bi izmislila danas nego je samo stvar da je vijest o Mariću objavljena u nedjelju?
  • Iskrenjak
    209
    Problem je u tome što se na kraju, prema onome što on sad govori o tome kako je smatrao da i on treba ići - priča o Cannavaru nije potpuno izmislila, zar ne?
    A klub je onda tu napravio dvije velike greške u koracima, prva je način objave (jedna proširena rečenica o otkazu, nedjelja popodne, umjesto pressice) i druga - dopuštnje curenja informacija o razgovoru o odlasku s Cannavarom!
    Potpuno se slažem s kritikma, i nažalost nije prvi put. Amaterski način komunikacije bitnih informacija prema van.
  • Jurki
    15.5k
    Problem je u tome što se na kraju, prema onome što on sad govori o tome kako je smatrao da i on treba ićiIskrenjak

Normalna praksa da trener obavi razgovor s Upravom ako njegov šef dobije cipelu.
    Osim u Hrvatskoj gde se nasi treneri skriju u misju rupu dok sranje ne prođe. Ne kuzim kaj se svi cudite ko pura dreku.
    A ti nebi smatral da trebas ici ako te dopeljal covjek prije mjesec dana koji je upravo pobral vritnjak?
    Zna kak stvari funkcioniraju u nogometu i prema tome se ponasa.
  • Bosskovitz
    14.7k
    Problem je u tome što se na kraju, prema onome što on sad govori o tome kako je smatrao da i on treba ići - priča o Cannavaru nije potpuno izmislila, zar ne?Iskrenjak

Je, potpuno se izmislila. Čovjek je razgovarao s upravom da vidi utječe li i kako smjena njegovog šefa na njega i jasno mu je komunicirano da ne utječe, da ima punu podršku. Nije ni dao mandat na raspolaganje nit je htio dati ostavku, nego saznati ima li i dalje podršku uprave ili uprava od njega očekuje da ode kad je otišao i sportski direktor koji ga je doveo. Od jednog sasvim normalnog razgovora kakav je posve očekivan u ovakvim situacijama napravila se drama.

Iz osobnog iskustva, radio sam u jednoj međunarodnoj firmi u kojoj sam vodio jedan poveći odjel; kad je član uprave koji je bio zadužen za taj moj sektor smijenjen, glavni direktor je nas par voditelja iz sektora pozvao na sastanak i objasnio da je ovaj smijenjen, da u prijelaznom periodu do dolaska novog člana uprave odgovaramo njemu i da nam je dostupan bilo kada za bilo što, a onda je sa svakim od nas ponaosob dogovorio operativni sastanak za naše odjele. To je posve normalna stvar i textbook interna komunikacija.
  • Ludovic IX
    8k
    a onaj kome dobar dio ovdje titra jajca stalno je izjavio da je ovaj jako ljut i da je najblizi odlasku.. nadam se da je to bilo to od njega ovdje
  • barbax
    249

A drama se napravila i stvorio se potencijali za radit dramu upravo zato jer ljudi u klubu ne znaju komunicirati i nisu smanjili mogućnost potencijalne drame na najmanju moguću razinu. Otpustili su SD-a kao da se radi o nekoj čistačici u klubu. Jednom rečenicom i ko vas sve jebe. I onda se čude kad se hijene skupljaju oko leša. Ono, šta ste očekivali? Jel se to tako radi i u ostalim ozbiljnim klubovima?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.