• Izet Hajrović
    3.8k
    nabrojeno je puno minusa, ali rekao bih da je cirkua oko Ivanušeca i Taylora bio okidač. Ivanušec je propao i u javnosti su svi ispali amateri, stalno se pisalo kako dolazi za koji dan, ljudi iz kluba su uvjeravali medije da samo što nije došao. Marić je bio glavni, on je to sve dogovarao i uvjeravao ljude u klubu da je sve u redu i sad je cijeli klub ispao smiješan. Također, pitanje je kakva je situacija s Taylorom, lako moguće da je i to propalo. I prije ovog prijelaznog roka bilo je jasno da je Mariću eliminacijski. Nije riješio lijevog beka, Franjić je solidno rješenje, ali je ozlijeđen svako malo. S napadačem je odugovlačio sve dok ga Manenica nije pritisnuo. Galešić je toliko logičan potez da bi ga i moja baba dovela, tu ne bi trebale biti velike zasluge SD-a. Prijelazni rok je gotov za par dana i očito se nikog više ne planira dovesti i smjena Marića je logičan potez. Treba nam netko tko se neće učiti na Dinamu.
  • mali M
    6.7k
    Ja ne kužim tu neke upise... Pa za smjenu SD-a je zapravo najbolje moguće vrijeme nakon zimskog prijelaznog roka. Doslovno se njima treba ocjenjivati posao od zime do zime. Da se mogu pripremiti za najjači period njihovog posla u ljetnom prijelaznom roku i korekcije na zimu. Ako to ne naprave kako spada, adio! Nema boljeg vremena za smjenu sd-a od sadašnjeg... A i to je kad pričamo samo kroz oči transfer rokova. Di je još nikakav posao sa drugom momčadi (bila ona filijala ili u 3.hnl.), šta se događa sa akademijom, upitne kadrovske odluke (scouti)... Dobio je opravdano otkaz i doslovno u najbolje moguće vrijeme za jednog SD-a...
  • ElDorado
    1.9k
    Nema boljeg trenutka za smjenu od ovoga. Sportski direktor nam do kraja prvenstva ne treba. Tu smo gdje smo.
    Svi transferi koji su još bili eventualno u planu su propali, Uprava a i svi mi ne vjerujemo da je Marić sposoban za ljetni prijelazni koji će zbog vjerojatne prodaje Baturine i dodatne selekcije igrača sigurno biti buran. Zato ne znam čemu te histerije. Lik nije obavio svoj posao kako treba i to je to.
  • mrgud
    306
    Marić je vjerojatno i smjenjen jer je za nas gotov prijelazni rok,tako da ga nije više imalo smisla ostavljati.Po meni najveći krimen,a imao ih je dosta je filijala,Godina dana je skoro prošla a mi nemamo ni F na vidiku od filijale.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Vjerojatno mu nije pomoglo i kad je na članskom danu sam sebe hvalio i govorio da je sve savršeno napravio.
  • Mr Anderson
    10.6k

Filijala mu je najmanji krimen iz čistog razloga jer je tako nešto jako teško realizirati. To što su neki sebi umislili kako je piece of cake i da klubovi jedva čekaju ući u takav odnos s nama je zabluda. Mislim na klubove koji bi nama bili pogodni za tako nešto.
  • Jurki
    15.5k
    Godina dana je skoro prošla a mi nemamo ni F na vidiku od filijalemrgud

Ovo i mene jebe jos najvise. Toliko price o mladim igracima kak moraju igrati seniorski nogomet je ostalo samo to - prica.
  • Droljo
    12.1k
    Pa jel se ne može preuzeti nekoga niželigaša i dići to do druge lige ili izmisliti klub ak treba. Nije to ne znam kakva lova. Jedan špikić godišnje i pola štefulja.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Pa jel se ne može preuzeti nekoga niželigaša i dići to do druge lige ili izmisliti klub ak trebaDroljo

Tako onda možemo i obnoviti B ekipu i igrati 3. ligu.
  • Patak
    3k
    NK Kralj Tomislav, npr...
  • Mr Anderson
    10.6k
    NK Kralj Tomislav, npr...Patak

Da krenemo iz 6. ranga?
  • Crni86
    8k
    lesicki i tironi su ga fino popjuvali u onom podcastu. Iznijeli su veliki vecinu stvari koja se i ovdje pisala.
  • Droljo
    12.1k
    igrati 3. ligu.Mr Anderson

Al nemremo drugu.
  • Ludovic IX
    8k
    ima jedan klub u Moslavini koji nije u 6. rangu (nije ni daleko) a koji je igrao drugu ligu nekad davno.. na čelu mu je uvijek neki glupi kutinski HDZ-ovac koji bi drage volje gurnuo klub u ruke dinamu u zamjenu za neku kovertu.

razjebali su klub i možda je vrijeme da prepuste upravljenje nekom drugom klubu.

inače najveći klub u kutini i sa najviše love ali jedini koji ne zeli dat 10eura za 1 sat dvorane da bi klinci od 6-10 godina po zimi igrali u dvorani nego se smrzavaju i plaču poslije treninga jer im se prsti smrzavaju.. svi drugi klubovi u kutini i okolici i 3-4 ranga niže od ovog najvećeg kluba imaju termine u dvorani za najmlađe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.